Pusdzīvais Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 šis čalis nav k-kas līdzīgs tam sportistam? nu kas galda hokeju spēlēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Tikai nedroche mhm, ir, ir puisim "specifiskas" vēlmes attiecībā uz seksa partneriem. Redzot to, cik viņam svarīgs ir member title domāju, ka tikai saprotami būs, ja to nomainīšu arī viņam. Ja kādam ir labākas idejas, feel free to post. Man patika arī tas teksts, ka es esmu ielīdis wormam dirsā un dabūjis adminu Zinot to, kā viss šeit izvērtās, tas ir īpaši smieklīgi p.s. lol es tikko tikai ievēroju, ka viņš ATKAL aizskāra lietu bāšanu dibenā! Nu lec tas homītis pa visām spraugām laukā Tāds agresīvs gan, droši vien aktīvais. Patīk būt noteicējam Link to comment Share on other sites More sharing options...
budulis Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Izskatas, ka perversu maukuru nekad netruks Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Šis vispār ir liekams zelta fondā. Kaut gan es pieņemu, ka šo gadu garumā šādas pērles macho virzienā ir mestas ne vienu reizi vien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 ar leģendāro ChordG analītisko prātu vēl neviens nav spējis sacensties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 (edited) es vnk smeejos par visu shito,lielaakajai daljai ir taisniiba,jaa vinjam patiik gados jaunaaki beerni,es vinu paziistu taa 10%,kaadreiz bija taads projekts NAKEN kur shis pidinjsh bija ieperinaajies,bija vinam tur KIP draugs,Robis vinjsh nopirka ACC... sadraudzeejaas kjip ar to kaami.. peectam kaamis paneema vina acc un sapisa visu serveri,fag. THE END. Tas ir viss ko es par vinju zinu,veel mums bija chats.. kursh beidzaas ar to ka itkaa es dabuushot pa muti pa to ka es vinam kko aizraadu,LOL un shitaas dirsas,pulkji,suudi un kas veel nee..tas vinjam ir iedzimts jo turpat NAKEN forumaa vinjsh taapat dirsaaas (: edit: LOL vnk LOL nu ko vinjsh tur dirsh pa mani un garsho alus.. kjip.. nu taa buutu jaasaprot ka mees esam neurginaali utt,es jau neteikshu ka vinu projekts ir peedeejais meesls,visi vini bijusi vienaa serverii (vinjsh,wasabi un veel kas tur) un tagat nemaakuliigi sapiidojushies cer uz lielo naudu,LOL. Edited October 13, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 sadraudzeejaas kjip ar to kaami.. peectam kaamis paneema vina acc un sapisa visu serveri,fag. THE END. Tas ir viss ko es par vinju zinu,veel mums bija chats.. kursh beidzaas ar to ka itkaa es dabuushot pa muti pa to ka es vinam kko aizraadu,LOL un shitaas dirsas,pulkji,suudi un kas veel nee..tas vinjam ir iedzimts jo turpat NAKEN forumaa vinjsh taapat dirsaaas (: edit: LOL vnk LOL nu ko vinjsh tur dirsh pa mani un garsho alus.. kjip.. nu taa buutu jaasaprot ka mees esam neurginaali utt,es jau neteikshu ka vinu projekts ir peedeejais meesls,visi vini bijusi vienaa serverii (vinjsh,wasabi un veel kas tur) un tagat nemaakuliigi sapiidojushies cer uz lielo naudu,LOL. Eu čali, tev par faktu grozīšanu varētu iedot kādu mega krutu medaļu, un prēmiju, ar kuras palīdzību tu varētu iet paārstēties Bij tāds sūds kā naken, bij man pravas, bija un ir man draugs robis, kurš nopirka acc`su, bet, ka es būtu līdis viņa acc`sa iekšā, hmm, tu tak esi izcili debīls Tā lieta tika 100 apgriezta kājam gaisā ar pašu pankuku, kur beigās džeks secināja, ka wc3_admin logos nekur nekonfigurēja mana i.p. un visiem tos jebanos 10 lvl`us + banus sadeva pats Nofear?!, ahahahah, mega debīls lohs Par to čatu, paga, varoni, kas tad pirmais sāka bļaustīties ar saviem klajajiem draudiem? Un vispirms sasniedz tā paša wasabi zināšanu līmeni un uztaisi kko tik nemākulīgu ko viņš taisa. Par to naudu - , man trūkst vārdu Ak pareizi, tu laikam tik stulbs esi no tās reizes, kad sev ausī tūr kko iešāvi? p.s. Uzdirst pa PM un nobloķēt uzreiz nava māksla, mazgadīgais pidiņ macho, uzbāz sev arī kādu member title, kas raksturotu tavu debīlismu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 (edited) Edited October 13, 2009 by uN-Natural. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabikus Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 (edited) sadraudzeejaas kjip ar to kaami.. peectam kaamis paneema vina acc un sapisa visu serveri,fag. THE END. Tas ir viss ko es par vinju zinu,veel mums bija chats.. kursh beidzaas ar to ka itkaa es dabuushot pa muti pa to ka es vinam kko aizraadu,LOL un shitaas dirsas,pulkji,suudi un kas veel nee..tas vinjam ir iedzimts jo turpat NAKEN forumaa vinjsh taapat dirsaaas (: edit: LOL vnk LOL nu ko vinjsh tur dirsh pa mani un garsho alus.. kjip.. nu taa buutu jaasaprot ka mees esam neurginaali utt,es jau neteikshu ka vinu projekts ir peedeejais meesls,visi vini bijusi vienaa serverii (vinjsh,wasabi un veel kas tur) un tagat nemaakuliigi sapiidojushies cer uz lielo naudu,LOL. Nu jā mega lol kam tad vairs interesē nakens omg ?! Una par manu projektu tiešāk mūsu mēsls ja uztaisi tādu pats skype man kko vel kkad teici ka nakens suck a tagad viņu aizstāvi ?! omg pat prostajā war3 spele vairāk tautas un ienākumi lielāki nekā viņiem nu ja protams bija laiki kad varēja mierīgi kādu klienatu apmānīt uz sms un sagrābt naudu bet tagad?! Katrs gandrīz zin kā pastiprināt skilus bet kko vairāk gan ne .Tā ka padomā biku ar smadzeni! Edited October 13, 2009 by wasabikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 u asshole. Neizaicini likteni, jo necik gudrāks tu neesi, tas ir skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 paļube ir tas pats frēēks Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Varbūt, lai nebūtu tik aizskaroši - PEDUARDS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Priekšstats par zvaigžņu ķērāju ir radies - agresīvs sūdu stumdītājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 ej nu ej, tad jau tu tagad kruts vecis esi, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Lūdzu pastāsti man kāds sakars tagad ir Ali^ krutumam ? Ar viņa iepriekšējo postu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Tā tēma pretīga un degradējoša, priekš jūsu "inteliģentās" gign sabiedrības. No sākuma likās normāli inteliģenta auditorija, tagad liekas ,ka šeit ir pilns ar kompleksiem jauniešiem.Kuriem patīk apvainot citus. Atvainojos, bet nevarēju nepateikt, EJ PROSTO DIRST, ja tev šeit visi ir tādi, kā tu aprakstīji, tad ko tu šeit vēl meklē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Nu palasi arī citus, respektīvi, iepriekšējos postus un tad uzdod savus jautājumus, kuriem atbilde ir tepat tev degungalā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 StarChaser tev ir tik loģiski loģiska domāšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Es esu lasījis viņa postus , neko tādu neredzu , kas man liktu domāt par Ali^ krutumu tagad, iepriekšējos postos ir ļoti labi paskaidrots par tevi un alisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GReady Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Tāds šitīgs topiks Labi var pasmieties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Un ko labu ieraudziji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Ali jau pateica par tevi visu mans viedoklis ir tāds pats. Agresīvs sūdu stumdīšanas inženieris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Nu ja jau Tu tā jautā, tad jā, esmu. Paldies, ka pamanīji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Jautājums no malas-Starchaser, ko tu tur čakarējies? Sevi tik par muļķi pataisi, kaut gan skaidri redzams, ka tāds esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts