xXx Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 meiby tikshu meiby nee atkariigs no vecaakiem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 MAby man ar atbraukt nee tas butu parak traki jus manas domas un uzvedibu no smiekliem nespetu domat Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 davai davai rembo, atbrauc gan. būs forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 davai davai rembo, atbrauc gan. būs forši. Man skiet es bushu 1 kandidats uz speli "Lecam virsuu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Maskavaa ir taadas liidmashinas un cilveeki, kas var nokaartot lai lietus nav, bet tas maksaa uj cik maksaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 par visu jau samaksaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 par visu jau samaksaju ta jau tu biezais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) Taatad klausaas ! Es vakar un shodien biju tajaa vietaa. Tur bija neliels tusinjsh sariikots. Tur ir guultas, grills, ugunskurvieta, malka vairaak nekaa vajag reiz 30. Bet viskrutaakais ir tas ka veikals ir kaadus ~2km no turienes un taa ir vieniigaa vieta kur var dabuut uudeni, de nekur citur, ja nu ezeraa P.S. Griidas ir tagad netiiras Edited August 12, 2005 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Bet viskrutaakais ir tas ka veikals ir kaadus ~2km no turienes un taa ir vieniigaa vieta kur var dabuut uudeni, de nekur citur, ja nu ezeraa tas siikums tas attaalums, ja iet jautaa kompaanijaa, tad ir labi bet taa uudens probleema nopietna ir, it sevishkji no riita P.S. Griidas ir tagad netiiras kauko saslauciijam a un nezinu kaapeec taa bija, bet autobusi galiigi negaaja tais laikos, kad paredzeets, deelj taa joka gandriiz nokaveeju autobusu uz kuldiigu, labi, ka izdevaas nostopeet mashiinu, kas aizveda liidz autenei p.s. man biljetes nopirkshanas laiks ir 13:44:08 autobuss peec saraksta atiet 13:45 (juutos veiksmiigs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 vispaar jau vieta simpaatiska, bet uudens probleema, kaa jau tika teikts, ir pasmaga. cik saskaitijaam, tad iekshaa guleet, bez nekaadiem guljammaisiem, un citaam savaam lietaam, var kaadi 10-15 cilveeki. tb uz diivaaniem, vai tiem paaris noskrandushajiem matrachiem. mazaa, saveejo kompaanijaa bij jautri tur, hvz kaa buus ja savaaksies daudz publikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 danu, paņems guļammaisus un viss būs čībā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) mm, ja galiigi nebuus ko tur dariit.. ir laba atrakcija lecam lejaa (nevis lecam virsuu).. piem kaa sheit nodemonstreets eh bet visuma vieta ir tiesham ok, pat ugunskurs bija forsh.. shis te un par maaju iekshpusee, ir ok! vieniigaa shaize ir taa... ka elektriiba ir, bet lampu nav.. taa kaa ja kaads kuram ir un brauc.. luudzu panjemat liidzi! un veelams arii vienu pagarinaataju! nu jaa reku arii fochene par muusu lampaam uz pudeleem varat nemaz neskatiities! tikko arii acereejos, ka nofocheejam autobusu saraxtu ja interesee.. tad shis te.. un beigaam viena fochene ne pa teemu.. >_< Koshkers kaa parasti izceelaas! P.S nju cerams ka jums paliidzeeju radiit savu iespaidu par sho vietu..! vismaiz lai tas buutu labs, ah! Edited August 12, 2005 by NighTMerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 cik cilveekiem tad ir plaanots ierasties? es arii esmu aicinaats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 p.p.p.s protams es vēl kaut ko aizmirsu - par to, kas ir aicināti vai kuriem būtu/nebūtu vēlams parādīties. Tātad, šis ir gign pasākums. Kas ir gign? Cs klans, kam ir cs serveris un mājaslapa. Nu... ja tev patīk tā sabiedrība, kas te apgrozās un pats vari sevi saukt par tās sastāvdaļu, tad viss ir forši. Viena lieta kas nav forši, ka tiek paņemti entie mistiskie draugi līdzi, kas brauc prosta kost. saprati?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) man paaris citas koshkas bildes labaak patika bet "lecam lejaa" bij jautri Edited August 13, 2005 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 yo aiziet, naakamais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) piemeeram shii te? lab beigshu nepateemu spamot! vieniigais acereejos, ka tur nav muuzikas aparaaatu.. taa kaa buutu kaut kas jaaizdomaa shajaa sakaraa! Edited August 13, 2005 by NighTMerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 kkads nelabais koshka. taka nenormaals... bet taads jau vinjsh ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 (edited) karteejo reizi jaasak - zheel, ka es netieku es domaju, ka naakamjaa gign pasakuma vareetu iekljaut paintbolu, un tad arii mees noskaidrotu, kuram ir labaakais aims, un kursh peec katra sanjemta shaavien (kam, ja paveicaa, seko zilums) raud kaa maza meitene Edited August 16, 2005 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 16, 2005 Author Report Share Posted August 16, 2005 eu uy, man ideja. Tiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 omfg kraasasbumbu plzzzz !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 dzheki , hui es netieku... 5dien maucu uz vienu pirti , 6dien pohas jaaizgulj + vel majaas jaatiek.... blablabla , nelepiishu atmazkas , kr4 lai jums tur labi iet ! labaak vnk ar jums vareetu riigaa aiziet kkur alu padzert kkad Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 haha, forsha atmazka... miikstais !!1!!1!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Blja worm, a nah tu pats nebuusi... miikstais !!1!!1!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 a kursh teica ka es nebuushu???!!1!!1!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts