Dream Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 a vot es esmu grupeejuma "Katram Mitsubishi Lancer EVO 8 par briivu" memberis, tapeec niks vienkaarshi pauzh muusu ideju Beidz melot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 vish nau v-pilnieks? nea, Bauskaa dziivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 manam segvaardam nav pilniigi nekaadas noziimes ,izdomaaju ,ko roflisku un origjinaalu un viss . Niks ir jau kaadus ~2,5 gadus , pirmais niks bija tornado ,tachu taads tolaik bija daudziem ,taadeelj naacaas izdomaat ,ko citu . Izdomaaju jaa|_|nee ( ) peec kaada laika shis bezsakara paarpilnais niks apnika un izdomaaju vbyuer . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 taads jociigs niks ir man vienmeer likaas ka tavs niks ir vbuyer, tjipa kkaads v pirceejs tagad tik izlasiiju, un varat iedomaaties?? izraadaas ka ir vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 manam segvaardam nav pilniigi nekaadas noziimes ,izdomaaju ,ko roflisku un origjinaalu un viss . Niks ir jau kaadus ~2,5 gadus , pirmais niks bija tornado ,tachu taads tolaik bija daudziem ,taadeelj naacaas izdomaat ,ko citu . Izdomaaju jaa|_|nee ( ) peec kaada laika shis bezsakara paarpilnais niks apnika un izdomaaju vbyuer . es akal tikko tikai kartigi izlasiju tavu niku un sapratu ka tu neesi vijober Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 es akal tikko tikai kartigi izlasiju tavu niku un sapratu ka tu neesi vijober no offence ,bet no vairaak nekaa 1000 noveerojumiem varu teikt ,ka cilveeki ar augstaaku sapraata liimeni(ar dazhiem iznjeemumiem ,piemeeram, pilniiga aizmaarshiiba vai kaut kas tamliidziigs) manu niku saprot pareizi ar pirmajaam reizeem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 EDD, if yer interested, tad man ir uber CD ar pirmo Unreal Gold, kur ir gan oriģinālā versija, gan arī addon Return to Napali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 no offence ,bet no vairaak nekaa 1000 noveerojumiem varu teikt ,ka cilveeki ar augstaaku sapraata liimeni(ar dazhiem iznjeemumiem ,piemeeram, pilniiga aizmaarshiiba vai kaut kas tamliidziigs) manu niku saprot pareizi ar pirmajaam reizeem taa arii ir... neredzu iespeeju kaa var nepareizi izlasiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nu uz atro uzmetu aci, un ta sanaca :shy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 mans niks- nu mani vienkarshi jau no laika galiem taa sauc. Citaas spelees ir bijusi citi niki, bet tas nu taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tutsi Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ja kaadam interesee ieraxtat guuglee un viss buuss sk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Tutsi es nezkapec pat panjemu un to izdariju, ar iemeslu ka vareshu tev kautko uzdirst! Un ne velti, tu esi pidinsh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 es atceros ka vbyuer`am labu laiku avataraa bija egliite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Es savu niku lietoju jau gadus 6 - pirmoreiz tas parādījās pie Dj pults Bezdelīgu ielā 12... Niks nozīmē tieši to ko nozīmē Pirmstam lietoju tādus nikus kā........hmmmm.......nu......eeeee....laikam jau nekādus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 es atceros ka vbyuer`am labu laiku avataraa bija egliite Bet, ja nopietni, tad tas ir diezgan diivaini ,ka taadas lietas var asocieeties ar egliiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 eemz mans njiks radaas pirms 4-5 gadiem kad saaku cs speeleet jo peec Quake2 kad paargaaju uz CS izraadijaas ka taadi niki kaa Pastniex un Klibais ir regjistreet un naacaas izdomaaat kau ko citu. Njus un taa kaa komandas biedri mani pa lapsu saaka saukaat peec speeleeshanas manieres futenii tas es izdomaaju ka biki paapaarveido lai buutu \w/ un iznaaca KyMiNs, dazhreiz veel tiek speeleet ar monstriigo niku "Ebrejs no Vatikaana" Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 niks radās pirms pāris mēnešiem nav nekāda garā vēsture, bet sava nozīme tam ir. dauziem varbūt tas saistās ar grupas Interpol dziesmu, bet tomēr ir biki cita nozīme. tas nozīmē to, ko tas nozīmē, respektīvi - lēnas rokas. daļēji tas atspoguļo manu spēles manieri, nemēdzu ātri raustīt peli no vienas puses uz otru, parasti cenšos visu apdomāt un lēnām izdarīt, varbūt tas ir mans mīnuss, bet tā es spēlēju, bet tas nav viss. slow hands, tā ir kustība ko es izmantoju spēlējot streetballu, pēkšņi no ātra dribla lēni nolaižu bumbu lejā un sāku lēni driblēt starp kājām btw, to es nošpikoju no AND1 Mix Tape vol.3... tā lūk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 mjaa es savu niku dabuuju apmeeram pusotru meenesi atpakalj... tapeec ka es tad arii dabuuju netu.. bet pirms tam man bija daudz niki... nu kka taa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 kr4 maneejais tulkojaas kaa narkotiku diileris (un man jau ir apnicis ka kaads idiots izceljas 1xxx reizi un prasa "drug, travka est") un nesakiet ka jaamaina niks. aa un man ir bijushi kaadi 10 niki 1. man vinsh ir pieregots gignaa 2. man patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 DrugDealer nosauc savus paareejos nikus lai arii citi var veseliigi iereekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 skatos , neesmu neko iepirdis pa sevi Nu saveejo dabuuju taa - man blakus datoram staav anglu - latviesu vardnica , domaaju , vaig jaunu niku (vecais smird , mosh ari kads atceras ) , tad njeemu un shkjiiru , uzshkjiiru uz lappele kur bija myth , izskatiijas norm , arii panjeemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 jā jā kaAh, tērētais ķūlis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 man bija divi krekli ar uzrakstu Champions Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ha kurss gan nezin filmu "Matrix" tikai mazliet paarveidoju, jo bija pilns nets ar nikiem matrix niks jau kaadus hmm 3 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 (edited) khmm pirms kaadiem 3 gadiem chatoju taadaa vienaa reaalaa chataa... tik ar citu niku... nu un viens cilveeks man teica apm. taa : " tagad es tevi saukshu par anfisu, savaadaak man tavs niks ir par sarezhgjiitu " tad man veel bija cits niks, kursh kalpoja neilgu laiku, jo ieprieksheejais tieshaam bija debiils... nu un taa panjeemu niku anfisa. arii nebija iecereets uz ilgu laiku. toreiz arii nezinaaju, ka ir taac cilveeka vaards Anfisa. bet nu taapeec jau es esmu anfisa, nevis Anfisa un taa nu niks anfisa man ir visur. dazhreiz sauc mani arii par anf vai anfi. ak jaa ir tikai veel viena lieta, ir taac dzheks ar niku anFik vai kkaa taa edit: p.s paldies par zhetonu ha Edited September 15, 2005 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now