novijas Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Jau uzreiz piesakos pie kaadas mashiinas, kas brauc cauri Jeekabpili, iespeejams taadas vispaar nebuus, bet nu jaa. Cik atceros pagaajushajaa gadaa adik(ja nemaldos) taisiijaas braukt, bet laikam tomeer netika. Te ir dazhi, kas brauc no Aizkraukles, viens autobuss uz to pusi iet, iet tieshi uz Ceesim, bet ir dazhas pieturas vietas, kuras es tieshaam nezinu, vai kaads var pateikt, kura vareetu buut viss tuvaakaa? # 13:30 Aizkraukles AO # 13:40 Aizpurves # 13:48 Skrīveri # 13:55 Skrīveru stacija # 14:01 Vīksnas # 14:06 Krapes pagrieziens # 14:14 Zādzene # 14:25 Madliena # 14:35 Ķeipene # 14:49 Bērzs # 15:00 Zaube # 15:08 Inģistēni # 15:12 Slīpe # 15:20 Nītaure # 15:32 Eglaine # 15:38 Ķigari # 15:48 Līgatne # 15:53 Blodziņi # 15:58 Ieriķi # 16:04 Melturi # 16:08 Mūrnieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Dj_erix spots izskatās okz Tikai jautājums: tev tur elektrība ir? Tīri kameru uzlādēt, lai man nav jārēķina baterijas izlietojums priekš visām dienām. Futbola laukums nav? Bez šīs GIGN tradīcijas nu galīgi neiztikt. Tak daudz maz līdzenam pleķītim jābūt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 man ir volejbola tīkls Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 bet futbolu tak vajag paljube tradicijas nemirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 nu gan to, gan to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) Norises vietu ieteikt gan jums nevaru bet ieskaitīt mani gan varat Es domāju man der 21-23 gan 28-30 augusts. =] Edited July 6, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Dj erix, vajadzeetu uzchiniit volejbola stabus buutu inciigi arii volljuku uzmaukt ne tikai futeni atceries, ka tev mazais brālis jāņem līdzi. p.s. hyperboy, tev caur Talsiem izbraukt baigais līkums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Nu lol, taču varam varbūt kautko tuvāk atrast. Pajautāšu un ieiešu google pameklēt un mēģināšu atcerēties pats. Ja braukšu tad varu 2 ~ 3 cilvēkus paņemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Ja es nedabūšu pats mašīnu, tad es piesakos uz vietu kāda mašīnā. Braucu no Rīgas, mašīnā varu nepīpēt un nečurāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Ja nebūšu siltajās zemēs, tad šogad gan ieradīšos. Pajāt kāds būs laiks. Neatteiktos no vietas auto. Esmu salīdzinoši kompakts izmēros un dislocējos Rīgā, Purvciemā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 1188.lv attālumu kalkulators saka, ka papildus 18km Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 nu, kamon, futbolam tak neko daudz nevajag, gan jau kaut kāda pļava vai kaut kāds placis tur blakus būs brīvs, kur varēs fiksi uzmontēt kādus vārtveidīgus veidojumus un močīt. ā, un vispār es ar piesakos, kā pasažieris kādā mašīnā. esmu labi audzināts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) Man pofig kuri datumi. Galvenais, lai nav kraujas Edited July 6, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Neesmu lasījis visu šo šitu (5lpp, lol), bet es varētu arī ierasties. 21-23 būtu tīri tā neko. Vieta - galvenais, ne kur tālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Tā jau arī gandrīz tradīcija - ripot lejā no kalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Pievienojos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 21-23 der un dj_erix variants ir tīri okz! erix, kas tev tur ar to makšķerēšanu bija? No krasta spini var iemest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 nu tad jau puslīdz sarunāts. tik vēl īsti nezinu cik būsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Rēķinās ar to, ka amnijs un garsho alus jau vietas ir aizsituši. Un 3atā aizmugurē nav pārāk ērti sēdēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 nu, man jau, priekšā sēžot, būs vienalga Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Man baigi grūti prognozēt, kas man uz tiem datumiem var svarīgāks ieplānoties, bet principā es droši vien ieradīšos. Kādus 3 krabjus varēšu paķert līdzi, bet tos sarunāšu tad, kad tie datumi nāks tuvāk, lai nevienu nesanāk piečakarēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 automātiski vienu vietu aizsitu, ja tu brauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Tu ved 50kg šašļiku vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 chau chau!!! Es joprojam labrat gaidu savaa huudaa visus. bet noteikti nesmadetu ari erika variantu, jo mby pietrukst fiilinga, ka kautkur ir jabrauc man laikam datumi pusliidz pofig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 count me in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now