Jump to content
GIGN Forum

Skolas


Seen
 Share

Recommended Posts

Beef, tu tā bišk par ātru neiegāji skolā? :D

Man liekas, ka normāli ir, ja 12. pabeidz ar 18 vai 19 gadiem :D Man sanāks ar 19, jo skolas laikā paliek...

EDIT: Fak, man nepaveicās ar to RTK :D

A tur daudzi jau iet? Un par ko tu tur mācies Kefīīr?

Edited by jaaniskal
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Es ar, skatoties kā teķim 3. kurss skaitās 12. klase, pabeidzu 17 gados... nasing spešal... ja spēšu pavilkt izmācīties par inženieri, man 22 gados jau būs bakalaurs... nekas pārcilvēcisks... Mācies dēls, vienalga kur, bet mācies... ne jau no papīra viss ir atkarīgs, bet gan no tā kas tev smadzeņpodā ;)

Link to comment
Share on other sites

Silti iesaku iet uz parastu vidusskolu. Ko nozīmē "nevar pavilkt"? Tad, lai varētu pavilkt, ir smagi jāmācās, kā jau teica Bīfs. Slaistīties var tikai bezpajumtnieki. Pēc pāris gadiem savu slaistīšanos rūgti nožēlosi.

Un, nē, 17 gados beigt vidusskolu pilnīgi noteikti nav par ātru. Es, piemēram, 17 gados jau studēju LU.

Link to comment
Share on other sites

Nu vispar jau nav viegli saprast, kas tu velies but tada vecuma, jo tu jau neko neesi darijis. Varbut izradas, ka tev nemaz tik loti nepatik visu dienu sedet pie datora un sakupusham programet, bet gan tavs patiesais acinajums ir armija un sievieshu izvaroshana kara laika. Bet ta ka tu esi tik labs ar datoriem, tu ta isti sakuma nesaproti.

Vienu gan es varu pateikt - chalis + maksla = gejs + neveiksminieks! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

:)

tur jau tā lieta, ka varbūt tā profesija pēc pāris gadiem vairs nebūs pieprasīta, tev nebūs vidusskolas zināšanu un būs baigi grūti apgūt kādu citu profesiju.

p.s. beef, koderi arī ir sava veida mākslinieki :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

man ar klasesbiedrs studēt sāka 17 gados, normāli. Es sāku 18. Ja skolu sāk no 6 gadiem, kā parasti, tad tā arī sanāk. Man būtu sanācis gadu ātrāk, ja es nebūtu gājis 2ās sagatavošanas grupiņās :)

seen - moš tev vienkārši jau iet strādāt par automehāniķi? Ja jau tu nevari pavilkt mācības, tad ko tur daudz sevi apgrūtināt?

Link to comment
Share on other sites

sūri Tev,Seen.

vaidzeja domāt ātrāk par citas skolas meklēšanu. jo tagad vairumā skolu[vismaz labākajās uzņemšana jau ir beigusies) un paliec vien vidusskolā,ja nezini,ko gribi darīt,tikai MĀCIES. Ja nepadodas skaitļi ej uz uz kādu ,piem.2vsk,kur ir valodu klase,un ,kur ņem vairāk valodas,nekā matemātiku. Vai arī uz RDMV(Rigas dizaina makslas vsk.) ,tur var metālus mācities griezt utt. :) Izvēlies pats. Neesam vainīgi,ka pat 9.klasē nevarēji piespiest sevi vairāk pamācīties. ;)

Es ar skolā iestājos no 6.gadu vecuma un viss ok tagad. Jau zināju Maijā,kur iešu pēc 9ās. :> Tā kā pats vainīgs.

Bet mēģini vēl tikt uz kkādām Rīgas vidusskolām,kur ir norm izglītibas programmas(valodu,vai ,kas Tev padodas) un būs oki doki,ja vien kaut cik mācīsies.

Link to comment
Share on other sites

Bļa nu WTF? :D

Ja tu studē jau 17 gados, tad sanāk, ka:

1. Ja tava dzimšanas diena ir skolas laikā (Septembrī, Oktobrī, Novembrī, Decembrī, Janvārī, Februārī, Martā, Aprīlī, Maijā), tad sanāk, ka 1. klasē tu esi iegājis ar 5 gadiem un tur pat 1. klasē tev palikuši 6 gadi. Šinī gadījumā tu 1. studiju gadu beidz ar 18 gadiem.

2. Ja tava dzimšanas diena ir brīvlaikā (Jūnijā, Jūlijā, Augustā), tad sanāk, ka 1. klasē tu esi iegājis ar 5 gadiem un iznācis arī ar 5 gadiem. Šinī gadījumā tu 1. studiju gadu beidz ar 17 gadiem.

Par to arī brīnos... Kā 1. klasē var iet ar 5 gadiem? :D

P.S. Ilgi domāju tās hujņas :D

Link to comment
Share on other sites

Ak jel tadi pargudrie te savakušies. Beefa postus es vsp ignorešu jo man neinterese kkada slimikja domas. Tik par saviem pimpjiem un pežam pahod nekas cits neinterese.

Par to ka esmu pabeidzi 9. klasi ar 17 so what? Kada starpiba? Tas kko a-a-a-ahujena maina?

Un okey jums tik tiešam uztrauc man liktenis ka rakstat kljusi pa bomzi, setnieku okey bušu bomzis :D

Varat slegt šo topiku.

Link to comment
Share on other sites

stude 17 gados :D visi draugi ko pazīstu un vispar visas paziņas 90 % ir pabeiguši 9.klasi ap 16 gadu vecuma, dazus draugus 6 gadu vecuma atsāja 2x bērnu dārza ,jo pa jaunu skolai cipa bija ! Un tas arī ir viss normālakais ! Ta ka + 1 gads nekas traks nav !

p.s A cik saprotu tu uz otru gadu esi palicis ? ja ir palicis uz otru gadu vai tad ja tev ir ideālas sekmes tapat tak neņem visās skolās ! ?

Link to comment
Share on other sites

nejau vienmēr dauņi paliek uz otru gadu, bet arī slnki cilvēki un ja viņi paleik uz otru gadu man liekas, ka smadzenītem vajadzetu sakts saprast ka ir jamacas un censtos un nemt otro reiz to pasu vielu pff kas vel vieglak var but !!

Link to comment
Share on other sites

lol,

Es nesaprotu, kapēc Tu, nevēlies iestāties vidusskolā, pabeigt viņu, un ar 12.klashu izglītību, čāpot uz kādu augstskolu, un vidusskolā, kārtīgi mācīties, pēc tam pasham būs vieglāk, kas labāk? Tak vienalga uz to matemātiku, ja ir nauda paņem privātskolotāju pirms eksāmeniem un būs okey, protams ja ir lieka nauda tādos brīžos. Nemācīties nekur, darbā neņems, un dzīvot ar mamu, nē nu, es saku es Tev, neko nenovēlu, varbūt Tu, esi ļoti gudrs, dziļi sevī iekshā, bet ārēji esi slinks. Tak davaij celies no krēsla, izej ārā iebļaujies: ''ES PABEIGŠU 12.klases'' un ej nodot visus dokumentus, ja vēl pieņem ;) Pasham tā labāk, būs. Good Luck.

Tekstu rakstīju iedvesmojoties no vienas dziesmas :thumbsup:

Edited by hayee.
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...