Jump to content
GIGN Forum

hayee.

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hayee.

  1. hayee.

    Skolas

    lol, Es nesaprotu, kapēc Tu, nevēlies iestāties vidusskolā, pabeigt viņu, un ar 12.klashu izglītību, čāpot uz kādu augstskolu, un vidusskolā, kārtīgi mācīties, pēc tam pasham būs vieglāk, kas labāk? Tak vienalga uz to matemātiku, ja ir nauda paņem privātskolotāju pirms eksāmeniem un būs okey, protams ja ir lieka nauda tādos brīžos. Nemācīties nekur, darbā neņems, un dzīvot ar mamu, nē nu, es saku es Tev, neko nenovēlu, varbūt Tu, esi ļoti gudrs, dziļi sevī iekshā, bet ārēji esi slinks. Tak davaij celies no krēsla, izej ārā iebļaujies: ''ES PABEIGŠU 12.klases'' un ej nodot visus dokumentus, ja vēl pieņem Pasham tā labāk, būs. Good Luck. Tekstu rakstīju iedvesmojoties no vienas dziesmas
  2. Es atvainojos par pacelšanu, bet kas pateišām neviens nezin, nemāk to izdarīt?
  3. Gan jau ka pret Krieviju Vismaz jacinaas pec tam bus pa 5to vietu,lai tiktu uz Pasaules chempi Kapēc Tu tā domā? Man gan liekas, ka Krievija ja jau ņems 1.vieto tad visu turnīru gribēs paņemt Un tad liekas, ka rīt ņems Krievija, un mēs pret Franciju, ar Franciju vēl spēlēt var, un uzvarēt var, bet Krieviju gan nevar.
  4. Nu bļē, tik labs turnīra sākums, un phē, -8 un 2minūtes līdz beigām, pizdec kungi.
  5. Sveiki, es jau sen gribēju to izdarīt, bet rakņājoties pa Kontroles paneli, neatradu, kā to izdarīt. Tātad, es vēlos izmaniīt krāsu vienai lietai, tipja kad ar peli turi un ''staigā'' pa ekrānu, tipja ir iezīmēts tāds logs, un nū, kā ikonas var iezīmet vot ar viņu, nu vo, man ir Windows Vista, tā melnā theme stāv, un es gribētu izmainīt to ''iekšējo'' krāsu tam iezīmējumam, bet nezinu kur, kā, un nezinu vai vispār iespējams, ja kāds var palīdzēt, please. Reku bilde, tipja tas logs kas veidojās turot peli.. es gribu nevis tādus lai ir zilā krāsa, bet gribu melnu vai kādu citu, vai vispār caurspīdīgu, nu kā XP
  6. hayee.

    Nakts Riita Spams

    Nu ak dievs, moby, drukas kļūdas nevienam negadās ne? Visi tādi pareizi, ka ar komatiem pat raksta. Un ja nesaprati manu domu, tad es biju domājis, ka TAGADĒJAIS ORL Magic sastāvs neviens nav pieredzējis NBA finālu, bet nu protams, ka pati komanda ir bijusi NBA finālos. pīīs.
  7. Tā gribējās tiešraidē paskatīties finālspēli (nedomāju, ka ar 3:1 sērija ORL izvilks, bet nu bija cerība) bet tomēr, aizmigu, jo pārak noguru un pamodos 13:00, pat atkārtojumu pa LTV7 neredzēju Bet nu teikt priekšā gan nevajadzēja.
  8. Ja jau, vietu dalījumam nav jēgas, un tas sakartots tā, kā gribās, tad vispār varējāt nelikt tās vietas, bet gan kaut kā savādāk, piemēram: ''labākie šī mēneša/nedēļas, GIGN pub servera fragi'' un tad parādīt tos fragus. Bet kopsumā tīri labs, tas ir intro tāds viegls, bet ļoti skatāms.
  9. Nē nu NOMAINIET Jansoni, zb trīs uzbrukumi pēc kārtas mūsējiem, un divas reizes bumba zem groza, metiens, un viņa netrāpat, iegāž mūs viņa,
  10. hayee.

    Nakts Riita Spams

    +- ir jau zināms, ka LAL vinnēs ORL un kļūs par NBA uzvarētājiem, bet fak, tā gribās, lai ORL Medžiks vinnē, jo tur ļoti patīk kā spēlē varenais Howards, ātrais Alstroms, sniperīgais Lewis, bet nu kā Lewis'am trīnīši iet, tas ir pizdec, Čalis no jebkāda leņķa, no jebkādas pozīcijas, pat ja viņu divi sedz, met pāri rokām un iemet, pizdec. Bet nu kā jau komentātors, teica ORL komanda nav pieredzējuši NBA finālsērijās, viņi paši brīnās kā tik labi spēlēja, ka tika tik tālu, bet nu tomēr prieks par viņiem, bet vēl varētu pielīdzināt sērijas rezultātu pie 4:2
  11. Pats tikko startējot IE, sākumlapā ieraudzīju to rakstu par Ekonomikas Ministru, Arti Kamparu, un ieraugot vārdus: ''nothing spešal edišon'' uzreiz uzklišķināju, un secinu, ka necitu, ka tika izlietoti 20,500ls par tādu sūdu. Es ar draugiem varētu pat labāk uztaisīt, tik beibes pirtī būtu pagrūti atrast.
  12. Jā to es saprotu, kaut vai dzīvs piemērs, mēs Poliju totāli sagrāvām, un Polija vēsi vinnēja Grieķiju, bet mums bija dramtiska cīņa ar Grieķiju, kaut vai pēc loģikas vajadzēja vēsi salikt Grieķiju, bet nu ja mums ies spēle, kā ar Poliju, Čehiju, tad uzvara kabatā, labi, labi, es pat nēesu redzējis nevienu SPānijas spēli, nezinu kā spēlē.
  13. Nu vēl vēsi vinnēsim Slovākiju (ceru ) un tad būs pirmā spēle kur ir iespējams zaudējums, jo Spāņi arī tak visas spēles vinnēja pagaidām, un jau skaidri var teikt, ka Spānija, Krievija, Latvija, Francija dalīs medaļas, jo pagaidām nav neviena zaudējuma turnīrā šīm komandām Sarauj LATVIJA EDIT: pff, Čehija 59 : 66 Spānija, es teikšu, ka mums ir visas izredzes vinnēt viņus, un iestāties pirmajā vietā grupā, pēc tam tak vieglāk būs tik 1/2, jo E1 vs F4, un tur savukārt tiks vainu Turki vainu Itālietes, bet labāk, lai Turki, jo paskatoties vēsturi, pie medaļām dažkārt arī Itālija tiek.
  14. Esmu tāds apdolbīts, vai tas ir vienkārši joks? Kapēc apollo.lv EČ Sievietēm, sadaļā spiežu uz tabulu un, ieraugu, ka mums ir 4 punkti, un rakstīts, ka otrajā posmā ir bijušas divas spēles???? Mēs taču tikko tikai uzspēlējām ar Čehiju un viss, kur tad vēl otra spēle? Apgaismojiet mani, es vienkārši pirmo gadu skatos sieviešu eč basketbolā, nesaprotu to sistēmu..
  15. Skaidrs, bet ir kāda iespēja appiet kaut kā to čīteru IP? Jo nu atkal tikko domāju paspēlēt bams, Un tā katru dienu ir, bet ir dienas kad arī tieku paspēlēt Un nē, neiesakiet man griezties pie provaidera, uz patstāvīgu IP, jau ir mēģināts, bet nu droši vien tad nav citu iespēju
  16. Hay, nēesmu gadu spēlējis cs'u, tagad izlēmu atsākt, nu vot, sāku spēlēt, un pirmais ko darīju gāju GIGN csdm'ā, jo tur ir +- normāla tauta (nav nekādi n00bz ) un +- daudzus pazīstu (no cita profila šito tagad rakstu, jūs visi mani pazīstat ) Tātad, jautājums sekojošs, man ir nepatstāvīga IP adrese, tādeļ man ik pēc laika viņa mainās, un ir brīži, ka vispār nemainās, nu vot, es gribu piereģistrēt GIGNā niku, caur sms, bet ja man nomainīsies IP uz kāda čītera (visu laiku tā ir) tad es serverī netieku, un jāgaida kamēr atkal nomainīsies, bet ar reg niku nekas nenotiks, ar manu? Paldies.
×
×
  • Create New...