Jump to content
GIGN Forum

Spa Reklāma Par Nieka 20 500ls


amnezija
 Share

Recommended Posts

:D

Tagat jau pat taksi braucot var redzet, ka soferiem ir ''Jing Ling'' cigas, kuras neizskatijas ka sleeptu ;)

btw sitas iesaparda :

-they are using more mechanical treatments-mechanical it's mean-vakuumkameras and other moderns equipments, spa equipments

Link to comment
Share on other sites

Pats tikko startējot IE, sākumlapā ieraudzīju to rakstu par Ekonomikas Ministru, Arti Kamparu, un ieraugot vārdus: ''nothing spešal edišon'' uzreiz uzklišķināju, un secinu, ka necitu, ka tika izlietoti 20,500ls par tādu sūdu. Es ar draugiem varētu pat labāk uztaisīt, tik beibes pirtī būtu pagrūti atrast. :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Man spa kaut kā asociējās ar jaunību un skaistumu. Tad kāda huja pēc ir jāieliek par runātāju veca, resna vecene ar angļu valodu "nasing spešal" līmenī? Es pēc tādas reklāmas šeit kāju nespertu.

Link to comment
Share on other sites

;)

Lodē var nopirkt džingalingas pa 80kapeikām...

Cēsīs pa latu :)

Pa tiem 20.5k latiem es tur sagaidīju driftojošus mersedesus a la fast'n'furious, beibes ar plikiem dupšiem un vel visādus brīnumus, bet... nu neko.

Es tādu reklāmu būtu gatavs uztaisīt par alus kasti. Manliekas, ka pat par fāzer šokolādi būtu gatavs tās vecenes vietā papļerkstēt lauztā angļu valodā.

Varēja atrast kādu latvju daiļavu, kas māk runāt. Es piemēram būtu tikai priecīgs, ja to SPA reklamētu tā meitene, kas vadīja visādus sūdus @ MTV Latvija.(kautgan mans respekts pret viņu ir krities, jo viņa ir sākusi vadīt visādus latviešu fail-šovus :D bet kautkā tak kāposts ir jāpelna...)

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...