amnezija Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 TVNET raksts. Augstākās kvalitātes SPA reklāmas video Paldies, ka skatījāties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 HAHA nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Jā,'jā... kkāds vnk izsmiekls... kad noskatiijos video,par tiem 20k nebiju lasijis... vēl lielāks izsmiekls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Pats tikko ieksh Apollo izlasiiju. Nu vaaks. Isti nesapratu, par ko tur tiek tik daudz maksats. Par tam beibem baseinaa vai par anglju valodas kursiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 man kauns viņas vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 omg.. TRAI IT. 20 500 ls. Te kāds sevi ļoti augstu vērtē.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 apmēram arī tā kabatā bāžšana notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Tā tak Slaktera māsa - nasing spešl... Edited June 12, 2009 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 drizak 250 varetu buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Trust me!!! Njaa ja shitas gadiijums apklusiis tad var bez sirdsapzinjas paarmetumiem nemaksaat nodokljus un pirkt nelegaalu shmigu un cigaretes Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Man vienkārši nav ko teikt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Tagat jau pat taksi braucot var redzet, ka soferiem ir ''Jing Ling'' cigas, kuras neizskatijas ka sleeptu btw sitas iesaparda : -they are using more mechanical treatments-mechanical it's mean-vakuumkameras and other moderns equipments, spa equipments Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Da neticu tai cenai, neviens nebūtu tik stulbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 es sito censos uztvert vienkarsi ka labu iemeslu parekt Mehanikal, it's mean eeeemmmm... vakumkameras and other spa ekvipmentsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Panākta vienošanās palielināt akcīzes nodokli alum un stiprajam alkoholam, prognozētais ieņēmumu palielinājums gaidāms 3,8 miljoni latu. ? http://www.diena.lv/lat/politics/hot/samaz...doklus-nemainis Kontrabandas šmiga kļūs vēl populārāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayee. Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Pats tikko startējot IE, sākumlapā ieraudzīju to rakstu par Ekonomikas Ministru, Arti Kamparu, un ieraugot vārdus: ''nothing spešal edišon'' uzreiz uzklišķināju, un secinu, ka necitu, ka tika izlietoti 20,500ls par tādu sūdu. Es ar draugiem varētu pat labāk uztaisīt, tik beibes pirtī būtu pagrūti atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Man spa kaut kā asociējās ar jaunību un skaistumu. Tad kāda huja pēc ir jāieliek par runātāju veca, resna vecene ar angļu valodu "nasing spešal" līmenī? Es pēc tādas reklāmas šeit kāju nespertu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ar skaistumu jaa, bet nu ne jau ar jauniibu. Tak galvenokaart veci cilveki velas tas spa proceduras, lai nebutu tik nogurushi un justos svaigaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Lodē var nopirkt džingalingas pa 80kapeikām... Cēsīs pa latu Pa tiem 20.5k latiem es tur sagaidīju driftojošus mersedesus a la fast'n'furious, beibes ar plikiem dupšiem un vel visādus brīnumus, bet... nu neko. Es tādu reklāmu būtu gatavs uztaisīt par alus kasti. Manliekas, ka pat par fāzer šokolādi būtu gatavs tās vecenes vietā papļerkstēt lauztā angļu valodā. Varēja atrast kādu latvju daiļavu, kas māk runāt. Es piemēram būtu tikai priecīgs, ja to SPA reklamētu tā meitene, kas vadīja visādus sūdus @ MTV Latvija.(kautgan mans respekts pret viņu ir krities, jo viņa ir sākusi vadīt visādus latviešu fail-šovus bet kautkā tak kāposts ir jāpelna...) Edited June 12, 2009 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Tas tak ir joks, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Latvījā nav neviena cilvēka, kas prot izteiksmīgi runāt angliski? Edited June 12, 2009 by Mullter^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Es pa sotaku būtu labāku uztaisījis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Tam video sākumā neskan tas šits, kas ir skype, kad pienāk jauns ziņojums? Edited June 12, 2009 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Skan, skan, es no sākuma domāju ka man skype nāk, bet kā nav tā nav Edited June 12, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 LOL bledj Swiming in the lake with mushrooms! wiiiii... 4:00 minūte patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now