Jump to content
GIGN Forum

Kādi Plāni ?


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Taa kaa man 6dien ir paredzeeta super pirtinja,par godu radinieku dzimum dienai :) Tad riitvakar uztaisishu romantisko vakaru :) Sveces,shampis,rafaelo :) Vispirms protams restoraanaa kaadaa paeedisim vakarinjas! Nu un pashas nakts aktivitaates pashi uzzimeejiet :) 6dien pashaa 14 datumaa ar labako draugu un musu chiksaam laidisim uz to pirtinju KULDIIGAA :) Taa kaa domaju ka visam ir jaizdodas :)

P.s. Eziic cik zinaams ar savu draudzeni alus pudeli svineesies serveriii :DD

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

:DD

Nūū, var jau būt, ka izdomāšu atkārtot 5dienas vakaru arī 6dien un līdz ar to būšu ārpus mājas, bet tas tomēr nemaina faktu, ka pavadīšu weekendu pēc defa - alus noskaņās labā sabiedrībā. Lai vai kā, ir forši, ka ir tādi svētki kā velentīndiena, bet manā izpratnē ir kaut kā stulbi vienu dienu gadā izlikties īpaši supermīļam pret otru cilvēku un kaut ko plānot, to taču var darīt jebkurā gada dienā, vai ne? :) Nu tas tā, tīri mans personīgais viedoklis, tā kā jau laiciņu esmu brīvs kā putns un esmu pie tā tīri labi pieradinājies, mani tas īpaši neskar. Veiksmīgu 6dienu. :thumbsup:

EDIT* Puķes & bučas foršām meitenēm, protams, neizpaliks. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Sestdien nekas romantisks jau nu točna nav paredzēts. Sestdien komandas biedram dzimene, tā kā iespējams pēc spēles būs jādzer. Protams, tas ir tikai idejas līmenī, tā kā viss var iegirezties daudz savādāk.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...