Ziediņš Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Varētu padalīties ar idejām, ko kurais darīs Valentīndienā. Kur ies ar savu drušku kam atzīsies mīlestībā (piemēram bijušajai ķīmijas skolotājai (būtu wl.media gaumē)) ko dāvinās ko uz randiņu aicinās A !? Atzīstās nah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Taa kaa man 6dien ir paredzeeta super pirtinja,par godu radinieku dzimum dienai Tad riitvakar uztaisishu romantisko vakaru Sveces,shampis,rafaelo Vispirms protams restoraanaa kaadaa paeedisim vakarinjas! Nu un pashas nakts aktivitaates pashi uzzimeejiet 6dien pashaa 14 datumaa ar labako draugu un musu chiksaam laidisim uz to pirtinju KULDIIGAA Taa kaa domaju ka visam ir jaizdodas P.s. Eziic cik zinaams ar savu draudzeni alus pudeli svineesies serveriii Edited February 12, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 12, 2009 Author Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Hah, es domāju, ka būšu vienīgais mūlāps, kurš svinēs rītdien Labi, ka gudmens atbalsta. EDIT: Degu nepacietībā uzzināt ko darīs mūsu Gign.lv attiecību speciālisti Macho&Beefs. Edited February 12, 2009 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 6dien pa dienu jaizguļ poha, tad ir iegādātas biļetes uz izrādi "Alu Cilvēks", tad jādodas dzert tālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Nūū, var jau būt, ka izdomāšu atkārtot 5dienas vakaru arī 6dien un līdz ar to būšu ārpus mājas, bet tas tomēr nemaina faktu, ka pavadīšu weekendu pēc defa - alus noskaņās labā sabiedrībā. Lai vai kā, ir forši, ka ir tādi svētki kā velentīndiena, bet manā izpratnē ir kaut kā stulbi vienu dienu gadā izlikties īpaši supermīļam pret otru cilvēku un kaut ko plānot, to taču var darīt jebkurā gada dienā, vai ne? Nu tas tā, tīri mans personīgais viedoklis, tā kā jau laiciņu esmu brīvs kā putns un esmu pie tā tīri labi pieradinājies, mani tas īpaši neskar. Veiksmīgu 6dienu. EDIT* Puķes & bučas foršām meitenēm, protams, neizpaliks. Edited February 12, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Sestdien nekas romantisks jau nu točna nav paredzēts. Sestdien komandas biedram dzimene, tā kā iespējams pēc spēles būs jādzer. Protams, tas ir tikai idejas līmenī, tā kā viss var iegirezties daudz savādāk. Edited February 12, 2009 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 piektdien jaspele TUC TUC vakars.. ir kadas chiksas salovitas.. ta ka vakara turpinajums buus gan jau.. talak.. hmm talak? sestdien darbs lidz kadiem 17.00 a tad jau redzes kas buus un kas notiksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Piepist acis... taka draudzene man nav tad nodzershos kada partya meklejot vienas nakts piedzivojumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Kur iesim hujviņzin, es vislabprātāk palieku mājās vai uz kādu suši ēstuvi. Dāvināšu iPhonu ( tas tā viena dāvana, gan uz 14. gan vārdeni viņai ) un, protams, sarkanas rozes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Sesdien satiksimies, uzdavinasu Teddy bear, iesim uz romantisku filmu, pectam lena gara aizbrausim lidz jurai, ar sampanieti sagaidisim saulrietu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Domāju, ka nebūšu spējīgs "14 februārī" vispār neko darīt... kapēc? "13feb." balle, rajona popiela un tad bale.. Un pēc tam vel kur dzert.. Vienīgā ideja ir gulēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 nav naudas. ja nauda buutu tad arii negribeetu sedeet piebaaztaa restoranaa... nopirkshu roziites un uzdavinashu miljotajai un iesim skatiities filmu uz majam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) Nu ko lai saka pavadisu romantisku dienu, vakaru, iespejams ari nakti(ja neaizmigsu pa atru ) ar savejo Edited February 12, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Mājās sagaidīsim, jāuztaisa kādi forši augļu salāti, tad sveces, šampis vai vīns, mierīga mūzika un romantiska gaisotne ir noķerta Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Tiko sapratu ka būšu viens, damn, nu nekas, man nav vajadzīga īpaša diena lai pasāktu ko romantisku un kārtīgi izmīcītu meiteni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Es nedarīšu neko (nu īpašu es domāju), jo es gluži vienkārši negribu. Beibe gan nebūs ar to apmierināta, bet tas jau ir cits stāsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Nu tā, kā tagad esmu viens, tad nedarīšu neko. Aiziešu meyby uz to popielu, bet bez alko, jo sestdien 09:00 no rīta spēle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Man valentīdiena paies remontējot dzīvokli Ogrē! Jo jāpalīdz ir mammas māsai.Šodien neko īpašu nedomāju darīt, jo vnk nekur netieku!Braukšu uz Rīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Eh nu, kā man skauž, ka man vēl nav īstās draudzenes, tādeļ es rīt iešu ar draugu (datorspeciālistu) uz My bloody valentine 3D filmu iekš kīno, ceru, ka mums būs jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 wl.media, pirmā pieredze der arī ar datorspeciālistu, tas tiesa Es paņemšu savu meiču uz... ai pohuj, slinkums rakstīt. Karoče būs romantiski, galvenais pirmajam no rīta būs pamosties un sataisīt šai brokastis gultā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Pilnigi nekādi plāni. Man tā būus parasta sestdiena kā citas sestdienas. Nu lab titāniku myb paskatīšos pa TV un iešu sleep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Šodien aizvedu uz operu, aizgājām ieēst sušī un pateicu kā jūtos, pagaidām izskatās cerīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Iesim uz Sarkans, tad plānā ir filma tikai nezinu kāda, viņa izvēlas nu un tad jau uz mājām, šampis, putukrējums un viss no tā izrietošajām sekām :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now