Jump to content
GIGN Forum

Poll: Poll: Kad Tu Beigsi Spēlēt Cs?


macho
 Share

Kad tu beigsi spēlēt cs?  

145 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Esmu jau beidzis spēlēt CS. Sestdien biju oldschool LAN party, kurā maucām tādus šedevrus, kā Half-Life, UT99 un protams CS 1.5, bet tā kā šeit lielākā daļa ar CS saprot 1.6 versiju, kuru nekad tā īsti daudz spēlējis neesmu un kuru uzskatu par sačakarētu 1.5, tad jau atbilde vien pareiza būs.

Link to comment
Share on other sites

un forums, tev ir 3,7k postu :)

kaza4ok, tu esi argumentēšanas karalis. Bet es tevi nogāzīšu no šā troņa pasakot sekojošo "Iespējas, kas ir TF2 un kas nav CS daudzkārt pārsniedz to iespēju skaitu, kas ir CS bet nav TF2".

Link to comment
Share on other sites

Jam!Ja tā kārtīgi padomā, tad cs ir viena atkarīgu spēlētāju kopojoša spēle!! :lol: Tāpēc, jo šo spēli nav tik viegli beigt spēlēt, viņa tik tiešām aizrauj.Var mēģināt kādu laiciņu nespēlēt, bet pēc tam tik un tā kādu dienu atkal gribas uzspēlēt, jo atceries cik forši bija spēlēt!! :10cm:

Pats esmu bez cs izvilcis vairākus mēnešus, bet tagad atkal diezgan bieži rambāju pubā! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Beidzu spēlēt apstākļu spiests, jo vnk nevarēju vairs izturēt savu pārslogoto mdsl netu, bija regulāri jāspēlē ar minimums 5 lossu. Bija ļoti reti, kad nets nečakarējās, bet tas bija reti.

Tagad spēlēju visu ko. Jaunākām neta spēlēm to pingu tā nejūt, piemēram, TF2 vai L4D. Pirms kāda laika ar cod4 arī biju aizrāvies, bet tagad uz kādu laiku par to spēli ir aizmirsts.

Link to comment
Share on other sites

nebuutu par wowu`u jaamaksaa, atrastos veel joprojaam tur. taa kaa rkiize, etc, cs = win, win ! biju jau uz kaadu gadu atmetis, bet pagaajushajos zsveetkos atsaaku. tagad, domaajams, cs ir uz palikshanu.

edit: neizlasiju visus variantus. ja gigns atdos galus, tad arii kvitoshu cs, jo nekur nav tik labi kaa maajaas ! <3

Edited by Pinky
Link to comment
Share on other sites

Nespeleju jau kadu laiku...

Bija vel reizes kad ar clo? uzspelejam paris 2x2 cw un ar to ari viss beidzas. Totali pieriebas ta spele... 4 gadi vinja nokapata. Bish sakuma pabendeja manu dzivi jo biju totali atkariigs vareju spelet 24/7

Vispar esmu laimigs ka tiku valja no tas speles... ehh. Tagad pa retam uzkapaju GTA:SA un tas ari viss... Kompis ~6 gadus vecs neko krutu ari nevelk un man nemaz ari neprasas. Bet sheit foruma ir samera jautri tapec te ari tuseju.

Link to comment
Share on other sites

kad nebija laika, nespēlēju.. nemeklēju laiku cs'am. tagad laiks ir atliku likām, spēlēju.

ieliku "ķeksīti" pie /Kamēr laiks sanāks un dzīvesstils atļaus/, jo tas jau ir pārbaudīts un loģisks iiemesls cs quitam .

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Vispār jau kruta džeki, man prieks par jums. Kopumā visi pieaug un pamet cs un pat tie kas spēlē, to dara fana pēc, lai būtu jautri, bieži vien tāpēc, ka kompis neko jaudīgāku nevelk.

Pozitīvas tendences, jāsaka.

No otras puses, man pietrūks arī d34th | kait33kl1s vai kā viņu tur sauca, kas teica, ka mums vēl augt un augt līdz kompakta līmenim :)

Man pirms kādiem ~3-4 gadiem likās, ka es nekad nebeigšu spēlēt cs. Jo lai arī kā nebūtu, tur tomēr dažreiz var būt reāli jautri. Bet nu, along came tf2 :)

Link to comment
Share on other sites

Spēlēju cs jau labu laiku un izskatās, ka vēl kādu laiciņu turpināšu to darīt. Par cs spēlēšanas atmešanu nekad neesmu īpaši domājis, dzīvosim, redzēsim. Izvēlējos variantu par laiku un dzīvesveidu. Galvenais, lai ir sakarīgi cilvēki ar ko kopā uzspēlēt, tikmēr arī pati spēle neapniks.

Link to comment
Share on other sites

Nespēlēju cs kādus 4 mēnešus. Tagad cod4 shauju ^_^

cs ir pārāk sadrumstalots; 101 forums, tikpat serveri. labāk būt daļai no kautkā liela, nekā no servera kam forums ir, bet serveris tikai izstrādes stadijā.

Edited by g2b
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...