Jump to content
GIGN Forum

Poll: Poll: Kad Tu Beigsi Spēlēt Cs?


macho
 Share

Kad tu beigsi spēlēt cs?  

145 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

man, protams, ir 8. variants. Kaut kad vēl noteikti ieiešu, jo nevienā citā spēlē, nevar tik eleganti iztriekt galvaskausus kā csā, bet pagaidām ar tf2 pietiks (kas ir vienīgais iemesls, kāpēc cs nespēlēju, ja nebūtu tf2, joprojām cs bombītu).

tagad drīzāk liekas, ka kaut kad vēlāk varētu source vēlreiz paprovēt paspēlēt biš vairāk kā 1h mēnesī, bet tas arī viss.

nav tomēr līdzīgu spēļu, visi cod4 un bf2 - tajos šaušana ir galīgi savādāka un ne tik kruta kā csā. burstkontrole pwnz.

ja ir kāds cits variants (nezinu kāds vēl cits varētu būt) tad rakstiet te.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Arī esmu beidzis spēlēt, ja nu pa reizei izspēlēju kādu karti, bet tas notiek ne biežāk kā reizi mēnesī.

Beidzu spēlēt, jo mana galva šķīda biežāk kā pretinieku galvas.

Kā arī bija brīdis, kad netiku pie datora pārāk bieži. Bet brīžos, kad tiku, tuvumā bija draudzene, kurai īsti nepatika, ka spēlēju. Un tāpēc vienkārši atradu no CS spēlēšanas.

Link to comment
Share on other sites

Kādu gadu nespēlēju gandrīz neko izņemot Grid bet tad mani diezgan viegli pierunāja atkal bombīt source un tā nu es atkal šķaidu sejas css'ā.

P.S. Nāciet spēlēt Counter-Strike: Source, komūna pwnz un spēle kad pierod vēl vairāk.

EDIT: Reya :lol:

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Es izvēlējos variantu: "Kamēr gignā būs cs serveris". Jo ja nebūtu gigns, nebūtu kur ieiet(paretam) ierēkt, paklausīties kā citi pālī dzied vai vienkārši mirt katru raundu nenošaujot nevienu.

P.S. Tā arī neesmu bijis gign cs party'jos sestdienās, bet varētu kādu vakaru paskatīties kas tur notiek. :)

Link to comment
Share on other sites

Principā jāsaka, ka cs ir galīgs sviests. Valve ir bišku aizmirsusi par programmēšanu. Nesaprotu: Kā var izdomāt tik stulbu ideju. Ir terroristi un policisti. Katra grupa ir sadalīta 4 vienādās daļās (GIGN SAS Guerilla utt) BET KĀ VAR BŪT TIK STULBS UN VISIEM PIELIKT VIENĀDUS ABILITIJUS? VIENĀDI IEROČI, VIENĀDAS SPĒJAS, WTF? Tas pats ar source - LOŠI! :blelohs::blelohs::blelohs: UN FIZIKA. KAA VAR IESHAUT TRIIS REIZES AR PISTOLI GALVAA UN NENOMIRT? KAA VAR IESHAUT GALVAA SAVEEJAM UN NENOMIRT?

Edited by Reya
Link to comment
Share on other sites

:blelohs::blelohs::blelohs: UN FIZIKA. KAA VAR IESHAUT TRIIS REIZES AR PISTOLI GALVAA UN NENOMIRT? KAA VAR IESHAUT GALVAA SAVEEJAM UN NENOMIRT?

tu laikam cs neesi spēlējis - ct ir m4, famas, usps un burbuļpistole, T ir ak47, galils, uziks un gloks. Un ja tu meklē spēlēs realitāti, tad tu esi idiots.

p.s.

un neviens fizikas likums neparedz nomiršanu no 3 pistoles šāvieniem galvā, durik.

Link to comment
Share on other sites

Man arī 8. variants tb vairs nespēlēju.

Klasē 9., 10. bombīju caurām dienām, bet labi tā arī nekad neesmu spēlējis :/ Tagad pa retam 4fun pašaudos. Pēdējā mēneša vai divu laikā nav sanācis ieiet. Ap jauno gadu tomēr nopirku stīmu, jo sajutu vajadzību. CS 1.6 bija to pelnījis!

P.S. Pēc cs neviena fps spēle vairs neliekas tik forša, jo tur viss notiek eem.. lēni? Nezinu kā lai pasaka, bet gan jau sapratīsiet. Vai arī nē.

Link to comment
Share on other sites

Es neesmu idiots, bet tieshi otradi! Es esmu atklaajis to, ka valve nemaak programmeet. Tu saki, ka terroristiem un ct atskiras ieroci kaa divaam preteejaam puseem. Bet, ar ko atskiras, piemeeram, gign speejas no sas speejaam? Un vispaar, ja ir helmets, ar gloku var ieshaut galvaa 3 reizes (PEEC CS FIZIKAS LIKUMIEM), tad jau tur jaabuut metriigai svina kiverei, lai nelaistu cauri! Es esmu geenijs un komatus saliku pareizi, taa kaa nepiesienaties par komatiem! Idiots ir tas,kurs neprot komatus salikt!

Edited by Reya
Link to comment
Share on other sites

MMOG's un TF2 nogalināja manu vēlmi pēc CS spēlēšanas. Tā jau skolniekam laika ir maz, kur nu vēl 3 spēles paspēt dienā uzzipāt. :)

edit: tak aizveriet to idiotu virs manis. Jēga piedirst tā jau piedirsto forumu. ;<

edit 2. :

Tu saki, ka gribi mani aizveert ar citu palidzibu un pasaki ka tu to pashu man teiktu dziivee, kad es tev pieietu pie sejas un izaardiitu tavas brillites tavos acu abolos. Nesmirdini pats forumu, izmazgaa muti. Kad atver, visaadas riebeklibas naak aaraa!

haha, QQ.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Tagad jau kādu gadu tā nopietni nespēlēju. Pāris reizes nedēļā ieeju pašaudīties csdm'ā vai arī pa retam vakarā uzspēlēju, ja čomi pierunā. Kaut kā ir pazudis tas entuziasms, kāds bija agrāk. Nezinu kāpēc tā, jo labākas spēles par cs mans foršais, 4 gadus vecais dators tāpat nespēj pavilkt. GIGN pubā spēlēju tikai tad, ja pa rokai man ir alus, citādi kaut kā nav interesanti. :)

Bet nu tāpat, foršāku spēli par cs neesmu spēlējis. :)

Link to comment
Share on other sites

Kamēr laiks sanāks un dzīvesstils atļaus. Tā jau vēl šad - tad ieeju pašaudīties. Bet neatņemama tās daļa ir GIGN. Es esmu daudz iemācījies - gribi tici, labāk tici gan. Liels paldies arī gignam, jo tieši tā dēļ (nopietni) es arī rakstu ar garumzīmēm, jo kādreiz es domāju, ja rakstīšu ar garumzīmēm - būšu foršs :)

Link to comment
Share on other sites

jau labu laiku cs nespēlēju, jo Latvijas komūni csā sen ir pagrimuši.

Ja notiks brīnums un cs atkal Latvijā atgriezīsies gan ar jaunām gan ar vecām sejām tad visticamāk, ka arī atgriezīšos.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

cs nav labāks par tf2. Par šo pat varētu teorētiski izvēršoties nonākt pie secinājuma, ka TF2 gluži vienkārši ir labāka, daudzveidīgāka un interesantāka spēle par cs. Tas, ka tu esi cs addikts, kas ķipa var paownot serveri (ko tf2 īsti izdarīt nevar) tas nenozīmē, ka cs ir labāks.

ar laiku jau cilvēkiem piebesīs cs, mūžīgi viņu nespēlēs, bet cik ilgs būs tas laiks, figviņzin.

absolūti vienīgā lieta, kas csam bija labāka (kam ir maza saistība ar pašu SPĒLI) ir komunikācija - kad nomiri, varēji pačatot, tf2 neviens ar čatošanu neaizraujas.

Link to comment
Share on other sites

nezinu vai skaitās, kad esmu beidzis:

katru vakaru pēctam, kad beidzu spēlēt tf2 cenšos ieiet iekš csdm un banot ko vajag. pati spēlēšana gluži jau nav tik aktuāla vairs.

pietam ik pa laikam uzpeld kāds FPS ar ko apdarboties.

bļa.. gx cod4 servers bezmazvai nomiris (~5 purni vidēji spēle) un tadgat šī spēle ar lēnam izzūd no mana lista.

Link to comment
Share on other sites

es teicu, ka nevajag strīdēties - nestrīdēsimies, izteiksim savu viedokli, bet es zinu, ka būs tā - cik cilvēku, tik viedokļu!

Man jau liekas, ka atšķiras ar oriģinalitāti un pārbaudītu vērību (tāpat kā alus un visīts, vai arī tas pats šņabis). Piemēram, csā ir iespējas tādas, kādas nav tf2, pieņemsim, tas pats par ko tu teici - čats, bet ir vēl daudz lietu, bez kā cs būtu ne tik gaumīgs, kā viņš ir pašlaik.

Iespējams, ka es sāktu spēlēt tf2, bet pie kā es labāk palieku pie šī paša :)

btw macho, vismaz būtu pateicis, ko pretī :meele:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...