Mahmeds Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 ja klients ar beefu bus, tad es obligati bushu, bet visadi citadi vel japadomaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 benčik. es līdz pēdējam brīdim esmu uz jautājuma, jo tālāk par 3 dienām man ir grūti ieplānot. pagaidām šķēršļu nav, bet hvz aks būs vēlāk. ew. tā ir svētdiena?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 pagaidām šķēršļu nav, bet hvz aks būs vēlāk. ew. tā ir svētdiena?! jā, 7diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 Davaj tata sarosaas, laiks ir pierezervets iemaksata droshibas nauda, viss notiek Meginashu beefy pielaust Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 domāju, ka arī varētu pievienoties, ja pēksņi, kas svarīgāks neuzradīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Ja sačiņīšu mašīnu, tad būšu, bet es diezvai bumbošos, es pasēdēs malā un ierēks par jums..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 es domāju ka varētu ierasties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 26, 2009 Author Report Share Posted January 26, 2009 (edited) Sagribeeji tikai skatities, par to veel japiemaksa, lai saktitos kaa shitaadi pro spelee taaksh es domaju tiekamies tur pat uz vietas, ja nu kadam ir veleshanas varam sarunaat tikshanos riga un mochiit kopaa Tiekamies pie Peintbola parka 12:30, kamer izvistisimies utt Karte ir sheitten Jugland Pagaidaam cilveki, kas ir izteikushi veelmi ierasties ! Bencik +2 Ti-83 Silver Vincisters Wolfblade Krish Divitis ??? Registretais Deadalive Sparky Macho Cipruss ??? Teddy ??? Rusty ??? Tests ??? Naziic Rayus ??? Dr.Cox Mahmed ??? Kerchs Dj Erix (lupiitaajs) Luugums cilvekiem apzinaat, busiet vai nee, lai varu kaut kaadus ciparus tam parkam iedot ! Edited January 27, 2009 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 taaksh es domaju tiekamies tur pat uz vietas, ja nu kadam ir veleshanas varam sarunaat tikshanos riga un mochiit kopaa Es vairs nebraukšu ar autobusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 es visdrīzāk a savu kapli braukšu. ja benars nebrauc ar mani, tad varu kadus 2 cilvekis (vēlams maza izmēra) paķert Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Krish ir 2x ietraapiijies sarakstaa, bet macho ne reizi Kaa arii es brauks' ar mashiinu. Varu liidz 3 deguniem pakjert liidzi no centra vai paardaugavas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 (edited) Taaks paldies Silver par aciigo aci, kluuda labota Es maukshu ar auto arii, bet lieta taada, kad pirti vius laiku nepalikshu braukshu atraak prom, jo vakara japaspeej veel paaris lietinjas izdariit Auto man jau ir pielasiits pilns, vienigais vareshu kaadu, kurs atraak dosies prom pakert ! p.s. Esmu gatavs shoreiz Vincisteru pakert ! Edited January 27, 2009 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 tas nozīmē, kam man autiņā ar būs viena vieta brīva izbraukšu no purvciema. ja kādu vajag paķert, sakat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Kaa arii es brauks' ar mashiinu. Varu liidz 3 deguniem pakjert liidzi no centra vai paardaugavas. piesakos tavā vāģī no centra!!!1one aizsitu vietiņu arī krišam (arī no centra) jo viņš arī gribēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 es ar brauksu ar savu, bet veel nez kadu auto, tatad 1-3 vietas man buus brivas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 ai nah, man alga tikai 12 :/ FFFFFUUUUUU. hmm ok, tell you this. gribēšana ir, ēriks noteikti aizvestu ( ), bet ir krīze makā. nasing spešal mēģināsim kaut ko izdomāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Man alga 15.. Gribētos jau, bet nav finanses ko atvēlēt šim pasācienam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 Tatad atceramies, kad 12:30 tiekamies peintbola parkaa Tie, kas grib braukt kopaa vai nezin celju varam ap kadiem 12:00 tikties pie Stirnu ielas Rimi, mees ar deadalive tur tiksimies ! Un neaizmirstam dvielishu pakert, lai var pirtinjaa ieiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Hmnn, tad vēl 100% nezin vai braukšu, ja brauktu tad labprāt piemestos pie kāda mašīnā, bet sūdi tādi,ka man ir bumbu krājumi nelieli no viņu veikala, un šodien šie man pateica, ka vairs veikalā pirktās bumbas nedrīkst parkā lietot - jāpērk uz vietas. benchik moš Tu vari uzzināt kādas cenas uz vietas tur tām bumbām un cik jāmaksā ja ir viss ekipējums? no pirts visdrīzāk gan atteikšos, labāk alu padzerš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Krāsa atšķirās, tiesnesim nebūs grūti pamanīt. cenas gaidu no benchika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 sorry, es atsakos, 6ien braucu uz igaunjiem un atpakalj 7dienas pashaa vakaraa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 tākā man šis pasākums līdz šim ir izmaksājis 30+, tad tagat man nebūs pa kabatai! vot tā ir, ka nepērkat manus sūdus iekš bodītes! nevaru uzraut peitbonlu ceru sagaidīt vēlvienu pasākumu uz vasaras pusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 manis tochna tur nebus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 hzm, sāk likties, ka ar neieradīšos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Miikstie Karoch 100 bumbinjas maksaa 3 ls, man liekas, tak velc tik savu teerpu un kapaa, samaksa par bumbinjaam, nezinu ko veel vinji tev var prasit Karoch 7dien tad tiekamies pie peintbola parka 12:30 ! Ja nu kadi jautajumi zvanat man 26329671 ! Te ir cilveki, kas solijushies ierasties Bencik +1 Ti-83 Silver Vincisters Wolfblade Krish Deadalive ? Sparky Macho Naziic Dr.Cox Kerchs Dj Erix (lupiitaajs) Edited January 30, 2009 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now