Endijs_Dzerkalis Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Sveiki. Man ir bijis ļoti daudz reizes, ka es attopos un zinu kas notiks tālāk. Es redzu kā pakustēsies un tādā garā. Cik zinu man tas nav vienīgajam. Jums ar tā ir bijis? Man ļoti gribētos kaut kur par to palasīt. Kāda interneta lapaspusē. Kas? Kapēc? Kā? Jo patiešām Sapnis ko redzu ir reāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 To sauc par Dejavu man arī tā ir nosapņoju un pēc tam atceros ,ka to biju sapņojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Vai nu Tu esi saskatījies "Final Destination" vai arī Tu smagi apkrāso Deja vu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 jaa taa ir forsha sakritiba kad kaut kas notiek ko esi redzeejis sapnii pie sevis nodomaa,vo vells es tak to jau esmu redzejis kaut kur Zhel ka sapnjos nevar redzeet BINGO ciparus Vai sporta rezultatus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 nez man jau liekas ka čalis saka pavisam reāli , man arī ir bijis tā ka es zinu ko teikt vai kā pagriezīsies vai ko ieraudzīšu dažreiz par līdz kādām 10 sekundēm vai pāris tekstiem ievelkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Jā kautkas līdzīgs ir, bet to negluži takā sapņojis to būtu. Tāda sajūta ka jau tas ir bijis, bet kāds ir attinis atpakaļ >D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 nu man pāris gadi bija tā. Nosapņoju sapni, pēc gada tā arī notika. Vsp tā ir bijis vairākas reizes.... to laikam sauc par 6 or kadu tur prātu kas ir katram cilvēkam x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 18, 2008 Author Report Share Posted December 18, 2008 Man arī, bet tas takā nav sapnis, bet vairāk kā aizdomāšanās un pēc dažām sekundēm tā notiek. Ilgums man nav bijis ilgāks par 20 sekundēm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Jā, man arī tā gadās, pēdējā laikā arvien biežāk, gan ko nosapņoju nesen tiktiešām piedzīvoju vai arī ir dažas reizes bijis, ka notiek lietas ko nosapņoju pirms 8+ mēnešiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Nezinu, kā jūs tieši atceraties, pirms cik ilga laika redzējat to sapni, bet tas nav svarīgi. Man daudz reizes tā ir bijis, bet kad tas notiek - tu tajā brīdi domā: "WTF, replay!" un moments beidzas. Bet man jau patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 impulss nosūtas divreiz, divreiz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 (edited) To sauc par deja vu. Gadās lielākajai daļai cilvēku. http://en.wikipedia.org/wiki/Deja_vu http://www.amdb.lv/vards.php?id=10 - tas pats, pārtulkots latviski Edited December 18, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 man reti, apmeeram, reizi 2 meeneshos notiek, bet kad notiek, ir diivaina sajuuta. Man pat ir bijis taa, ka vienaa vietaa, divas reizes shitaa gadaas, tad es uz kaadaam 3 sekundeem sastingu un tad vnk dziivoju taalaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 [..]This timing error was thought to lead the brain to believe that it was encountering a stimulus for the second time, when in fact, it was simply re-experiencing the same event from a slightly delayed source.[..] Mēs to saucam vienkārši - lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 mulkjibas. tev tikai liekas ka tas jau atkartojas vai kadreiz ir bijis tikai tapec ka jau ieprieksh tadu pashu situaciju tavas smadzenes regjistreja bet pac to nemaniiji. piemeram ja tu tagad pa ielu ejot paej garam kadai sievietei bet vinju neievero un piecas minutes velak atkal paej garam tai pashai tev liekas itkaa shitada situacija ir bijusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Man pilnīgi bija tas pats! Visu laiku tā notiek, citreiz ir tā ka tu to saproti tikai tad kad ieraugi! Bet citreiz ir tā, ka es mēnesi iepriekš paredzu kas notiks, bet tas reti. Vincisteram piekrītu lags Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 vo vo, aceros ka pa vasaru braucu pa ielu un likās ka nezēligi viss kkur redzets liekas nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Nesapņoju. Nu točna, esmu sapņojis ļoti, ļoti retu reizi un tie paši ir bijuši murgi. Man laikam nevaicās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Nu, sapņojis kaut ko uz priekšu nekad neesmu, ir tikai vairākas, bet ne daudzas reizes deja vu gadījies un ne es zinu kas notiks, to piefiksēju tikai pēc tam, kad viss jau ir beidzies. Piemēram ar draugiem kompānijā runājot dažreiz atčoknos, ka tas un tas ir it kā teicis tieši to pašu un tādos pašos toņos, nu viss vienāds, bet to saprotu tikai pēc tam, kad viss jau ir beidzies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Ir bijis, ka atbildu cilvēkam pirms viņš vispār man uzjautāja to jautājumu. Atbilde, protams, bija pareiza Bet nu bieži kaut kas tāds gadās, ka esmu tipa nosapņojis vai kkur redzējis un pāris sekundes zinu kas notiks. Bet nu tas ir tas saucamais gļuks, jo tagadne, ja nemaldos, ilgst 0.0023 sekundes un smadzenēs nogļuko, tāpēc liekas, ka tas jau ir bijis, bet vienkārši smadzenes bišiņ bremzē ar apstākļu apstrādi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 jūūū man patīk deja vu efekts diezgan bieži gadās un sajūtas fascinē ... paldies par linku cash^ tīri interesanti palasīt bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats HARIJS Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 (edited) Bieži vien gadās, kad piedzīvoju ko tādu, kas reiz jau bijis, dīvaina sajūta, apjukums. Tas notiek ar visiem cilvēkiem, vai tikai retumam? Kad šauju cs tad arī dažreiz gadās, šo efektu izjust. Edited December 19, 2008 by Pats HARIJS Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Man apmēram tāda paša situācija tikaj murgi ļoti reti rādās.(paldiesdievam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 (edited) Atceros pirms 2 gadiem eju pa skolas trepēm un runāju ar klasesbiedru, pēķšņi liekas, ka tā jau ir bijis vienreiz, es šim saku ''klau, bet vienreiz šī saruna šajā vietā jau ir bijusi!'', atbilde bija ''tu ko nojūdzies?'' Edited December 19, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 rap. jā tas ko var dēvēt pa tagatni ir tavs skaitlis, bet tev viena 0 pa daudz, ja nemaldos. jū man ar gadijies, jo atceros pirmo rezi, kad tas notika (pārējās neatceros konkrēti) norm nobijos. biju mežā ar čomiem, kur es 2 reiz pieredzēju kā mani nobiedē. like replay - vienreiz nobiedē, tad otreiz jūtu, ka kautkas būs un ir ar. bļad. nākamajā dienā nejauši atrodu rakstu par šo gļuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now