samuray Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 tad nu vakar gāju Ventspilī uz autoostu. Pieeju klāt, skatos pie durvīm stāv apsargs un nelaiž vienu nodzērušos veceni (ķipa bomzeni) iekšā. Šī tur lamā apsargu, bet beigās paiet malā. Apsargs iet atpakaļ uz savu autiņu, bet vecene, hops, autoostā iekšā. Apsargs piebrauc ar autiņu tuvāk durvīm, izkāpj ārā un uzvelk gumijas cimdus. Ieiet iekšā un sāk runāties ar tās vecenes. Tad es nedaudz novērsu uzmanību, bet tūlīt mans skats atkal pagriezās uz to pusi. Un ko es ieraudzīju? Apsargs nāca ārā pa durvīm, bet ne viens, viņam labajā rokā bija vecenes spieķis, bet ar kreiso roku vilka veceni ar dirsu pa zemi. Tā viņš viņu aizvilka līdz pašam autiņam(~15m). Bet nu tas izskatījās tik ROFLISKI, ka es gandrīz aiz smiekliem piečurāju bikses. Bet ar to vēl nebija viss beidzies, apsargs attaisīja autiņa durvis un ielika tur spieķi, pēc tam attaisīja bagāžnieku, un vecene tur pati ielīda iekšā un saritinājās. Apsargs, aizcirta vāku, iekāpa autiņā un aizbrauca. Bļe, cik žēl, ka man nebija pie rokas videokamera, tad noteikti varētu uzvarēt kādā konkursā ar šito video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Labs, tadu prikolu drosi vien var redzet tikai 1x muzza Ja butu nofilmejis video es pat butu gatavs maksaat lai tadu skatu redzetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 saritinājās bagāžniekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 neies jau ķēpāt mašīnu dēļ tādas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennot Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Galvenais, ka uzvilka rokās gumijas cimdus un tad tik skarās klāt šai dāmai, bet nu par to, ka viņa saritinājās iekšā bagažniekā kā savā gultā tas gan ir smieklīgi! Bet nesaprotu kapēc viņš viņas ielika bagažnieka? Un kur viņš viņas aizveda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 (edited) Virziens nav zinams, bet bagaznieka lika tapec ka negribeja sasmeret auto, ka jau to ieprieks mineja kaza4ok. Domajams ka tu ari negribetu sasmerat salonu ja tev butu kopts autins Edited December 11, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 11, 2008 Author Report Share Posted December 11, 2008 es arī beigtu cūku taču nelieku salonā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 :DDDDDDDD bļeģ vot salīdzināja šī laikam skaitās beigtas cūkas vērta Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Šis salīdzinājums principā bija labāks par pašu stāstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Nu iespējams varēsim skatīties ziņās ka ir pazudusi kārtējā sieviete Venspils autoostā!!! Nu, bet šitā tak darīt nedrīkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Vai tad tā drīkst? Likt cilvēku bagažniekā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 11, 2008 Author Report Share Posted December 11, 2008 tur jau tā lieta, ka neviens viņu tur nelika, viņa pati ielīda. izskatījās, ka ne jau pirmo reizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 (edited) Pati jau ierāpās, neviens nelika. Un izskatās, ka tā ir regulāra procedūra, ja jau pati zināja, kur līst. Gan jau ka tā nav pirmā viņu spēkošanās reize. EDIT: Njā, samuray apsteidza mani Edited December 11, 2008 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Bet, ja pat ar savu gribu tur ielien, nav aizliegts, ka bagažniekā nav droši un ir sods? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 nedeeljasteksts.lv Nuu es taa domaaju, ja es kaut ko taadu dziivee redzeetu, arii gandriiz bikses pieliktu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Vot šitādu skatu palaidu garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 salidzinajums gaazh no kaajaam XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 (edited) Es bikses pieliktu tikai tad ja redzetu kaa taa govs rapjas ieksha mana autinjaa. Edited December 11, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Tas ilga ~...? Bet nu, kā jau teica daži - reizi mūžā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Padzivo vel tur, redzesi un piedivosi tikai ne to vien Es tur 2 gadus nodzivoju un redzeju afigetj smiekliigas un kuriozas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Ne jau pirmo reizi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now