Jump to content
GIGN Forum

kennot

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kennot

  1. kennot

    Maza Aptaujiņa

    Naudu, naudu, naudu, naudu, āa un vel naudu, naudu, protams sievu seksīgu, ka Hanu Hiltoni, darbu kur ma nekas nav jadara! Vienu bērnu puišeli. viss
  2. Galvenais, ka uzvilka rokās gumijas cimdus un tad tik skarās klāt šai dāmai, bet nu par to, ka viņa saritinājās iekšā bagažniekā kā savā gultā tas gan ir smieklīgi! Bet nesaprotu kapēc viņš viņas ielika bagažnieka? Un kur viņš viņas aizveda?
  3. kennot

    Ielu Bērni

    kaca4ok nevis vis ticamāk nav nākotnes, bet tā arī ir, jo nu nedomāju, ka šie bērni nav policijas redzes lokā! Visticamāk viņi ir uzskaitē un jav ir ķerti par to, ka lieto šādus sūdus, bet no vienas puses tā ir Krievija tur tas vis notiek mazliet trakāk, bet pie mums tas vel nav tik traki, bet protams atrodas arī daudzi muļķi kas ko tādu dara! Tas ir bedīgi!
  4. Citas iespējas neredzam! Tas bija parāk stūlbi teikts, nesaprotu ko viņi grib panākt, ka tādi muļķi! I.Godmanis vispār raidijumā "kas jauns Latviā?" nevar atbildēt sakarīgi neko tik kautko domā un mēģina izkūlties cauri! Tas ir kautkāds ĀRPRĀAC!
  5. kennot

    Nakts Riita Spams

    Rīt ceturtdien mana mamma ar manu brāli un māsu brauc uz Rīgu aizved Omu un Opi uz lidostu lai lido uz Vāciju, bet es palieku viens pats majās un laikam būs jātaisa kodiens majās! Jo mamma majās nebūs no ceturdienas rīta sešiem lidz svētdienas vakaram. Ideāli varu piektdien piemaukties sestdien pohains gulēt un svētdien laimīgs čilot kur un kādu alu izsist lai ir labāka sajūta! Labi sveiki es iešu gulēt
  6. kennot

    Ielu Bērni

    jerrico arī ir sava taisnība tev! Vecāki iedzer pa šļukam un uz bērniem uzpļaut, bet nu bērni šādi ir ļoti daudz un tas skumdina to kāda būs nākotne! Jo drīz man liekās sakarīgu cilvēku nebūs vairs vispār! Jo vis iet uz ļauno pusi it sevišķi Latvijā tagad tas ir, ka pēc iespējas atrāk jaizmācās visu ko var un japidžina prom kur uz arzemēm sameklēt normālu darbu! Jo šeit ir nāve, kas lenām krīt pāri Latvijai!
  7. kennot

    Zz Sveetki

    Ziemas svētkus obligāti jasvin ģimenes lokā būs, tas ir kā nauda makā. Davanu topā domāju, ka pašlaik visiem kas ir sasnieguši 16 nav nekādas vairs dator spēles un mantiņas vai arī sazin kas vel! Pats dabūšu drēbes! (pižiku, džemperi(jack & jones) bikses) naudas veribā apmēram kur 100 LS ! Nu tā isumā par sevi
  8. kennot

    Runājot Par Krīzi

    Jā, tieši tagad skatos raidījumu "Kas notiek Latvijā?" Iesaku paskatīties, bet es jau pus deviņos skatījos ziņas pa LTV 1 "Panorāmu" Tu arī visu isumā stastīja par šo pašu! Bet nu vienalga visi ejam iekšā skatīties!
  9. kennot

    Ielu Bērni

    Ak dievs, šito es skatījos jau tādu laiku atpakaļ. Šis video liek aizdomāties kāda ir mūsu nākotne, un pat zinu citus kas osta līmi un vel izdomā apreibināties ar gaisa atsvaidzinātājiem! Šitas video ļoti psiholoģisks lie ļoti aizdomāties(tiem kam nē tie lai iet arstēties) [Tikai manas domas] Edit: Manas domas ir arī tādas, ka lidzvērtigi vainīgi ir vecāki, ka ir izaudzinājuši šādus bērnus. Un īstenībā nav ko žēlot, tādi viņi ir, jo liekas ka viņus nemīl un visiem par viņiem ir nospļauties un vecāki kādi dzērāji! TAPĒC TĀ SANĀK !
×
×
  • Create New...