MeGaPiiLe Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) BRĪDINU, VIDEO VAR AIZSKART TAVAS JŪTAS UN TEV VAR PASLIKTINĀTIES GARĪGAIS!! AR VĀJIEM NERVIEM NESKATĪTIES http://www.youtube.com/watch?v=ij_0Y-lV1J4&eurl= Vielas pārdomām. video topiks? ej dirst. Man gribējās parunāt par šo tēmu.. Šis video ir uzņemts Krievijā, šiem bērniem vecāki ir bijuši dzērāji, vai narkomāni, viņus pametuši un tagad paši osta un elpo līmi, sit bomžus un savā starpā kaujas. Man jau sāk izskatīties, ka nākotne ir pakaļā, jo arvien vairāk bērnu (arī Latvijā) ir kuri slikti mācas (nesekmīgi) un neiet nekādos sporta veidos, pīpē, dzer. Protams, pie mums šis nav tik izplatīti, bet tomēr.. Ko jūs domājiet par šo? edit; pārbaudīju vēlreiz, man rāda. Edited December 10, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) man nerada video EDIT: Atvera. Edited December 10, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) BRĪDINU, VIDEO VAR AIZSKART TAVAS JŪTAS UN TEV VAR PASLIKTINĀTIES GARĪGAIS!! AR VĀJIEM NERVIEM NESKATĪTIES http://www.youtube.com/watch?v=ij_0Y-lV1J4&eurl= Vielas pārdomām. video topiks? ej dirst. Man gribējās parunāt par šo tēmu.. Šis video ir uzņemts Krievijā, šiem bērniem vecāki ir bijuši dzērāji, vai narkomāni, viņus pametuši un tagad paši osta un elpo līmi, sit bomžus un savā starpā kaujas. Man jau sāk izskatīties, ka nākotne ir pakaļā, jo arvien vairāk bērnu (arī Latvijā) ir kuri slikti mācas (nesekmīgi) un neiet nekādos sporta veidos, pīpē, dzer. Protams, pie mums šis nav tik izplatīti, bet tomēr.. Ko jūs domājiet par šo? edit; pārbaudīju vēlreiz, man rāda. njuuuu es kaa par briinumu noskatiijos visu video, nav tik traki ir hujova bet nav galiigi pakaljaa. LV ir strashnaak Rus beerni osta liimi, LV duraas. smags video, luudzu tagad ko prieciigaaku mums katram ir sava galva, un tikai mees pashi esam tie noteiceeji, kaa dziivot, kaa redzeet ikdienu, sapnjot utt... Edited December 10, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 bish pa traku tā pasaule mainās, es pat nevaru iedomāties, kas būs pēc 5, 10, 20 vai 50 gadiem. Tiešām nevaru, bet aizdoma, ka tādas vispār nebūs. Ja arī būs, tad tā būs miskaste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Nu Latvijā, man liekas, nav trakāk nekā Krievijā. Krievija tak lielāka valsts, līdz ar to vairāk cilvēku, kas lieto visādu huiņu. Lielākā daļa pusaudžu (pēdējajos vairākajos gados), lieto alkaholu, marihuanu, smēķē, daži idoti gan jau to pašu līmi osta, un vel varētu turpināt ar visādu sūdu lietošanu. Man arī patīk iepist dažreiz alu, un to pašu gandžu uzkurīt. Katrs dara ko vēlas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 ir hujova bet nav galiigi pakaljaa. LV ir strashnaak Rus beerni osta liimi, LV duraas. smags video, luudzu tagad ko prieciigaaku mums katram ir sava galva, un tikai mees pashi esam tie noteiceeji, kaa dziivot, kaa redzeet ikdienu, sapnjot utt... dīvaini , es gribētu redzēt kā tu ar savu zili nodauzīto dirsu , mega gudro galvu , 13 gados , bez naudas un jebkāda atbalsta , vienīgie draugi kas tev ir , čufanī līmi. izdomātu ka tev ir vajadzīga izglītība vai darbs. un kā 13 gados paņēmt kredītu lai samaksātu par skolu utt. domā ko runā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 tur daudziem bija mazāk kā 13 gadi un šitā mo4ijās uz ielām... OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Nu bet krievi taču ir galīgi atsaldeņi.. Protams, Latvijā arī tādi sīkie ir, bet es domāju, ka procentuāli daudz mazāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Es šo video noskatījos pirms 1 mēneša, kaut kur bija ielikts. Traka pasaule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 man shkjiet taa nav naakotne, bet gan tagadne, ar shitiem aatrumiem kaa tagad viss mainaas naakotnee buus tikai izpostiitas pilseetas un cilveeki dziivos zem asvalta, vinjiem buus chetri pirksti un vinjus trenees Splinters Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Vecs video. Es jau labprāt nošautu tos sīkos, lai nebojā dzīvi ne sev, ne citiem, bet, diemžēl, man nākas padomāt un saprast, ka sīkie nav vainīgi un nošaut vajadzētu viņu vecākus. Tad domājam tālāk. Visdrīzāk, ka viņi ir tik tālu pieraduši, ka nemaz īsti vairs nevēlas mainīties, dzīvot normālu dzīvi, bet krānus neviens no viņiem biksēs neturēs un arī viņiem dzims bērni, kas turpinās vecāku iesākto. Krč apburtais loks. Nošaut visus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Pretīgs video,slikti palika ;S Viņiem lielākai daļai bija kautkādi 8-10gadi,es vispār nevaru iedomāties(nu iespējams varu)kas notiks kad viņi izaugs .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennot Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) Ak dievs, šito es skatījos jau tādu laiku atpakaļ. Šis video liek aizdomāties kāda ir mūsu nākotne, un pat zinu citus kas osta līmi un vel izdomā apreibināties ar gaisa atsvaidzinātājiem! Šitas video ļoti psiholoģisks lie ļoti aizdomāties(tiem kam nē tie lai iet arstēties) [Tikai manas domas] Edit: Manas domas ir arī tādas, ka lidzvērtigi vainīgi ir vecāki, ka ir izaudzinājuši šādus bērnus. Un īstenībā nav ko žēlot, tādi viņi ir, jo liekas ka viņus nemīl un visiem par viņiem ir nospļauties un vecāki kādi dzērāji! TAPĒC TĀ SANĀK ! Edited December 10, 2008 by kennot Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 ;DD Talsos, precīzāk Ķīniešos ir mazliet līdzīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Voj.... šermuļi pār kauliem skrien! Tas ir šausmīgi , kad vecāki lieto alkaholu un aizmirst par saviem bērniem! Cerams kad Latvijā nekas tāds nebūs tik augstā līmenī , bet cik man zināms , tas jau notiek =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Šitas video ļoti psiholoģisks lie ļoti aizdomāties(tiem kam nē tie lai iet arstēties) [Tikai manas domas] Edit: Manas domas ir arī tādas, ka lidzvērtigi vainīgi ir vecāki, ka ir izaudzinājuši šādus bērnus. Un īstenībā nav ko žēlot, tādi viņi ir, jo liekas ka viņus nemīl un visiem par viņiem ir nospļauties un vecāki kādi dzērāji! TAPĒC TĀ SANĀK ! vaina jau nav tajaa ka vecaaki vinjus taadus izaudzinaajushi (izaudzinaajushi? vinjiem veel augt un augt), bet gan tajaa ka vinjiem nav taadu vecaaku kas vinjus izaudzinaatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Redz, domāt vai nedomāt... Es varu puslīdz droši apgalvot, ka Rīgā kaut ko mēģinājuši varētu būt 50-70% bērnu līdz gadiem 18. Regulāri šmigo (reizi nedēļā) tie paši 50-70%, citi biežāk. Uz kaut kā stiprāka varētu sēdēt sava daļa, bet man nav ne jausmas, cik liela. Varbūt 20-30%. Zāli un salviju smēķē katrs trešais, vismaz. Kaut kādi astoņgadīgi krievēni nāk klāt un prasa cigaretes... Divpadsmitgadīgie piektdienās dzer šnabi, smēķē un taisās nodarboties ar seksu... Tagad, ja būs riebīga ekonomiskā situācija un vēl vairāk cilvēku zaudēs darbu, iespējams, vairāk cilvēku nodzersies, tieši darbu zaudējušo un novērsīsies no saviem bērniem... Man patīk šī te filmiņa - http://www.youtube.com/watch?v=xj9x6kUJX98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennot Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 jerrico arī ir sava taisnība tev! Vecāki iedzer pa šļukam un uz bērniem uzpļaut, bet nu bērni šādi ir ļoti daudz un tas skumdina to kāda būs nākotne! Jo drīz man liekās sakarīgu cilvēku nebūs vairs vispār! Jo vis iet uz ļauno pusi it sevišķi Latvijā tagad tas ir, ka pēc iespējas atrāk jaizmācās visu ko var un japidžina prom kur uz arzemēm sameklēt normālu darbu! Jo šeit ir nāve, kas lenām krīt pāri Latvijai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 AK jā, es arī slikti mācos (laikam, ka sanākšu nesekmīgs vizuālajā mākslā...), bet nevis tāpēc, ka man nebūtu motivācijas mācīties, bet tāpēc, ka man nepatīk uz Zemes valdošā sistēma, un skolu sistēma kā tāda, jo tā cilvēkus nepadara gudrus, nemaz negrib padarīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) Viņiem lielākai daļai bija kautkādi 8-10gadi,es vispār nevaru iedomāties(nu iespējams varu)kas notiks kad viņi izaugs .... viņi neizaugs. ja mentiem būtu lielākas algas, tad viņiem būtu arī stimuls savu darbu veikt kārtīgāk un saķertu mazos draņķus kamēr vēl nav aizgājis par traku un ir ārstējami, tāpat būtu arī ar kaušļiem un citiem mežoņiem. Edited December 10, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Offtopic, bet +1 Par teemu, es daudz esmu taadus video redzeejis, esmu redzeejis dokumentaalaas filmas par krievijas bezpajumtnieku beerniem....Tas ir shausmiigi, 90% ir vainiigi vecaaki, 10% varbuut pats beerns (Vecaaki nodroshina tev izgliitiibu, bet tu, dzersties, piipee, dabuj nacionaalos varonjus(n/v), nedari neko skolaa, un peec tam briinies... Esmu redzeejis vienu krievu dokumentaalo filmu par shiem beerniem un beernunamiem.KRIEVIJAA BEERNUNAMI IR VIENAAARSHI ******, no tiem beernunamiem beeg kaa no cietuma, briiviibaa man liekas pat labaak, taapeec nav jau nekaads briinums ka tur tik daudz taadu beernu, ja beernunamu sisteema vienkaarshi iesuukaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Nu neesmu gluži par krieviju intereseejies bet par USA x] nx tur tagad ek krize? 1. Armijas uzturesana 2. Narkotiku tirgosana (valstij ta nenak nauda, iznemot kukulos) 3. Nauda aploksnes Driz ari latvija krizes laika paradisies dahuja dealeri uz katra stura un piedavas mums remdet sapes coke or weed x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Regulāri šmigo (reizi nedēļā) tie paši 50-70%, citi biežāk. Uz kaut kā stiprāka varētu sēdēt sava daļa, bet man nav ne jausmas, cik liela. Varbūt 20-30%. Zāli un salviju smēķē katrs trešais, vismaz. A bet ta reali, ko isti tu ar shit gribeji pateikt? Pats skolas laikos tads nebiji? Un kas tev trauce, ka vinji dzerstas privatmajas vai dzivokljos? Un tas, ka cilveks (pusaudzis) dzerstas, nenozime, ka vinjam nakotne ir pakaljaa. Ja macibas iet, veselais saprats ir, tad lai dziivo, dzerstas, nodarbojas ar seksu, pipe zali. Nekas uuber slikts jau tas nav, ja spej savakties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 nevis nākotne, bet tā jau ir tagadne. visticamāk šiem cilvēkiem nav nākotnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now