Jump to content
GIGN Forum

Par Pelēm.


ader
 Share

Recommended Posts

Man ir bijušas abas peles , un patreiz izmantoju IE 3.0. Savu mx518 atdevu draugam. Teikšu kā ir - abas peles bija labas, bet man vienkārši patīk IE 3.0 labāk pēc formas. Kvalitātes ziņā es atšķirību neredzu, bet formā - gan. Man no sākuma bija ļoti grūti pierast pie IE 3.0 , jo iepriekš kādu gadu spēlēju ar mx518, bet kad pieradu - sapratu ka manai rokai IE 3.0 ir vairāk atbilstoša.

Link to comment
Share on other sites

Es domāju, ka tu esi lunis, tas kas der Jurim, nederēs Pēterim, ar to vajadzēja saprast, kaut vai visi teiktu šeit, ka labāka ir MX518, tieši TEV varbūt labāk patiktu MS 3.0, pamēģini, aizņemies no drauga un paskaties, neuzdod stūlbus jautājumus - meklē atbildes pats.

Link to comment
Share on other sites

no šakuma man savs mx518 ērtuma ziņā likās plnīgs sūds...ja godīgi, tad nopirku tikai tadēļ, ka vina izskatās sadaudzīta...vismaz bildēs izskatijās tā..maitas apčakarēja mani <_< nu bet kad pierod viss ok. nekādu spinner triku.

Link to comment
Share on other sites

Man patīk. No sākuma nopērk vienu uz dullo un tad iet uz veikalu abas salīdzināt, kura labāka (tb ērtāka).

P.S. Kuros veikalos var pačamdīt peles? Cik esmu redzējis, tad visas ir kastītēs. Neesmu uz viņām īpaši skatījies, bet tā kā drīz būs jauns kompis, tad vajag arī sakarīgu gaming peli.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Ja patiešām meklē peli geimingam.

Razer Copperhead > ALL!

Bet ja jaizvēlās no šim 2ām , tad Ms 3.0 , jo ar abām ir bijus saskarsme , nepatīk man tā Mx518 , too big... :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...