Limpy's Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Man ir bijušas abas peles , un patreiz izmantoju IE 3.0. Savu mx518 atdevu draugam. Teikšu kā ir - abas peles bija labas, bet man vienkārši patīk IE 3.0 labāk pēc formas. Kvalitātes ziņā es atšķirību neredzu, bet formā - gan. Man no sākuma bija ļoti grūti pierast pie IE 3.0 , jo iepriekš kādu gadu spēlēju ar mx518, bet kad pieradu - sapratu ka manai rokai IE 3.0 ir vairāk atbilstoša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Man bija a4 tech x7. Tā bij laba un lēta pele. Tomēr tagad man ir mx518, kas ir vēl labāka un ļoti parocīga. Nekādu problemu nav bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) G5 reali rullzzz! Lai gana sakumaa nevareju pieshauties,bet atrodot idealo SVARU peliitei un isto sens,var krushiiit 4 real P.s. Bet ja pa temu tad izvelies Mx518 ariii real erta pele Edited August 28, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankk Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Es domāju, ka tu esi lunis, tas kas der Jurim, nederēs Pēterim, ar to vajadzēja saprast, kaut vai visi teiktu šeit, ka labāka ir MX518, tieši TEV varbūt labāk patiktu MS 3.0, pamēģini, aizņemies no drauga un paskaties, neuzdod stūlbus jautājumus - meklē atbildes pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 Nu, tā jau laikam būs jādara, jāaizbrauc uz veici, jāpatur rokās un tad jau manīs. jāsagaida, kamēr piegādās mx518 man.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 no šakuma man savs mx518 ērtuma ziņā likās plnīgs sūds...ja godīgi, tad nopirku tikai tadēļ, ka vina izskatās sadaudzīta...vismaz bildēs izskatijās tā..maitas apčakarēja mani nu bet kad pierod viss ok. nekādu spinner triku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) Man patīk. No sākuma nopērk vienu uz dullo un tad iet uz veikalu abas salīdzināt, kura labāka (tb ērtāka). P.S. Kuros veikalos var pačamdīt peles? Cik esmu redzējis, tad visas ir kastītēs. Neesmu uz viņām īpaši skatījies, bet tā kā drīz būs jauns kompis, tad vajag arī sakarīgu gaming peli. Edited August 28, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 iesaku mx518 . pašam ir kkāda Genius pa 2ls,un nekādu pretenziju,negļučī,un ir ērta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 lietoju pundurpeli, tādas kuras parasti lieto ar portatīvajiem, lai mazāk aiznjem vietas. Man ir pilnīgi vienalga ar kādu spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) razer'u var dabūt pa 28Ls mx518 var dabūt pa 22Ls bet tā jau tu esi normāls čalis. man tev kastīti mybe nofočēt? ax btw sorr nebiju pamanijis ka D burtu nebiju ielicis Edited August 28, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 ax btw sorr nebiju pamanijis ka D burtu nebiju ielicis un ko es ar tavu kasti darīšu? ja domā cenu, varu ar mx518 par 59Ls nopirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 nav māksla nopirkt dārgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 nu, kā. ja viņa nebūs pietiekoši laba, sūtīšu atpakaļ, kas tur tik grūts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Uz kāda pamata? Inet veikalam būs vienalga, ka tev viņa neliksies ērta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Izmanto search! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 nelietoju i-net veikalus, es caur sakariem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ja patiešām meklē peli geimingam. Razer Copperhead > ALL! Bet ja jaizvēlās no šim 2ām , tad Ms 3.0 , jo ar abām ir bijus saskarsme , nepatīk man tā Mx518 , too big... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Razer Copperhead > ALL! Khm.... Ej dirst. Šī ir bagainākā razer pele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ok! Es viņu lietoju jau gandrīz 2.gadus , nekādu problēmu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Es viņu lietoju jau gandrīz 2.gadus , nekādu problēmu.. Un tas nozīmē ka viņa >ALL? Edited August 29, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Jā , jo ar parējam ko esmu lietojis , ir bijušas problēmas , daudz mazākā laika sprīdī... Offtopik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Labi, viss, katram sava gaume, katram sava ērtuma izjūta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 Takss, nu man ir mx518, viss oki dokī, tikai nokonfigurēt nemāku normāli. :< nav poņas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Parrocies pa forumiem , gan jau ka kautko atradīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Ieliec disku, uzinstalē softu, saliec pogas. NENORMĀLI SAREŽĢĪTI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now