Champions! Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 reperi rulz, ownage tu shulcu gadiijumaa nezini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_angel Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 zebra? tas ir tizlaakais klubs no visiem! uz turieni iet tikai mazgadiigaas maukas un tizlie reperi kas klausaas bumcik bumcik muuziku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 zebra? tas ir tizlaakais klubs no visiem! uz turieni iet tikai mazgadiigaas maukas un tizlie reperi kas klausaas bumcik bumcik muuziku... MUTI IDIOT !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_angel Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 MUTI IDIOT !!! ak tad tu esi viens no tiem "krutajiem" kas uz turini iet? kruta... ta tik turpinaat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 ak tad tu esi viens no tiem "krutajiem" kas uz turini iet? kruta... ta tik turpinaat... A tev nav vienalga kur katrs iet? - Es tur nēesmu bijis, tā ka ššššš! Kāds tad ir krutākais klubs? La rocca?- es nezinu, kā viņu raxta Tu vari iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ai... žēl, ka jums nav tāda klubs kā Fontain Palace, kurš atrodas Liepājā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Vai, šie stāstiņi gan ir jautri! Cik interesanti ir uzzināt jaunu informāciju par "kultūru" mijiedarbību Latvijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Liepaajaa uz paablo jaaiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 da pacaaniii , davaj ka poshli v roxy!!! tam kolbasit ! tuc tuc tuc tuc champ , shulcs kkur dzirdeets Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Liepaajaa uz paablo jaaiet vai BIG 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 da pacaaniii , davaj ka poshli v roxy!!! tam kolbasit ! tuc tuc tuc tuc champ , shulcs kkur dzirdeets lol , man viens kautkaads aarzemnieks ap 40 pateica : " hey , u wanna go to the Roxy?" es saaku reekt un aizgaaju prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 vai BIG 7 tieshaam ajj edijs nepawnzo... bet atgadijums interesants ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 mwah, champions iet uz zebru... nu respecKt, chaliit. gan jau iztiksim bez mana viedoklja izteikshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 mwah, champions iet uz zebru... nu respecKt, chaliit. gan jau iztiksim bez mana viedoklja izteikshanas edd, nee, es veel neeju bet tuvaakajaa laikaa ar saviem 4omiem taisos tur uztuseet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 (edited) ^Outsider Man bija prikols liidziigs , tikai ne ar mani ! Kjipa eju ar draugu laukaa peec kino , pa priekhsu iet 2`as nigas ar draudzeneem (latvieteem) , nu kjipa viens niga jautaa - So , u wan't to go to the roxy ? Ja juus buutu redzeejuši tās meitenes seju kad vinjai uzdeva to jautaajumus Tas apmeeram bija taa , ka cilveeks grib gan raudaat , gan smieties ! kjipa UltraLol - like this P.S Logjiski ka atbilde bija - No , thx ! Edited January 10, 2005 by Limpy's Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 labaakaa vieta visaa Latvijaa ir Zabadaks tas nu ir viennoziimiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Moš kāds pastāstīs, kas tāds ir Edijs un Zebra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Kas ir Zebra? Lūdzu: tas ir tizlaakais klubs no visiem! uz turieni iet tikai mazgadiigaas maukas un tizlie reperi kas klausaas bumcik bumcik muuziku... Kas ir Edijs? Kāds džeks, kurš piedalījās realitātes šovā "Muzikālais teātris". Tagad viņš muzicē kopa ar Austrumu bloku (vai kā viņu tur sauca) Karoče - Edijs = reperis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Kas ir Zebra? Lūdzu: tas ir tizlaakais klubs no visiem! uz turieni iet tikai mazgadiigaas maukas un tizlie reperi kas klausaas bumcik bumcik muuziku... cik jauks viedoklis par kura objektivitaati nevar ne shaubiities Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 funnily enough, viedoklis dažbrīd ir redzamā attaalumaa no patiesiibas apvaarshnjiem. vismaz manupraat. jo sliktaakaa vietaa, ko tautaa sauktu par "klubu" tieshaam neatceros bijis. lai gan par taam mazgadiigajaam m... un reperiem gan piekrist varu labi ja pusee gadiijumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Kas ir Zebra? Lūdzu: Kas ir Edijs? Kāds džeks, kurš piedalījās realitātes šovā "Muzikālais teātris". Tagad viņš muzicē kopa ar Austrumu bloku (vai kā viņu tur sauca) Karoče - Edijs = reperis. bishkji palaboshu ediju, griidas lupata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 Aciimredzot, pagaidaam, teema sevi ir izsmeelusi Stay tuned ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts