Jump to content
GIGN Forum

Iemaciet_spelet

Mirstīgais
  • Posts

    383
  • Joined

  • Last visited

About Iemaciet_spelet

  • Birthday 04/30/1988

Profile Information

  • Location
    Čiekurkalns!
  • Interests
    Basketbols,tehnika, mašīnas, moči, izklaide!

Contact Methods

  • Yahoo
    Neteikšu!
  • AIM
    Pēteris
  • MSN
    Nav!
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Iemaciet_spelet's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. Es smēķēju.... Te laikam nekas cits kā dir . a . . s nenotiek, cik saprotu....
  2. Es šito skatījos appīpējies zāli pie drauga, tā atrēcos!
  3. Sorry, ka iejaucos pasakai pa vidu, bet šitas viss suck's! Sorry par
  4. Es jau neteicu, viss, raxtam par šo, es pagaidām neko labāku šeit ieraudzījis neesmu! Es tikai ieteicu! - ja nepatīk, tad sorry!
  5. Nu kā... Man gada sākumā literatūra bija tāds mājasdarbs, uzraxtīt pasaku, kas ir vismaz 4 lpp gara ( A4 ), ja viņa tiek raxtīta uz datora! Tāds mājas darbs bija, jo Hanam Kristianam Andersonam palika cik tur tie gadi un Dānijas vēstiecība par godu šai lielajai viņa jubilejai veidoja konkursu un skolotāja domāja tā : tas kuram laba pasaka, maybe var aizsūtīt uz Dānijas vēstniecību un piedalīties šajā konkursā, tad lūk, man klasesbiedrs uzraxtīja vnk unikālu un ļoti interisantu pasaku, viņš raxtīja par putekli un viņa ģimeni, bet tas viss bija tik interisanti, ka ....! Tātad mēs varētu arī pamēģināt kaut ko līdzīgu, jo par princesēm un prinčiem un karotājiem karaļiem pasakas var uzraxtīt visi un viņas ( manuprāt ) ir jau atklausītas bērnībā pie gūltiņas, ka tās lasija mamma/tētis prikšā + vēl viņas ir neinterisantas ( tas tā manuprāt)! plāns varētu būt šāds: 1. Puteklis un putekļa apraxts 2. putekļa dzīvesvieta un tās apraxts 3. Putekļa ģimene/dragi un radi - katram atsevišķi apraxts, piem, ja viņam ir māsa un brālis, tad katram atsevišķi arī apraxts, piemēeram, viņa brāli sauca Džons un viņš bija tik resns kā pončiks! 4. Notikumi skolā 5. Notikumi mājās 6. utt 7. utt Es nezinu manuprāt mēs varētu pamēģināt, jo man klasesbiedram bija tā, ka to putekli sauca tā un tā, viņš ar savu ģimeni dzīvoja viesnīcā uz kāda skapja un ka viņam bija ļoti bail no putekļu sūceja - katrā ziņā bija riktīgi interesanti! ko teixiet?!?! - Ceru uz atsaucību!
  6. P.S. Es izlasīju visu, kas ir raxtīts līdz 8 lpp., un vietām ir tāds sviests:( Es nez, maybe pamēģināt vēlreiz no jauna ar 4 - 6 personām un kaut ko mazliet sakarīgi, jo šeit ir tā, ka : Viņi gāja uz Vecrīgu un nākamais pierakstījis, viņam klauvēja pie durvīm - šits Es iedomājos, ja šāda būtu luga un viņa būtu jānospēlē!
  7. Tad trakais vadītājs - ( kurš ir vadītājs, te to vārdu ir tik daudz un tas stāsts ir tik murgains, ka neko nesaprotu ) iebrauca bankā, protams, sasita savu jauno Mercedes CLK 55 un .....
  8. Jo ceļa kājai bija nopīpējis 2 ceturdaļas zāli un izdzēris vienu MAZO litru LB! , ...........
  9. Kuras dzīvo kanalizācijā, uzbrūk pa piecām un prot runāt, bet..
  10. Chili picu, jo viņam bija tur sarunāts satikties ar... P.S. šito vajadzētu uzraxtīt uzreiz uz vienas lapas, lai labāk varētu izlasīt!
  11. Valērijs ar savu čomu Griša bija paņēmuši 0.7 LB ( vienu mazo katrs) un devās ar 4 čiksām uz Vecrīgas pusi, bet tikmēr Tamāras tante...
  12. viņš meta mieru Bušam un vēlējās, lai ....
  13. Tā viņa vēlēšanās piepildījās un ...
×
×
  • Create New...