Jump to content
GIGN Forum

frzn

Mirstīgais
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

About frzn

  • Birthday 05/26/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

1638 profile views

frzn's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. oukey, man anoniima persona pateica ka mans iepriekšejais ir pretīgs un šis esot modē paldies, ludzu
  2. You registered on Jul 11 2004, 17:26 ņemot vēra ka pirms augša redzamā datuma, esmu te pabijis ari pirmstam ar citiem nikiem. 2 ar pus gadi. fr0zen
  3. liepaajnieki tachu nav ar naidu noskanjoti, mees jums piedodam...varbuut nee
  4. nee nu, nu nu..ee nu laikam jau ka tapeec ordy, gatavojies, mes tevi atbalstiisim ja muus ielaidiis grobinjas biblioteekaa pie datoriem ar koka peleem <C> Hydro
  5. tagad padoma ar galvu nevis dirsu, tev ir tikai pieejams 60 mage epix kkur. bet es nonjemos ar wow pusotru gadu tagad.. tad man rodas jautajums, ka TU vispar kko vari zinat kas tur ir noliekams un kas nav ?
  6. Sharingan --->: ak dies... kada jega strideties neesi speleejis wow nopietni, tad ari klusee un smaidi... ko tu vispar zini par wow ? to ka tur ir lvl 60, gearam meedz buut usmuks izskats un NE female ir seksiigs kjermenis ? nu tad ar to nepietiek PvP...plika NE female tevi vareetu panjemt prieksha at level 60 tikai tapec ka tu *neko* nezini par pvp. paldies luudzu.
  7. frzn

    Achtung

    www.warcraftrealms.com Veicu megjinajumus 1.12 patcha un tagad tomer to var dariit, pirms 1.12 man uzradijas sarkans tekst ar >You cannot preform this action< aciimredzot veel neesi pieredzeejis guild premade, jaa Guild premade, nevis vienakrshi premade. Tur mes *kaa aliance* zaudejaam 2 no 20. (lvl 60)
  8. frzn

    2 Debili Jaut.

    ieej www.xnet.lv apsties pie digitalam kameraam, ar tam varesi fochet, un cik esmu dizrdeejis arii filmeet
  9. frzn

    Achtung

    officialaja nee... lidojuma laika nevar izlogoties, vienigi alt+ctrl+del...ielogosies atpakalj, saksi lidot no tspashas vietas kur diskonnektejies.
  10. frzn

    Achtung

    OOOOooOOOoo elans, cik labi ka ir taadi ka Tu (uzsveeru uz >T<) kas var pastastit par WoW tiem kas kautko nezin. klausies es gribeeju zinat kaa vareeja dabuut Ahn'Quiraj Legendary mountu, luudzu pasaki :*( vai ari izstaasti man warriora lomu WoW. paldies jau ieprieksh bencik: vienkaarsh piemeers salidzinajuma bezmaksas wow un legaalo Spelejot bezmaksas iedomajies ka tu dziivo pamesta stroika kur smird un bomzhi kasa kuli. Vai ari spelejot Legaalo, tu dziivo kkada es nez, kr4 pro, tur kur ir viss ko tu gribi.
  11. frzn

    Achtung

    nuuu eem...pirmkaart Atrast gildi ir 1. otrkaart: Vai tu tai gildei esi vajadziigs ? nee ? kapeec ? aa nu jaa vinjiem pietiek aktiivo no konkreetaas klases. dlja tupih, ir pamata 2 gildes veidi, PvE PvP, PvP par tevi ir pohuj kads gandriiz, PvE jau ir kkas pavisam nopietns, un jaa, uz PvP realmiem IR PvE gildes.
  12. frzn

    Achtung

    kraashu sev postus un vaarnas kas no riitiem pie loga dzied, droshi Mazrigos Alliance buus labi, palidzesim jums apguut info ar endgame. (NU JA TU ESI TIK KRUTS TAD DROSHI RAKSTI, KA TU ZINI VAIRAK UN ESI WOW IMPERATORS, tas ka es zinu kur atrodas UBRS un esmu kko dzirdejis par Molten Core, nenozime ka es neko nezinu )
  13. frzn

    Achtung

    WOW sux real, pirate server rulz 4 life...sosisisis pa velti pwnz...man ir 12 gadi...iirir, gnome paladini labakie...esmu kruta ka jau tie parejie, maz zinu daudz runaju, galvenais ir izklausiities gudram un guut pashapmierinajumu visaados veidos, pspspsps riit paliek 13 !
  14. frzn

    Wow

    Es speleju uz kkada vacieshu emo serva baigi normali..onlainaa vairak kaa 20 cilveki !!! horde var sarunaties ar alliance un tas atvieglo visu speeli, baigi kruti ka tur 2h wep ar dual wield un paladiniem ir frostshocks, un warriori var healoties un priesteri mieloties etc etc aha un un es 6 levelii biju iegaajis deadmainos. tas ir psc reali tur, jums ari jaiziet. tik forshi bossi, nevaru iedomaties ka ir endgame 260 lvl zheel, bet te tu kljudies /gasp
  15. frzn

    World Of Warcraft

    GIEF EPIX PLX !!!!!!!!!!111.!.!>111!11
×
×
  • Create New...