traktorists^ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 lol, un cik vecs tad tu esi tagad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 man vairāk parāva uz rēku par quelyd. "Ja es uzzināšu, ka tu pīpā, es tevi sitīšu" XD re kā mazos var atradināt no smēķēšanas pašam iziet pačka 3-4 dienās. finansiāli, morāli, fiziski netraucē un man ir labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) lai izbauditu pusdienas, pec maltites vajag uzpipet; tusinos ik pec paris malkiem gradigaas dziras vajag uzpipet; lai aizpilditu brivu garlaicibas bridi, vajag uzpipet; kad nav par ko runat ar otru cilveku, var uzpiipet; lai varetu "forsi" pardomat kaut ko, vajag uzpiipet; kad ir stress, vajag uzpiipeet; kad kadu laiku dazadu iemeslu del nedabuu uzpiipet, vienigaa doma galvaa ir par cigareti & kaa vares izbaudit, kad beidzot dabuus uzpiipet; ak jaa, un arii taapec, ka nevar atmest; un taa varetu vel daudz turpinaat. Nesmekeetajiem gan tadas problemas nav. Tikai manas domas Respekts pa 90 procenti viss ir taisniiba Bet nu no riitiem pie kafijas uzpiipaat tas ir pats realakais smekjeshanas procesaa dienas garumaa! "Vecenīt", nevis "vecīt", good men btw, pēc labas paēšanas es nevaru normāli iepīpēt, vienmēr brīnos par tiem, kam tas sagādā baudu. tad kā test2 teica paskaties, kāds tu tagad esi un saproti faktu, tu tāds paliksi Edited July 17, 2008 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Tavi vecāki noteikti ar tevi ļoti lepojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) bljiin es paarvaacos, un palaizhu garaam vis' interesantaakos topikus Edited July 17, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Es arī sportoju, jeb spēlēju basketbolu, nodarbojos ar smēķēšanu jau 2 gadus, šo gadu laikā nav radusies ne atkarība ne pieradums, vnk smēķēju komanpānījas pēc un tā man palīdz precīzāk un agresīvāk spēlēt, bet ja ilgi nesmēķēju tad jūtos galīgi izsūkts spēlēs laikā, tas man tāds kā doping1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 uuuuuuuuuuuuuuuun bet ja ilgi nesmēķēju tad jūtos galīgi izsūkts spēlēs laikā, tas man tāds kā doping1 taatad tu esi paarliecinaats ka vereetu meenesi nenodarboties ar smeekeeshanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 CW, sacensībās? Pīpēju arī ļoti ilgi ap 5 gadiem, bet pirms pusotra mēneša atmetu, jūtos daudz labāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 PWND. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 biju pīpējis kāu mēnesi, un uzreiz sapratu ka no tā nav nekādas jēgas... Pay'in money for poison Link to comment Share on other sites More sharing options...
REEKER Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 nu es smeķēju no 13 gadiem.. tas ir tā no 13 man ir atkarība un nevaru atmest esmu mēģinājis arī nikorete. ņihujā nepalīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 nu kā var no 13 sākt, man 13 gados bija tā: "fu bļe, nekad nepīpēšu un šņabi nedzeršu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Man tagad ir 16, pēdējo reizi pīpēju 11 gados, gaiši zilo Wall Street paciņu 1 pats izvilku Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ja tavi vienaudzi sāktu 13 gados pīpēt, tad būtu savādāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Pīpēju arī ļoti ilgi ap 5 gadiem, bet pirms pusotra mēneša atmetu, jūtos daudz labāk! Kas tev par dalu? Es vienkarsi izstastu ka man ir gadijies, iet. Nu ja tev jau viegli nepipet, 23/7 pie datora sedi, najibal visadus cilvekus uz kadiem tur cw serveriem un kas tur vel par desam nav bijusas. Atvainojos par OFFTOPIK, bet vins ir cirvis. Ar tadu pratu talu netiksi. Cerams driiz pakritis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Tāds izcils rakstnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Novijas ļāļ kāda jēga no tava posta vispār bija šinī topikā? Vienreiz pateici ka pīpē un viss un tu tagad sāc dirsties šiš topiks iegrims dēļ tevis nevarēji izdzīvott bez atbildes? + Novijas runājot par ry. ja nezini tad nerunā Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Katrs dūms ko uzvelc ir pretīga, brūna, smirdīga, jēla KAKA. Acīs cērtoša šķidrā smaka! jā jā, tā pati ko tu podā liec. Un tu tādu KAKU mutē liec? Nepaliek pretīgi pašam par sevi? *Nu varbūt vēlies uzpīpēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) pamatīgs stāžs te dažiem. baisie zvēri, skāde, ka nebijāt ar mani, kad man bija 7 gadi un vilku pirmos elitas dūmus. bērnības trauma kāmis? aha, kopš tās reizes vairs neesmu mutē bāzis. Edited July 22, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 bērnības trauma kāmis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 jaunatne progresē. ar progresē es, protams, domāju regresē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) LOLOLOLOLOL novijasam tāds avatārs XD tas ir tāpat, kā Peina pārdomas par jēzuliņa ielaišanu sevī? edit: ai pipļuks nomainīja, bet tur bija uzraksts - Tiesto somewhere in me! Edited July 22, 2008 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoY` Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Es lietoju visus šitos šitus baļļukos un tad kad gribās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now