macho Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 lol ordinary būs? pirmo reizi pa 5iem gadiem? edit: oo Good Men, tu pazīsti Purva zivi? tas arī tāds puslīdz leģendārs personāžs, noteikti pierunā viņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 muus ar ownage var likt sarakstaa, par diskoalni vel nav iisti zinaams.. kas attiecas uz lunatiksmobiili, tad buus jaaapbeedina ikgadeejie customeri, jo shogad izdomaaju, ka paarmainjaas peec negribas stresot par kkadiem alkohola apmeeriem un attieciigi celju polichiem jo ja es zaudeeshu tiesiibas, tad zaudeeshu arii darbu un tas nebuutu kool polichi maitas palikushi bargaaki, kaa mees visi zinam taakaa, vai nu atradiisim kaadu spotu kaadaa citaa vaagjii, vai arii ar autobusu.. vel ir variants, kadiem 20+ cilveekiem samesties un noiiret businju, kas aizved liidz spotam un tad peec 2 dienaam atbrauc pakalj, bet vot nezinu cik tas izmaksaatu uz taadu attaalumu.. bet ja ir interesenti, tad vareetu paintereseeties siikaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 velk uz GignBusu šāda akcija man patīk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 karoche, ja ir D-laiti, tad ari tos varu pirkt.. par businju.. ja ir veelme, tad man ir zinams +- leets busish, liidz 45 vietam ir ari autobusi.. paziistu vienkarshi vienu autobusu parka direktoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 tas arī tāds puslīdz leģendārs personāžs, noteikti pierunā viņu. Okej tuvaakaas dienas piekapshu pie shamaa,jo skatos shamais ar savu WOW un TF2 aizravies,un kaa jau teica,kopsh ticis pie jauna PC, CS grafika vnk iesukaajot Ah jaa ar Lukeshu arii parunashu pie reizes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 ouu lukesh butu jauki chali ieraudzit beidzot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 par businju.. ja ir veelme, tad man ir zinams +- leets busish, liidz 45 vietam ir ari autobusi.. paziistu vienkarshi vienu autobusu parka direktoru varbūt tiešām ir vērts noskaidrot cik tas maksā no Rīgas. Jo man liekas, ka gignmobīlis arī šogad nespīd Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Ja braukšu ar mutivānu tad tur būs kādas 6 vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) Pirms pasakuma nedela, ganjau nosutishu tev pm. Un tad jau sarunasim. Edited July 8, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 pilnībā atbalstu. Parakstītos uz busu, un būtu arī braucējs. Tā teikt - kopā visiem jautrāk. Visiem vienk būtu vieglāka tikšana, nebūtu jāuztraucas par transportu utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 mobys šogad brauc! meklēju transportu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Jaa, ar to busu vareetu meegjinaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 es skatos, ka visi brauc. TAD ES ARĪ!!! ja tur labs ceļš, tad es ar savu kvatru varētu mēģināt nenosisties, bet varētu arī pie kāda autiņā aliņu sūkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) shodien noskaidroshu un zinjoshu!!!! bet tikai pasakiet cik tad iisti vietam vajag? isteniba es gaidu kad diamond te kko ierakstis, jo vinja tika personigi apzinjota par sho pasakumu Edited July 9, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 a kā tur iedalās? 40 cilvēki es domāju ar autobusu nebūs. Un tu tā arī pasaki, ka vēl nav skaidrība cik būs. Bet man liekas ka vairāk par kaut kādiem 20-25 ar autiņu nebūs braucēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Man itkā augusta beigās ir ieplānots viens brauciens ārpus Latvijas, ja tas nesanāks, tad noteikti būšu. + būs 3 brīvas vietas mašīnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 nu vinjam ir kkads businsh ( kinda 10 cilveki varetu sasesties) ir 30 vietigais autobuss ir arii 80 vietiigais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 ņemam 80 vietīgo tīri stila pēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 tā kā supper niggas atbrauc tjipa uz konci? tas ir 2 stavigais Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 cik laicīgi vajag dot ziņu par to busu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 pff.. nu nezinu. nedeljas 2 ieprieksh domaju ka jau buutu ljoti labiii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Gribētos zināt cik tas 10vietīgais maksā, un vai ir iespējams aizvest arī Svētdien atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 ar 10 vietigo ir ta, ka tur nemaz nav vajadzigs autobusu parks. ir man pazinja ar caravelle businju... laikam ka 9 vietas vai i visas 10 vinjaa ir.. vinjam esmu izpalidzejis, ta ka vares domaju sarunat pa leeto proti degvielas cena+ vel kadi lati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 es arī esmu braucējs ar lielo busu par ko bijach runāja.. značit naziic arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 ja nebuushu aiznjemts ar darbiem un nedarbiem ieradiishos arii es!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now