Alise Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 es ljOOOti centiishos tikt, tb izbriiveet shos datumus bet kaadam buus veel briiva vieta mashiinaa? un ko njemt liidz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 hm,viens pamudināja pieteikties.. Tātad es piesakos,cerams ka tikšu.. <C> /X/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Alise, atrodi topiku par gignbusu. Līdzi ņem ērtus apavus rezerves drēbes ( daudz zeķes ) peldbikses, tai skaitā peldbrilles, pleznas un citus mēslus. guļamkuli telti - or guli kāda teltī dzreramos - tā, lai nepietrūktu paiku - tā, lai pabarotu visus viesus zobu birsti un pastu tas būtu tā, in general. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 par gign busu. cik saratu ka 70 santimos par kilometru IR ieskaitiits ari atpakaljcelsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 TAD JAU HUIŅA mūzika, bumbas 'n šit kāds noorganizēs? Kā ir ar cepšanu? Tur šašļiku var uzcept, vai nāksies dzīvot uz desām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) muuzika + vollejbola bumba + sashlik cepamais ir no manis. ta ka biju pali kad satiku to vireli par autobusu, tad riita piezvanishu un kartigi ibio rio dirsa kjiiselis visu parjautashu/ eeem.. un futbola vieta noteikti noteikti ir jaamaina. jo tur tak tagad ir nojume uzcelta, ugunskura vieta utml. sh1t eem.. pielieciet pie dalibniekiem ari Diversanta Sievu Edited July 13, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Te tik daudz tie saraksti, kur jāpiesakās. Var pierakstīt mani arī šeit, esmu braucējs. Ar futbola bumbu esmu uz "jūs", bet voli gan var uzraut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 bet kaadam buus veel briiva vieta mashiinaa? un ko njemt liidz? varu panjemt , bet ar noteikumu, ka jabut minukiem un isam topinjam muguraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 wanna see, cik no seeeshmit pieciem purniem reali atbrauks Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ē a kāpēc manis nav sarakstā? Esmu nevēlams ? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 XD tagad esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 apdeits, starp citu: izskatās, ka es būšu kopā ar dzīvesbiedri. diemžēl gan tikai uz 23o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 EDD vai ir iespeja ka ja netieku uz 1mo dienu,ka vareetu pievienoties ar tevi kopaa laist 2traa dienaa?Iespejams vel Purva Zivs piebiedrotos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 manas izredzes ierasties uz ši gada pasākumu ir palielinājušās līdz maksimumam. tikai kaut kas ārkārtējs varētu liegt man ierasties uz pasākumu. esmu atradis darbu, tā ka ceļošana pa eiropu augusta beigās atkrīt, bet paver iespēju ierasties pie divīša. tik viena problēma, 5dienas tagad būs jāstrādā un līdz kādiem 7ņiem - 8ņiem apmērām. gribētos zināt, kas plāno ap tādu laiku doties ciemā?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 tik viena problēma, 5dienas tagad būs jāstrādā un līdz kādiem 7ņiem - 8ņiem apmērām. gribētos zināt, kas plāno ap tādu laiku doties ciemā?! nu es domaju ka tapat ipashi atrak pa 18-19 no rigas neizbrauks, jo visiem tak jastradaa... ' un panjem atprasies 1h atraak i vso... pietam ja tu veel dzivo pardaugavaa, tad visas problemas atkrit, jo lielakaa dalja domaju no rigas izgustesies paveeli (sedes korkji uz mukusalas aplja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 ā, jā. pareiz, par to nebiju iedomājies. es gan hostēju centrā vai čiekurkalns/mežaparks. atkarībā no darba sākšu kustību vai no kojām. bet ok, tad tas vismaz ir skaidrs. keine probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Es jau arii reali vel nezinu cikos,kas un kaa!Iespejams ka bus jashancee ilgaak!Eij plikais,HUSEIN vai Sidney cikos Liepajas-tanks domaa attiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 huseina bračka mani nebrauks sist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Es ņejebju, kur ir jāpiesakas uz šito pasākumu, bet pieņemšu, ka šeit! Man obligāti ir jānozīmējas ar savu jauno presīti (13 spartieši) un skaisti epilētajām kājām/muguru tā kā count me in uz 85%! BTW, ja es braucu, tad ļoti vēlētos braukt ar GIGN busu! Kā saka, kā sāksi tusēt, tā arī visu tusiņu notusēsi! Beefs?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 epilētām kājām? tu kas, orientāciju mainīji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Da lol nēē! Aizrāva vienas meitenes texts. (mana brāļa draudzenes doh). Bračka bija velobraucējs un tie pediņi skuj kājas "as you already knew it". Nu vot un mēs ar šo runājamies un viņa saka... jāāā, man agrāk patika spalvaini džeki, bet Kārlītis ir mani izlutinājis (un tāds smaidiņš hi hi hi fuck mee yee fuck mee bich). I made my simple conclusion -> gribi, lai tev laiza dirsu un kājas? Noskujies! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 fui, es negribētu lai man čiksa laiza kājas. Varbūt tas pat ir patīkami, bet ar skūtām kājām es dzīvot vienkārši NESPĒTU Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Nu tas bija tēlaini... bet ja tev spalvas tik daudz, ka saule vasarā līdz ādai netiek... (tas arī bija tēlaini) ... vajag jau arī tās meitenes palutināt! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Beefs pēc bildēm spriežot, tu pa solārijiem arī esi pasācis staigāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 peec juusu runaam elipejot kajas bonusaa mainas dzimume vai vnk klusti par geju!!! es sev elipeeju kaajas un veel tadus brinumus neesu noverojis (par laimi), vismaz pirms paris dienam veel nebija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now