dyversant Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 28769540 <- uz shito var sazvanit diviiti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Lai gan vajadzetu, tomer nebusu. Te list, Riga list. Vairak uz teltim & lietu neparakstos. Butu labs laiks ierastos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ņuņņaaa kur var būt tik saldi un baidās no lietus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Dīvīt kā jums tur - līst lietus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 re, ku windguru jau rāda krietni vien labāku laiku - šovakar nebūs lietus, rīt pa dienu arī nē, tik uz vakaru mazliet palīs, labi, es skatos rīgu, bet tāpat tik liela atšķirība jau nebūs, Latvija tak sīka. tiem kas nezin - http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 visas shitaas dienas taads laiks, lietus pamiishus ar sauli, domaaju, ka nevajag miist, buus ok varbuut dabuus bik slapjumu, bet to peectam sauliite izzhaavees... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 vienalg jau lielupē vajadzēs iet papeldēt! Tākā mazs slapjums neko neizdarīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Tādā laikā nebraukšu Edited* Uzzvanīju dyvītim, laiks ok, iespējams braukšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 deadly teica , ka bauskā vispār nelīst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 varbuut dabuus bik slapjumu, bet to peectam sauliite izzhaavees... Saulītes nebūs! Es gribu braukt, bet izskatās, ka to nedarīšu. Ik pēc 10 minūtēm līst. Un ko, tupēt teltīs visu laiku vai mērcēties lietū ? Pēc tam ar diloni staigāt nav manās interesēs. Ja līdz 15.00 laikapstākļi nemainīsies, 80%, ka es palieku mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ok, ja visi, ta visi.. tb ja laiks nemainās, es ar palieku rīgā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Kaut kādi mīsktie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 tb ja laiks nemainās, es ar palieku rīgā.. Ew nu beidz. Pietiks uztraukties par laika apstaakljiem. Labaa kompaanijaa vienmeer buus jautri un vaitad tas nav galvenais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 mīkstie. laikapstākļi ir priekš pusijiem. īsti veči uzdirš uz laikapstākļiem. es gan nebraukšu ar visiem piecos, jo ne tests, ne krišs ar draudzeni, ne jurko tad netiek. Sanāks bišķi vēlāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Nu bļa, kas notiek?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Tie, kuri solīja un neatbrauks dēļ lietus dabūs no manis pa muti un banu @ cs.gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Diversant, varbūt tiešām var apsvērt domu par nojumes ierīkošanu ar domu, ka viena galā koki uz kuriem plēves viena puse uzstiprināta un otra mala vienkārši slīpi lejā pie zemes īstenībā pa ceļam, manis pēc, var līt, būs jautrāk braukt, jo man tai mašīnai to aizmugri nēsā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 es gan nebraukšu ar visiem piecos, jo ne tests, ne krišs ar draudzeni, ne jurko tad netiek. Sanāks bišķi vēlāk. Tad jūs paķersiet mani??!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) tie kas negrib šodien braukt. var pievienoties man un cerams bijacham, un laist 6dien no rīt puses ar busu. divīt, tad, kad būšu bauskā, zvanīt tev, lai nokļūtu uz spotu? vai pašam domāt, kā tikt? Edited August 22, 2008 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 īstenībā pa ceļam, manis pēc, var līt, būs jautrāk braukt, jo man tai mašīnai to aizmugri nēsā jep Ali, domāju, noteikti vajag k-ko tādu uzbliezt. vajag tik palielu plēvi k-kur dabūt.. p.s. par manu neierašanos bija smags joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 eu, kam ir diversanta telefons? varētu par tām nojumēm kaut ko uzbliezt? un es te skatos laika ziņas, nevar saprast vai rīt būs lietus vai vienkārši mākoņains randri, tev bija kaut kādi mega-laikaziņu avoti. un tu pats tak būsi vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Prizmā par 4Ls redzēju tentu! Tā tāda kruta armēta plēve, ko var nostiept, ja esi skauts, bet var arī ar vinu taisīt reālu pūķi, ja labi iepūš (piš) burās. Es pats, izskatās, ka arī braukšu uz rītdienu, jo šodien jūtos vienkārši amorāāli sūdīgi, bet - nevar jau zināt, cik ļoti gribēsies alkašot uz vakara pusi! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 macho mans telefons ir LIELAA postaa.. un par telti es jurko jau teicu ka buus.. viena lielaka ar kuru teltis apsegt var un mazaka - kinda nojume Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 ā nu ok, tad es telti nepirkšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 karoč, tuss būs, un nav ko mīīīzt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now