Jump to content
GIGN Forum

Garlaicīgi


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Vispaar liidz galam neesu izpratis to jeegu tam kaku stumdiitaaju pasaakumam! Cik es saprotu vinjie iet ar palkatiem un saukljiem ielaas, lai visi zinaatu, ka pastaav (un pat lielaa skaitaa) seksuaalaas minoritaates., tik taalu ir ok, bet tachu jaabuut kaadam meerkjim ko vinji veelas sasniegt, iegott kaut kaadas tiesiibas vai ko?? Respektiivi katrs diivainis var organizeet grupu, ieguut gaajiena atljauju un doties ielaas!

Personiigi es uzskatu, lai tie zilie ir kameer vinji shitaa neskrien ielaas ar visaadiem debiiliem saukljiem un plakaatiem, bet redz 1x gada vinjiem vajag iet baraa un sklji bljaut, ke vinsh neesot normaals...

Vinji var puuleeties un censties, bet muusu diezgan aprobezhotajaa valstii (maigi izsakoties) vinji veel ilgi neko nepanaaks un vinjus uzskatiis par slimiem

Bilde - izdeviigs dariijums! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Es nez ka shogad, bet pagajushgad, kad praida delj nenotika kaut kads tur tautas velomaratons (es tur negribeju piedalities, vnk ta), jo tam velomaratonam nepietika policistu, kurus norikot, jo vinjiem bij jasarga pidari, lai vinjus nenosistu :) tas ta diezgan neforshi

1x kaut kad pirms paris meneshiem chilli pica gaju brokastis paest, pirmo reizi kaut ko tadu redzeju, sedeja divi tadi dzheki ap 25 gadiem un sedeja ta jauki sakampushies taka dzheks ar veceni un ta milji buchojas vislaik :D bljadj tas bija tik pretigi, bet nu es atri apedu omleti un gaju prom, bet ja es teiksim butu sencis tur ar berniem un vinjiem butu jastas uz tadiem es vinjus chista izdzitu ara :D

Bet nu, ja man tie pidari nav jaredz, tad man pofig, bet ta vinji ir diezgan nevajadzigi paraziti

Link to comment
Share on other sites

šitā un lil niggas iq līmenis skaidrs :) - es jums abiem silti ieteiktu šādās diskusijās neiesaistīties, bet iet parunāt par "kurš ierocis TF2 foršāk šauj" - tas jūsu līmenim attiecīgāks sarunu temats.

Un lai arī cik supertolerants es nebūtu, man arī būtu nepatīkami skatīties kā divi džeki maigojas, bet nu uz to jau var laikam vienkārši neskatīties.

Un es nesaprotu to bērnu huiņu - kāpēc tad būtu pretīgāk? Tev bērnam ir tiesības uzzināt kas viņi tādi ir un kāpēc viņi to dara un tad pašam izvēlēties vai viņam tas patīk vai nepatīk. Nekad neesmu sapratis to "ja man būtu bērni, tad gan es tur darītu to un to". Vienīgais kas tev, kā vecākam būtu jādara, ir jāizglīto bērni, lai viņi paši var saprast, kas viņiem patīk un kas ne.

a par pašu gājienu. Nu nezinu, ja par to domā kā gājienu par minoritāšu tiesību ievērošanu un paplašināšanu (viņiem patlaban vispār kaut kādas tiesības ir?) tad tas ir ok, bet ja par to domā kā tīri gejisku vai lezbisku seksualitātes izrādīšanu, tad gan man tas nepatīk (bet pat ar "nepatīk" es negrasos apzīmēt kaut kādu protestēšanu pret to, vienkārši nepatīk). Un Rīgas variants cik pēc bildēm izskatījās, vairāk atgādināja pirmo variantu.

Gan jau ar laiku tumsonīgā Latvija nāks pie prāta, kas cits atliks.

p.s.

invincible tāds pats kā tie pirmie divi. Neviens laikam jums nav pateicis, ka homoseksualitāte nav slimība.

Link to comment
Share on other sites

Jeeegu no taa praida es 4ista nesaprotu... nav nekas pret citaadiem cilveekiem, bet nahuj vinjiem pa kautkaadi gaajieni jaataisa, lai vinji dziivo savu dziivi... mees paliekam savaa vietaa lai vinji pliek saveejaa?? Tad davai visa Latvija sabrauc uz riigu iziet cauri ar plakaatiem ka mees esam normaali orienteet... Protams tie kas vinjus ar kakaam apmeetaa 4ista nav labaaki...

Un vispaar tas praida gaajiens ir taads taka psihiski slimo gaajiens kuriem pietruukst uzmaniibas.... labi ir 2 pedeinji chilii picaa maigojaas, taa jau uz vinjiem skataas... a tie veel gaajienii izdomaa aiziet :/

Link to comment
Share on other sites

citaadiem cilveekiem, bet nahuj vinjiem pa kautkaadi gaajieni jaataisa, lai vinji dziivo savu dziivi... mees paliekam savaa vietaa lai vinji pliek saveejaa?? Tad davai visa Latvija sabrauc uz riigu iziet cauri ar plakaatiem ka mees esam normaali orienteet... Protams tie kas vinjus ar kakaam apmeetaa 4ista nav labaaki...

Nu vispār jau viņiem ir diezgan grūti dzīvot savu dzīvi, tāpēc arī tādi gājieni, kas no vienas puses pievērš uzmanību viņu problēmām. Nu kaut vai teiksim tāda lieta, ka, ja divi homoseksuāli cilvēki dzīvo kopā, viņi nevar sastādīt nekādu dokumentu, pēc kura varētu piešķirt teiksim dzīvokli otram, ja pirmais nomirst. Elementāra, sadzīves lieta, kurai viņiem vajadzētu būt.

Nevajag uz to pasākumu skatīties kā uz staffu ar lozungu "Džekam sekss ar otru džeku = forši", bet gan "Mēs arī esam cilvēki - būtu jauki, ja pret mums tā arī izturētos".

Tev jau kā heteroseksuālim nenākas saskarties ar visiem tiem sūdiem (pārnestā nozīmē :D) ar kuriem saskaras viņi. Un lai gan man arī agrāk likās, ka nu nah viņiem to gājienu, tad tagad tā paskatoties uz to kāds tas gājiens ir bijis, liekas, ka varbūt tā nebija nemaz tik slikta ideja. Cilvēki nedaudz par to sāk domāt (cik nu Latvijā vispār ir domātspējīgo cilvēku...)

Protams, vēl jau ir runa par to cik ļoti tā Mozaīka tiešām palīdz homoseksuālajiem, ai bet tas tur pārāk garš stāsts lai par to ietu runāt. Pie tam, nevarētu teikt, ka es tur baigi šitajā visā orientētos - mans viedoklis ir vienkāršs cilvēka no malas viedoklis.

Link to comment
Share on other sites

Nez, kamēr mani viņi netraucē man ir dziļi dziļi poxuij, vienreiz, pagaišo gadu, uzskrēju virsu kkādam praidam, nez nekādas negatīvas emocījas mani neatraisijās, vnk nepievērsu uzmanību, pie sevis pasmējos un gāju tālāk!

Kautgan mani ir draugi, kuri pret šitajiem ziļukiem diezgan skarbi izturas, ir bijis gadijums kad vnk, ejot pa ielu, draugs izsmērēja vienu sienā - džeks rozā maiciņā un ar tādām tievām tievām roķelēm, kko toreiz gāja un laikam uzsmaidja, un draugs vnk neizturēja...

Link to comment
Share on other sites

Man ir pie kājas, kamēr viņi sevi nereklamē un normālus cilvēkus sev nepiesaista.

Viens foršs citāts par tēmu(no cita foruma):

Es tik par tiem pediņiem ierēcu un ierēcu par to, ka cilvēki aiziet kaut kur tik tālu savā dumā domāšanā, ka atļauj viņiem precēties un vēl nez ko.

Palaida nēģerus brīvībā un re kas notika! Hip-Hops un R&B pa visiem kanāliem man spiežās ausīs.

P.S.

Jūs geju tiesību aizstāvji mani biedējat! Tiksimies ellē anyway :)

P.S. Kapēc viņiem bija jāapgāna varavīksne? Nekreatīvie muļķi nevarēja jaunu simbolu izdomāt. Cūcība! Tāpat kā pērkonkrustu tagad saista ar nacistiem, varavīksni ar gejiem. :(

Link to comment
Share on other sites

Viens foršs citāts par tēmu(no cita foruma):

Vot tādi teksti kā tavējie man bišķi dusmas izraisa. Ko nozīmē "normālus cilvēkus nepiesaista"? Respektīvi, tu automātiski norādi, ka viņi ir nenormāli? Forši, ne?

Un tas par to piesaistīšanu ir vienkārši smieklīgi :lol: Tev arī laikam neviens nav pateicis, ka homoseksualitāte ir iedzimta un tur nekāda "piesaistīšana" nav iespējama.

Un tas citāts ir vienkārši stulbs.

attachment - jā, tu atbildēji. Un es komentēju tavu atbildi.

Link to comment
Share on other sites

atceros, ka kad bija praids paris adu atpakal - gaju garam netalu un man bij atikpat liels pohuj un tikpat smaidiga sejas izteiksme, kaa kad nesen gaju garam uzvaras piemineklim un redzeju Svetas Uzvaras dienu un apdzerusos dzivniecinus :)

BET SIIBILDE MAN LOOTI IEPATIKAAAAASSSSS

Link to comment
Share on other sites

:lol: Tev arī laikam neviens nav pateicis, ka homoseksualitāte ir iedzimta un tur nekāda "piesaistīšana" nav iespējama.

Kurš to ir pierādījis? Es kaut kā vairs mūsdienu pērkamajiem zinātnieku pētījumiem neticu.

Un par normāliem es viņu nespēju uzskatīt. Kaut gan, kas vispār vairs ir normāls. :erm:

Link to comment
Share on other sites

Reali es nesaprotu ko visi tur cepjas par gejiem un lesbieteem. Vinji arii ir cilveki... Vinjiem ta patiik tad lai vinji ari ta dziivo!!! Jums vinji kada veida traucee? Labi geji varbut jums liekas pretiigi jo pashi dzeki esat un nespejat to izprast. Bet piemeram ja jus uz ielas redzetu ka 2 smukas čiksas viena ar otru laiztu bikses uzreiz stienis parautu un gribetu mesties vinjam blakus.

Cilveki ka cilveki tikai Latvija un visur citur pasaule cilveki neprot pienjemt atskjirigus cilvekus.

Link to comment
Share on other sites

:lol: Tev arī laikam neviens nav pateicis, ka homoseksualitāte ir iedzimta un tur nekāda "piesaistīšana" nav iespējama.

nu par to iedzimtību vēl zinātnieki strīdās.

cik nav bijuši pasaulē gadījumi, kad pēķšņi kāds gejs saprot, ka viņš vairs nav zils, vai arī otrādi.

Link to comment
Share on other sites

kek, tas patiešām nav nosodāmi, ja cilvēkam ir homosexuālas tieksmes, bet, kā jau visi zinam, visam ir savas robežas. Teiksim, ja es nokļūtu bucheram līdzīgā gadījumā, diezinvai es varētu veiksmīgi pabeigt savas brokastis, jo manī vienkārši izraisa riebumu divu geju laizīšanās, un tas arī ir tikai dabiski. Ja cilvēks homoseksuālis, tad ar to ir jārēķinās un nav jāsūcas publiskās vietās.

Link to comment
Share on other sites

Iespējams ar praidu viņi panāks to, ka viņiem tur piešķirs atsevišķas tiesības kā veseliem cilvēkiem, bet pediņu gājiens uzkurina vēl lielāku naidu pret viņiem. Viņi paši grib, lai pret viņiem normāli izturas, bet kā viņi to nesaprot, ka praids visus sadusmo vēl vairāk. Un vispār varētu viņi pastaigāties bez mentu palīdzības - būtu interesanti paskatīties cik viņi tālu tiktu. Kaut arī, visticamāk, viņi tiktu atspārdīti vēl pirms gājiena sākšanās :)

Link to comment
Share on other sites

Manii ne geji ne kristietiiba neizraisa nekadu agresiju.

Labi man tapat ka parejiem butu ja redzetu divus gejus micoties man logjiski ka paliks slikti. Bet Paldies Dievam neko tadu vel dziive neesmu redzejis... Bet domaju ja redzetu tad pec iespejas atrak notitos no tas vietas.

Link to comment
Share on other sites

Un par normāliem es viņu nespēju uzskatīt. Kaut gan, kas vispār vairs ir normāls. :erm:

Vari iepazīties ar Pasaules Veselības Organizācijas (lai nu kura organizācija zinātu kaut ko par slimībām, ne?) viedokli šajā jautājumā.

edit:

loool, traktorist - tu salīdzini imagināru cilvēciņu debesīs, kam vajag naudu ar iedzimtu padarīšanu cilvēkiem? Tas būtu tas pats kas uzprasīt, kāpēc mēs vienādi neizturamies pret supermenu un gonoreju. lol.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...