Jump to content
GIGN Forum

Par Grāmatu "kā Viegli Atmest Smēķēšanu"


kRi
 Share

Recommended Posts

Tā kā esmu zvērināts smēķētājs ( 6+ gadi ) un draudzenei tas ellīgi nepatīk un jamā man uzdāvināja to megapopulāro grāmatu "Kā viegli atmest smēķēšanu". Sūds un pieci tā grāmata ir - tur ir izstāstīts viss ko zinam par smēķēšanu, tikai uz 196 ( laikam ) lapaspusēm. Nav vērts dēļ viņas tērēt naudu...

Btw, IMO vislabākais līdzeklis atmešanai ir TABEX, mēnesi nebiju pīpējis, bet, diemžēl, koledžā negribēju palikt ar dauņiem auditorijā, tapēc bija jāiet ar sakarīgajiem pīpēt ( :D ). Bet TABEX toč rullē.

P.S. Šitā vairāk tā kā grēksūdze uz pohām :D

P.P.S. Apsveicu mazās maitulijas ar brīvlaiku.

P.P.P.S. Beidzot no rītiem nebūs sastrēgumi.

Link to comment
Share on other sites

Es ar vienmēr ar sakarīgajiem esmu gājis pīpēt, tikai pašu pīpēšanas procesu gan esmu izlaidis. A citādi, ja man tas viss neriebtos (pats pīpēšanas process), tad es noteikti arī tagad pīpētu.

Link to comment
Share on other sites

Cik zinu tad draugs atmeta smēķēšanu ar, jebkādām končām(parastām - sūkājamām, kožļājamām), kuras visu laiku bija pa kabatai, kad sagribējās pīpēt tad džek uzrija, kādu ledeni vai īrisu, vismaz viņam tas palīdzēja.

P.S. pats nesmēķeju, ja nu vienīgi pa retam kompānijas pēc, bet arī tad es sevi regulēju, lai nesanāk, ka tas gadās pārāk bieži un man iepatīkas.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

draugs, kurš pīpē no kaut kādiem 12 gadiem(tagad 21). atmeta pīpēšanu ar šīs vai varbūt savādākas grāmatas palīdzības.Bet tagad laimīgs, ka nav jātērē nauda cigaretēm, un saka, ka pat dzerot,vispār aizmirst, ka ir tādas cigaretes..

Link to comment
Share on other sites

BOOM.

Pipeju jau [ ble nevaru atcereties pat ] kautkadus 5Gadus. Lielakais laiks ko esmu izturejis bez cigaretem ir 2-3Dienas un tas bija ar tam kozlenem "Nikorete" [ SUDS ] Vismas man vinas nekadigi nepalidzeja. Varbut tuvako dienu laika izmeginasu tos plaksterus, esmu dzirdejis tikai labas autskausmes.

Link to comment
Share on other sites

Jums ar optimismu sūdīgi :)

Galvenais ir uztvere. Es pīpēju jaut kādus gadus 5. Te sanāca iepazīties ar vienu meiteni, kura nepīpēja un nolēmu atmest. Bez nekādiem plāksteriem un tml. hujņām sanāca nepīpēt 4-5 mēnešus - biju atturībnieks, arī tusiņos nepīpēju. Te nu visas saites tika rautas un atsāku. Pašam priekš sevis man atmest nevajag, tapēc arī pīpēju. Vienīgais, ir tāda pašapziņa radusies, ka ja es to gribu, tad es to mierīgi varu - nav problēmu. Tajos mēnešos nebija ne viena tāda diena, kad besījos un dauzīju galvu pret zemi, lai tikai novērstu domas no cigaretes. Optimisms spēj visu. Galvenais ir psiholoģiski ieskaidrot sev. Pārējais ir sīkums.

Link to comment
Share on other sites

noreks pareizi saka :)

Nopīpēju es kādus 3 gadus.

Man arī draudzenei nenormāli nepatika, ka smēķēju. Šī janvārī lika izvēlēties vai viņa, vai arī cigaretes. Es, protams, pāris reizes nogrēkoju un uzpīpēju, bet ar laiku ieskaidroju sev, ka tas nahren nav vajadzīgs, jo es arī ar sportu nodarbojos diezgan intensīvi, tāpēc vnk nostādīju sevi uz to, ka tas nav vajadzīgs. Nepīpējot 1nedēļu, cigaretes pirmais dūms uzreiz likās pretīgs un nebija nekādas baudas no tā. Tāpēc arī atmetu, pat tusiņos vairs nepīpēju un tagad esmu laimīgs :)

Link to comment
Share on other sites

Pīpēju ~2,5 gadus. Vienkārši man patīk pīpēt. Pagaidām arī neesmu mēģinājis atmest, bet nu tāds brīdis agru vai vēlu pienāk visiem. Vienkārši nav bijis tāda nopietna iemesla atmest. Nu katrā ziņā es domāju, ka tuvākajā laikā es vēl nemēģināšu atmest.

Link to comment
Share on other sites

Es ari tikko izlasiju so gramatu (mammas davana dzimsanas dienaa, khe khe).

Nekas mega jauns un nedzirdets jau tur nav uzrakstits, bet tas pasniegsanas veids feins, vispar aizkeera paris lietas pec gramatas izlasisanas. Taa doma, ka atmetot pipesanu NEKO nezaudee. Nu un tad vel paris feini domu graudi.

Mja, es gan izlasiju tikai tapec, lai mammai butu prieks, jo pasai iipasi atmest nebija velesanaas, tacu kops izlasisanas uzpipeju tikai 5dienaa, tusina laikaa (alko laikam dara savu ^^ ), turklaat mazak, nekaa butu piipejusi pirms gramatas lasisanas.

Piekriitu tam, ka viss ir galvaa un attieksmee + lielaa devaa optimisma :)

Link to comment
Share on other sites

Lietojiet kā rekomendēts lietošanas instrukcijā, neskaidrību gadījumā vaicājiet ārstam vai farmaceitam.

Preparāts lietojams iekšķīgi pēc sekojošas shēmas:

Pirmās 3 dienas ? 6 reizes dienā (ik 2 stundas) 1 tablete, paralēli samazinot izsmēķēto cigarešu skaitu. Ja rezultāts ir neapmierinošs, ārstēšana jāpārtrauc un pēc 2 ? 3 mēnešiem terapija atkal jāatkārto. Ja iedarbība ir laba, terapiju turpina pēc sekojošās shēmas:

No 4. ? 12. dienai 1 tablete ik 2,5 stundas (5 tabletes dienā)

No 13. ? 16. dienai 1 tablete ik 3 stundas (4 tabletes dienā)

No 17. ? 20. dienai 1 tablete katras 5 stundas (3 tabletes dienā)

No 21. ? 25. dienai 1 ? 2 tabletes dienā.

Smēķēšanu vajadzētu atmest 5. dienā pēc ārstēšanas uzsākšanas. Pēc terapeitiskā

kursa pabeigšanas, pacientam jāizrāda griba un nedrīkst atļauties izsmēķēt nevienu

cigareti.

http://www.farmacija-mic.lv/zales_instrukcija.php?ID=1129

Palīdz, man palīdzēja, bet kā jau teicu, viņas noņem fizisko gribēšanu, ar morālo pašam jātiek galā.

Link to comment
Share on other sites

Nфvоjas, neiesaku ne plвksterus, ne arо koрпenes. Plвksteri var izraisоt atkarоbu, tвdв veidв, nevis pоpзsi, bet visu laiku staigвsi ar plвksteri kkur :)

No koрпenзm рausmоgi dzelteni zobi kпыst. Tabex draugs ir nopircis, bet nelieto, mоziens, negribas atmest иalim. Respektоvi, tad tвs tabletes arо neko nedos, ja pats negribзsi.

Link to comment
Share on other sites

:)

No koрпenзm рausmоgi dzelteni zobi kпыst. Tabex draugs ir nopircis, bet nelieto, mоziens, negribas atmest иalim. Respektоvi, tad tвs tabletes arо neko nedos, ja pats negribзsi.

Nu man draugam bija ta ka, vins pirka plaksterus, bet vini afigena dargi, bet tomer afiiiigena palidzeja, bet tomer vins neatmeta. :/

Ar kozlenem pasam ir bijusi saskarsme no tam man bija ka vairak sak gribeties pipet. Nu apmeram kautkas uz to pussi jau bija.

Kautkur posta te lasiju, ka tik tas nebija acido, ka nav del ka, man pagaidam ari tada problema, nesen vel paskiros ar draudzeni un tieshi vinas del es loti reti saku pipet. :thumbsup:

Taka man tagad gar saniem nav meitenes, japipe.

ftw kur gramatu var nopirkt? :thumbsup:

EDIT: Es kaimina sikos situ [ nolamaju ] ja vini pipe, jo pats nozeloju ka saku, nekad nesmu nevienam ieteicis pipet, ta ir viena no lietam kuru nevajadzetu sakt.

P.S.

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Ir tak jau labu laiciņu mākslīgās cigaretes, kur ik pa laiciņam jāieber vnk nikotīns, ļoti mazā devā un tad pīpē. Efekts esot tāds pats kā ar parasto cigareti, pat mākslīgiem dūmiņi viņai esot, bet toties tā nav kaitīga un šai lietiņai esot ļoti labas atsauksmes. Tiesa pats par to neesmu pārliecinājies, jo nepīpēju.

Link to comment
Share on other sites

Labāk padomājiet, cik meitenēm sūdīgi ar atmešanu. Cigarešu sastāvā esošās vielas daļēji atbild par tauku šķelšanos organismā. Tapēc nereti cilvēks pēc atmešanas paliek resnāks un smagāks. Sieviete parasti nepieļauj to, ka paliek resnāka, tapēc viņai morāli ir divreiz grūtāk, jo ir jāatsakās no cigaretes un no saldā pusdienās. Ja vēl cenšas tikt vaļā no mentola cigaretēm, kas ir vēl grūtāk izdarāms, tad ir vispār čau.

Un vispār, kā jau no vidusskolas veselības mācības kursa zinām, kur mācījāmies par dzimumorgāniem, sivietēm olšūnas neatjaunojas. Nikotins tās nelabi ietekmē. Turpretī vīriešiem gan ir forši, iziet 2-3 mēnešu laikā (ne jau olšūnas) + ja vēl bieži rausta krānu :D , tad vispār nav par ko uztraukties. Tapēc iesaku 5reiz padomāt par saviem bērniem, pirms stājaties nopietnās attiecībās ar sievieti, kurai piemīt šis kaitīgais ieradums. Kaut gan lielākai daļai līdz tam te ir tālu. Apprecēsies ar e107 vai php-fusion CMS`u un dzīvos laimīgi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...