Ziediņš Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Sazīmēsim to mudaku ? Interesanti būtu uz to ākstu paskatīties - īsts mužiks pēc viņa vārdiem. Pašam pizdopidaram palūgšu šeit nepostēt. Postojam visu pieejamo informāciju par to nābsli, es vēlāk apdeitošu pirmo postu. No KSO.lv foruma. Posts rakstīts 2006 gadā. Niks: *r3nam3 Vecums: 20 gadi Dzīvesvieta: Skrunda/Rīga Pieredze: CS pieredze ~1,5 gadi, admineeshanas pieredze - agraak biju admins cs.the.lv(tagad serveris vairs nepastaav) Nodarbošanās: Students Vārds: Raivis Uzvārds: Pukinskis Adrese: Rūpniecibas 12, Skrunda, Kuldīgas rajons Telefons: 3331822 Pasta indekss: LV-3326 Bildes kaut kādā 4/6 lapā macho Edited May 29, 2008 by macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Strēlnieks a.k.a. r3nam3, gadi 20 vai pāri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Piedalijies daudzaas olimpiaadees, starp 3 konkurentiem ieguvis 4. vietu.. (piedod, nevareeju notureeties.. samurays tik labu fraazi izspljaava, ka nevar astaat nepamaniitu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Man agrāk viens cilvēks viņa foto parādīja, pēc izskata nešķita tāds daunis, laikam kāda garīgā trauma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 sharigan neesi ne pirmais ne pēdējais, kas viņu grib "satikt" vai "draudzīgi parunāties". liela daļa cs spēlētāju šo censoni gaida uz kādu lan turnīru, uz kuriem, viņš pagaidām nav ieradies pa vidu esot r3nam3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Daunsi pagānijs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 hmm ja tas ir vinjsh tad izskataas gan peec daunja shitaadi gjiimji man nepatiik. interesanti kaadaa sporta veidaa vinjsh ar saviem seerkocinjiem var buut labs. vai nu peldeeshanaa vai arii kaut kaadaa e sportaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 Lol, pavisam noteikti daiļslidotājs. Zīmuļkakls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 mans homoseksuālais draugs saka, ka viņš ir ļoti seksīgs. pie tam izrādās, ka latv.val. olimpiāžu uzvarētājiem esot tvirti... bicepsi. sevišķi tiem, kuriem par spīti tām entajām uzvarām, vienalga klibo interpunkcija. un tie seksīgie mati!!!! p.s. ja jums nāk prātā, ko mans homoseksuālais draugs varētu darīt pie manis ciemos 1.00 naktī - nedomājiet par to p.p.s. par spīti visam - man tomēr nepatīk, ka visi te tik ļoti vokāli 'dauņojas'. ierosinu šo nekrietno vārdu turpmāk, kaut vai tikai tuvāko 24h laikā, aizvietot ar 'tirliņš'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 EU bilde zhel kad nav programma, kas peec bildes atrod cilveku Jaacer, kad kaads atpaziis es pat butu gatavs uznemties shofera lomu un aizvizinaat gribetajus vinju satikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Draugiem.lv profils ,protams, ja tas vidējais ir viņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Bļā, kā šitais čalis mani solīja sist mircā, vēl tagad atceros kā šodien! Prosta, ržu, ņemagu! :D Izskatās, ka līdzīgs gadījums kā l30n1d, kurš arī mani solīja nosist, bloodlordu arī, bet kad WCG pie viņa piegājām parunāt, bija mazs mammas rižulītis, kas nevar pār lūpai pārspļaut. Cienu šādus vīrus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Prosta, ržu, ņemagu! :D Izskatās, ka līdzīgs gadījums kā l30n1d, kurš arī mani solīja nosist, bloodlordu arī, bet kad WCG pie viņa piegājām parunāt, bija mazs mammas rižulītis, kas nevar pār lūpai pārspļaut. Cienu šādus vīrus! tas bildē redzamais ir īstais? Edited May 28, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 hollow, vaig Tavu apstiprinājum, ka čist ir īstais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) tomēr nākas jūs apbēdināt, SHARp`s man pavēstija, ka tas neesot r3nam3. EDIT: vienīgais, ko varu pateikt, vārds viņam ir Raivis, ja protams, sharps nav mani apjājis kā mazu bērnu Edited May 28, 2008 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Tas toč ir īstais? Gandrīz neticas, too good to be true. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Tad laikam draugos draudu veestuli sanems, kads cits chalis Eu nu davaj uzrok kaads to streelnieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 hollow, nav ko likt sūdīgus pavedienus, pārāk viegli bij. Ps, kādi bildi ar, viņ? vismaz niks r3nam3 ir īstais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 tas likās diezgan drošs avots, no cilvēka, kurš ar viņu kopā ir kodis kojās un palicis pie viņa. Raivis Pukinskis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Raivis Pukinskis Tatad r3name ir istais niks vismaz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) iespējams tūlīt parādīsies arī links uz draugiem.lv ā nē, vēl labāk. tas pa labi ^^ Edited May 28, 2008 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 jā! + uz H2 vai five.lv var pameklēt viņa profilus, viņš manuprāt tur ir apgrozijies arī, varu arī kļūdīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nu chali rokam augshaa visur kur varam uzrakt, bilde mums ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 draugos man ir 2 kopēji draugi... varbūt tie mācēs, ko pastāstīt. a kādu infu vēl vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nav šis - profils ? diemžēl bildes nav, bet nu vismaz šis profils ir saistīts ar to hollow'a bildi un šaubos, ka pārējie divi arī bij raivji.. kaut gan, nav neviena cs atkarīgo domubiedru grupa viņam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts