Jump to content
GIGN Forum

Darbus Veicu Nopietni Un Ruupiigi


Spiediens
 Share

Recommended Posts

Saakshu ar to ka esa spiezhu mieriigi! Esmu speletajs ar 4 gadu staazhu, un visus darbus veicu nopietni un ruupiigi. Tapat domaju dariit ar admineeshu! Neko daudz neprasu, tikai say un vote tiesibas, kuras ari lietoshu tikai vajadzibas gadijumos (tas ir: kad serveri nebus citu adminu, un puulis luugsies lai pamaina kartiiti, es zinu ka tadas situacijas ka nav adminu ir ljoti reti, bet tomert ir! piemeeram no riitiem (kad es ari parsvara speleju) nav adminu.

Citi varbut teiks ka nav mani redzejushi gign serveri, bet tas tapec ka medzu mainiit nikus (peedejo reizi speleju ar niku Arnis), bet apsolos turpmak spelet tikai ar 1 niku >> Spiediens!

Nu paldies par veltiito uzmaniibu. Sedeshu, tureeshu iikshkjus un cereshu ka iedosiet to mazuminju.

Link to comment
Share on other sites

tad es meedzu nostaties aiz tiem cigareshu automatiem, vai kas tie taadi, un gaidiit kad naaks ct, bet mani vairakas reizes pec kartas nosauj cauri sienai. WH!

kaa ari dust2 kad pie ct es kempoju aiz kastem pie sienas aiz kuras naak t. ari tur mani meedz nosaut caur sienu!

un droshi vien ja tev gadiisies liidziigi gadiijumi kaa shie tad uzreiz liksi vote_kick , vai es kljuudos?

Link to comment
Share on other sites

dust2 b "lamerskajaa" vietaa vienmeer shauj cauri , wh 0

ok varbuut tu esi normaals cilveeks dziivee , padomaa pats , sheit tu esi redzeets apmeeram nedeelju - divas , cilveeki tevi nav iepazinushi ...

ir daudz labu un paziistamu cilveeku kam shiis tiesiibas nav ...

es tev ieteiktu nogaidiit savu laicinju un podus forumaa negaazt upset.gif

Link to comment
Share on other sites

smiliez.de_2523.gif

nu varenaa leemeeju banda uzradaas, un nolika puisi lidz zemei var teikt.. *Bijach no to you... tjipa juus te chista esat tie kas lems un spriediis, un daliis vareno speeku tb adm. tiesiibas..

to spiediens, es nemaaku objektiivi noveerteet, jo neesmu tevi ne cs'aa saticis, ne arii dziivee pazinis. un cik noprotu ar "say" tu biji domaajis xsay, asay, xtsay etc (watevaa).. eniivei guud lak tev, ar vai bez taa ko tu sheit luudz smile.gif

un btw.. niks Arnis un tas ka cilveeks speelee no riitiem nenoziimee to ka vinsh luuk nevar izdomaat un uzraxtiit kautko tik eliitu kaa [L337]ub3rk3wLPWn20R!, bet gan to ka cilveeks nav iisti juusu vecumaa.. (vai arii es kljuudos 20.gif )

no offence..

Link to comment
Share on other sites

Grasījos jau piešķirt vote tiesības par daudzmaz sakarīgu pieteikumu, bet (kas mani pat īpaši nepārsteidza) protams, reģistrēto niku sarakstā tevis nav. Pastāsti, kāda jēga tev no vote tiesībām, ja tu pat nemāki piereģistrēties? IMHO konsoles atvēršana lai pielietotu kādu no komandām tavā gadījumā varētu būt nepārvarams, sarežģīts kvests :/.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...