Jump to content
GIGN Forum

Spiediens

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Spiediens's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. peec vaardiem shiem jel gurkjis makten pikts palikaas. tas njeema skjeeri griezeejinju un grieza kroksim papeedi...
  2. kad rikshiem beeriit es palaid man sitais muuvijs nepalaid kad kruumos treknie miileejas tad dirsaa utis kautreejas
  3. un divi du4i krokodiilu...
  4. ble se4aas... Reiz gaaja dirsiens pa ielu, Un spieda no dirsas pienu! Kad pieninsh bij beidzies jau, Tas kakjim TAI acee splau! Kur gadiijies, kur nee, Viens pimpis aizbezdee! Kad gurkjim uusas aug, Tad pimpim beerni raud! Es teicu vaardu magic, Un kviecu ka cuuka! Tad sieva teica logic, Un uzkrita man luuka!
  5. Eu nu kapec neliekat sito mapeli uz serveri?((
  6. Njaa ljaunie admini. Vienreiz mani izbanoja ar iemeslu "man spiediens nav vajadziigs" Tikai neatceros kura serveri tas bija, jo tur pirmo un pedejo reizi iegaaju. Bans laikam bija permanentais...
  7. Zel ka man nav skeneris... Bet es centos uzimet cik vien lidzigu maceju.
  8. Spiediens

    Hl 2

    Pamegjinu tam 4uvakam ieshaut rokaa vai kaajaa un ja tad vinsh tev vel negribes vert tos stulbos vartus valjaa, tad ieshauj vinjam galvaa (veelams no bazukas) Un ja vinsh veel tad never valjaa vartus, tad atkarto proceduuru 2-3 reizes. Vai ari megjini izpildiit rocket jump paari vaartiem. Saadi izpilda roket jump
  9. Saakshu ar to ka esa spiezhu mieriigi! Esmu speletajs ar 4 gadu staazhu, un visus darbus veicu nopietni un ruupiigi. Tapat domaju dariit ar admineeshu! Neko daudz neprasu, tikai say un vote tiesibas, kuras ari lietoshu tikai vajadzibas gadijumos (tas ir: kad serveri nebus citu adminu, un puulis luugsies lai pamaina kartiiti, es zinu ka tadas situacijas ka nav adminu ir ljoti reti, bet tomert ir! piemeeram no riitiem (kad es ari parsvara speleju) nav adminu. Citi varbut teiks ka nav mani redzejushi gign serveri, bet tas tapec ka medzu mainiit nikus (peedejo reizi speleju ar niku Arnis), bet apsolos turpmak spelet tikai ar 1 niku >> Spiediens! Nu paldies par veltiito uzmaniibu. Sedeshu, tureeshu iikshkjus un cereshu ka iedosiet to mazuminju.
  10. SITAI KARTEI IR JABUT UZ GIGN! Baigi Fun karte! Ne sliktaaka par origjinaalo dustu geimpleia zinjaa!
  11. Man parasti Zhiemasshvetku laikaa paaugstinaash ashinsshpiediensh! ieniistu visu to daavanu padariishanu! es vienmer juutos taka taads pidars kuram visi davina visaadus labumus, bet es nevienam neko nedaavinu:( kapeec? jo nav naudas! es veel diemzheel nestradaaju un nepelnu sev dienishkjo maiziiti... protams jauki sanjemt davanas, bet pectam mokies ar sirdsapzinjas parmetumiem ka neesi nevienam vareejis kko uzdavinaat. protams es vareetu uzdavinaat kadu savu veco zekju paari, vai arii izrakstiito flomasteru komplektu, bet tas ne tuvu nestaves taam daavanaam kuras sanjemu. bet jaunaisgads, taa gan ir cita lieta!!
×
×
  • Create New...