Jump to content
GIGN Forum

Buster


lmk-tm85
 Share

Recommended Posts

Vakar es skatijos ZELTA DRUDZIS un speles laiak viena sieviete vineja naudu, tapeec es gribetu ari vinet to naudu !!!

Vecit tas nenozime ,ka pa ilgu laiku kads 4iteris ienak GIGN ieksha ar aimu, nenozime ,ka ir pienacis pasaules gals !!!

Edited by KlumpaHLTV
Link to comment
Share on other sites

Nu jā pagaidām kamēr nav bustera čīteru kalni ir manāmi!

Worms gan jau ka nevar pabeigt jauno busteri, jo ir aizņemts! (dažreiz arī ar tf2 spēlēšanu!) ^_^

Bet gaidam...

Link to comment
Share on other sites

Cik es skatos peec bustera nonjemshanas serveriii ir diezgan daudz admini ar ban tiesiibaam!! citreiz pat kaadi 5 uzreiz speelee... bani arii diezgan daudz sanaak man kopsh nonjeema busteri pirmaijaas 20 min ko es speeleju nobanoju 3 chiiterus!

Vienreiz pat viens feins puika ar speed bij ienaacis!!! :pizdiblee:

Nedaudz pacieties un buus buster takaa pagaidaam speelee, reportee 4iiterus offiviaalajaa veidaa un paljaujies uz adminiem!! :thumbsup:

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Ja busteru uzspiestu automātiski lietot visiem spēlētājiem, kas vēlas uzspēlēt GIGNā, tad būtu baigi labi. Drošības sajūta ir pati labākā sajūta pasaulē, nav jātur aizdomās neviens. Busteri vajag.

Link to comment
Share on other sites

Mani izbrīna šādi apgalvojumi. Tev kas labāk patīk - tukšs serveris vai uzspēlēt? A? Ja gribi drošības sajūtu, ej spēlēt ar botiem, nekad nevarēsi būt 100% drošs, ka kāds nečīto spēlēdams pubā.

Link to comment
Share on other sites

Nevaig tak Wormu steidzināt ar to busteru. :thumbsup:

Tagad vismaz ir forši skatīties uz kādu čīteri un pēc ~20 sec redzēt apakšā parādāmies perm banu. :lol:

Protams, ar busteru spēlēt bija vieglāk - mazāk čīteru.

Link to comment
Share on other sites

Varētu uztaisīt kādu aptauju, cik gign playeriem ir steams un cik bieži viņi spēlē. Nostīmot cs`u un busteris atkristu. Visi būtu apmierināti. Es pat nešaubos, ka par šo ir domāts ne reizi vien, tikai nekur neesmu to manījis, tapēc interesējos.

Link to comment
Share on other sites

n0r3k doma laba, bet tomeer ir labi arii tagad kaa ir! Jo kaa jau ieprieksh saciiju admini serverii netruukst! Praktiski ejoshaakajos speeleeshanas laikos visu laiku ir kaads admins ar ban! Un tie kas totaali naglie 4iitoki tiek banoti uzreiz! :thumbsup:

interesanti cik perm bani ir uzlikti kopsh nonjema busteru!?

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Ideja par stīmoto CS ir krietni vien švakāka par busteru. Nedomāju, ka ir tik grūti to antičītu novilkt un spēlēt ar viņu. Runājot par pašu ideju, bez bustera kaut kā vairs nav tas. Okej, it kā jau ir admini, liek banus, traļi vaļi, bet tik tiešām, kā jau te tika pieminēts, nav drošības sajūtas, lai cik smieklīgi tas arī neliktos. Protams, naglos čīterus ar aimu, speedu un atklātu wh admini parasti nobano, ar to viss ir okej. Bet ne jau visi čīteri ir stulbi, mazi bērneļi un ir tādi, kas bombī ar wh un māk to tīri smuki noslēpt. Un tieši tas man baigi besī ārā, jo tevi nobombī viens čalis 3 reizes pēc kārtas caur sienu dažādās vietās un tu nezini ko īsti darīt, jo tev nav admin tiesību, tātad specos iet neiesi, čatā rakstīt arī kaut kā negribas, jo visās vietās arī pašam ir bijušas šaras, bet no otras puses viss spēlētprieks arī kaut kā pazūd. Lab, bet nu lai jau.

Link to comment
Share on other sites

Man gan labāk patiktu šī lieta.Nevajadzētu to busteri slēgalēt, proti, tas nav tik ļoti grūti, bet vieglāk ir ieejiet ikonā un spēlēt...Nu tas tā.Varētu arī uzlikt aptauju, ko labāk.STEAM SERVERI, BUSTERI, Tur vēl kko..

Link to comment
Share on other sites

Vaina jau nav tur, ka ir jāvelk un jāslēdz busteris, bet gan tur, ka dēļ bustera lago. Kamer busteris skanē kompi, tikmēr Tev ielago. Ja patrāpies apšaudes laikā un Tev tieši ielago, tad tas ar laiku izbesī un pazūd tauta.

Hmm, vēl viens mīnuss steamam. Ja gigns nostīmo cs, ienāk čīteris, VAC viņu nobano. Viņš samaksā 5-7ls par jaunu stīmu, tā vietā, lai samaksātu 10ls gignam par unban, ja nobanojis ir busteris. Bet nu ja bano gan VAC, gan uz ip, tad sanāk maksāt gan par jaunu steamu, gan gignam. Nu kaut kā tā. Tur ir mazliet jāiedziļinās un šobrīd nav īstais brīdis :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...