Jump to content
GIGN Forum

kek`s

Mirstīgais
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kek`s

  1. Sveiki! Taatad pavisam iisi un vienkaarshi...ja ir kaads, kas no sheit esoshiem kas skatas sho topick un speelee tieshi (WOW.RIT.LV) serveri, tad gribeetu paluugt jums nelielu paliidziibu, sakariiba ar instaleeshanu no nulles un beidzot ar tiem patchiem! Ja jums nav slinkums, luudzu noraadiet linkus kur downloadod visu nepiecieeshamo, lai speleetu tieshi wow.rit.lv serveri...vai taas ir pamaaciibas vai kas cits, tas nebuutu tik buutiski,bet galvenais iedodiet un paraadiet kaa tas viss jaainstelee un kaada ir kaartiibas seciiba! wow`u pats nespeeleeju, bet vienam ljoti labam draugam vajadzeetu shos instalus, lai vareetu turpinaat taalak spelet! Vaina ir taada, kad tur tjipa laikam likas 3.0.9. patch virsuu serverim, un kaads gudriitis jau tur bija kko citu sinsteleejis virsuu, kas tjipa gribeeja izlikties par gudriiti zinot kaa jauzinstalee tas patch,bet beidzaas ar to, kad visi faili un citas lietas ir SAPISTAS, taapec wow izdzesu ara, un gribeetos uzinsteleet visu pa jaunam, taapec vajag zinaat visu ko un kaa un kaada seciiba ir jaaliek tie instali! Gaidu veiksmiigas atbildes wink.gif
  2. Atvainojos kad sheit iepostoju, bet CSDM esmu admins taapec varu izteikties ja nemaldos! Ar GooD MeN ir taa kaa jus sakat un taa arii bus turpmaak, vinsh nemainiisies, ja saaksies suudziibas, tad saaksies liels spams un jeega no taa nebus nekaada, tikai lieka otmazku lasiishana "Es biju alko reibuma utt utt" un tad saaksies! Piedod GooD MeN, bet es zinu kaa tas ir un Tu to esi pieraadijis + nekaa personiiga vnk izteicos pateisiibu un + nedaudz esmu aizdomaajies par tevi! P.S. Skaties, kad nepaliec galiigi beshaa bez nekaa! :/ P.S.S. Un Tu reaali nevari apsoliit kko taadu, ko Tu pats zini, kad reaali taa nebus, kad Tu vairs nedzersi ja dabuusi ACC @ GIGN, tas ir stulbi shitaa pateikt!
  3. OMG, 2tra reize dziive sastopos ar shaadu liimenja chali, kas nav pat 1h nokapaajis @ csdm kur prasa tiesiibas, tiesham smiekliigi!
  4. Diemzheel bet atminjas ir taas ruugtaakas vienmer, tapec daudz arii njem veera kaads tu bijis agraak!
  5. Piedod vecais (mazinjais ) Bet kaut arii tev viss buutu es shaubos vai tev kaads kko iedotu, jo kaa jau akec teica, tu neesi paarak nobriedis un liidz ar to, es jau juutu kad tev chiitera atpaziishana arii bus lielas probleemas!
  6. jautājums:vai ar drauga profilu raksti pieteikumu lai tavam profilam neuzliek atvaļinājumu? Kaut ari neesmu iglu laiku seit ne postojis neko, bet spelejis gan esmu, tapec maniits tiesham neesi, bet piekritiishu l33t, kad ACC ir prasiits pilniiga PO**JA, liidz ar to vins doma, bus vai nebus tas vienalga bet meginat var, bet hollow atceries, sis ir gign nevis sytes.oo.lv serveris te ar taadu ACC pieteikumu vari nemaz nemeginat kautko dariit!
  7. Taa jau varteikt pa jebkuru playeri, bet diemzel es neesmu taads, es speleju visulaiku kad man ir laiks! Es nesezu majas visulaiku pie PC un speciali nekraaju h lai buutu kruts, vnk kad man ir laika tad to ari izmantoju paspelejot CS @ CSDM! Taa mna sanak katru dienu ieiet CS`a, citreiz 3h, citriz 1h, citreiz nez, tas ir kaa kuru dienu! Ir ari daudz citas lietas kas ir daramas nevis tikai kapaat CS, bet taa parsvara tur speleju un admini tiesham ir vajadziigi, tapec jau tikai prasu vienu komandu lai no siem nelabveeliem tiktu vala! Domaju kad miinusus tas nedos, ja bus vairaki kas bano CHEATERUS ara!
  8. Bij bij taa l33t, es tieshi paveroju kad tu ienaaci tad bija velviens palicis, bet pirmstam bija sausmas! ieeju PUB, skatos visi regotie tur pargajushi un diez kapec
  9. Nu es saku, biezi vien ari speleju ar mp3, "kek`s mp3 un vel visaadi, vienmer jau es nespeleju ar nick kek`s un nesezu visudienu pie PC, vnk kad esmu varu mieriigi sabanot! P.S. Vai seit buutu tas svariigakais online time? Nu nez nez...ja jau sie 4iiteri nebus, tad bus ari vieglaak un interesantak spelet!
  10. Labdien! Taatad par sevi gari nerunashu jo esmu jau rakstijis citus topic un tas ir lieki! Taatad, es patiesham gribeetu jums administraacijai luugt uz csdm tikai xban tiesibau, jo tur reali nav iespejams paspelet, kaa ieeju serveri,ja nav adminu, tad var uzskatit kad var iet ara no servera kaa paslaik! Kaa teikt, skan tikai Multi kill, Ultra kill utt, ieeju spectos protams, 4alis ar aimu rambaa P.S. Adminam nevienam neprasiju lai vareetu aizlikt kaadu labu vaardu, vnk tagad uzkrita uz nerviem kad tur visulaiku 4iito un kad tevi sauj caur visu DUSTU cauri HS`a, tas diemzel nav normali Citi teiks, "Ieej PUB`a un uzprasi lai izbano" , bet es uzskatu kad tas ir mulkiigi kad tev visulaiku ir jaskraida no viena servera uz otru tikai del vieniem pid***** ! Admineshana pieredze ir! Nu es ceru kad saprotat situaciju un zinat kad uz CSDM vajag adminus, tapec piedavajos vismaz jums no savas puses paliidzet cik speeshu vismaz ar shiem keemiem tikt gala! kek`s
  11. Atvainojos, bet sodien vel speleju, redzeju ka tu Nelly^ reali liidi ***** lai rekomende tevi un smaidiji liidz ausiim, bet Nelly^ tev ignor uzlika, tapec domaju ka saubos vai kaads cits tevi rekomendes, jo jau ir negatiivas atsauksmes! P.S. Luudzu neliecien WARN, jo es tikai pasaku attieciigi kaa bija lai juus zinatu!
  12. Un tākā basecamperiem un žurkām ir jāmirst tad noteikti iesaku iedot viņam šīs komandas, lai cilvēks cīnās ar nūbu bariem, kas spēlē no rītiem un vēlu vakaros Atvainojos par nelielu offtopicu: Gribeeju teikt, kad stundas ir svariigas, jo kad es rakstiju ACC viss bija oke, vieniigais miinus bija stundu skaits, tapec tas ir svariigi, ja man saadi nevareja iedot ACC, turklaat visi teica, kad stundas par maz! Nekas personisks, bet Maukurim aka Registreetais sis komandas var uzticeet tiesham!
  13. Visi nelabveezi atliidushi, nu oke, sleedzat ta4 vienreiz sito ciet, un nekaada ACC man nav jaakraj un nemaz nekraaju!
  14. OGO ko tu vel labaku izdomasi, mosk es baaze seezu un gaidu kad man naaks virsu, tas kad tev kautkaads naids ir pret mani vai kaa, tas mani neinterese, un kur tu izravi kad es kautkur krisiju, vot luudzu paradi man vismaz vienu demku, bez pieradiijumiem mes visi varam gudri ***** , un tiesam, kautko labakku es neesmu dzirdejis, kr4 tev vispar viss ir skaidrs. P.S. myth, tu varbuut vienreiz gada ienac serveri? varbuut ari es maldos, mosk kaadas divas!
  15. Nu esi ari vareetu piekrist ali teiktajam, kaa jau ari visi admini ieprieks saka, saakuma ir jasak ar pashu mazako, un tad skatisies talak, cik labi pratiisi to lietot, un/vai buusi pelnijis vel kaadas tiesiibas! Ar so domu ari vareetu buutu jauki!
  16. Viss jau tika pateikts iepriekseja topic, vairak negribas gari rakstit, bus , nebus , tad jau redzeshu!
  17. plikais tas nav gign, tu ieej 4id un apsties, gign katrs cilveeks doma ar galvu nevis atvainojiet ar d**** + gign ir anticheat par kuru nav jauztraucas, es jau tapatas aiz zila gaisa slay neliku, vnk tas uzkurunaja mani, tapec es slay vinjam uzliku un pajautaju, bet seit es taadas lietas nedariitu pat netaisiitos, kaut ari seit spele 10 vs 10, bet seit nav taads haoss, ja nu vieniigi kad bloodlord ienak :D tad tikai (joke) isteniiba galu gala, mes te neapsrpiezam citus serverus tapec varetu atgriezties pie teemas.
  18. Nu konkoreets paskaidrojums ir taads, ka 4id nav tas pats kas gign.lv, 4ida visi admini pox*** dara ko grib, vnk vinjam uzliku slay, lai paprasitu ka vins zinaja, bija ari taads trakais gariigais, bet nu pastas pashi no malas, tur valda haoss 15 vs 15, mp3 on utt, tur nav nekada nopietna speleshana :/ tapec ari atlavos tam palyerim uzlikt slay, nu seit taadu privi4ku jau nu pa nopietnam nedariitu, to es varu apzveret Seciniet pashi!
  19. mazinjs Piedodiet un atvainojiet bet stulbs es to4 neesmu pec sii pieteikuma sodien biju vel 2h ja ne vairak serveri, a kur man statos vinjas paradas? neradas! wtf? + ja atceras ari speleju pirms vel bija atjaunoti stati tapeec jau es domaju, ka man tik mazs time pa sito visu laiku nevar buut!
  20. Tas tapec ka bija nelieli patraukumi, bet tagad viss ir nostabilizeejies, nu jau esmu daudz vairak, taa teikt katru dienu un cilveeki ari strada !
×
×
  • Create New...