Koshkers Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Man vispaar super jautri gaaja. Gaajaam, prasijaam saldumus a viens keks iedeva mums shnjabi Bikinn apreebaam un turpinaajaam iet pa maajaam. Saakot ar pirmaam durviim dziivokllu maajaam, kameer tikaam liidz augshai, sabaazaam saldumus kabataa kurus dabuujaam un es skreeju pa priekshu un ar kaaju pa visaam durviim mochijaam. Sanaaca ka viens keks mums ar kautkaadu bomi dzinaas pakall Peectam noskreejushies guleejaam uz visiem autinniem kas gadijaas, vienam kaputu ielocijaam Tad satikaam meitenes kuras bija paargjeerbushaas par maukaam Vinnas ar melnu luupukraasu muus buchoja, peectam visa seja melna. Es protams to taa neatstaaju, buchoju pretii, pat sanaaca vienu uz dupsiiti nobuchot Beigaas bishku pameetaajaam miskastes uz celja un tad gaajaam maajaas. Vispaar supre jautri bija Un kaa jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 nesvinu hallow'eenu. amerikāniskums baigais, wlee. eju pa ielu ar meiteni, piesienas kautkādi sīkie un prasa konfektes vai naudu. nevis trick or treat, nekas taads. speeciigs besis uznaaca, bet blakus bija laimas veikals. nesaprotu, kuri vecaaki Latvijaa laizh savus siichus aaraa shitaadaa laikaa staigaat pa ielaam un sieties klaat sveshiem ljaudiim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Nu baigais malacis, Koрker! Nez нekatвs arо iesi ar tвdu rosmi? Nз? Nu protams, ka nз! Нekatas taиu nav stilоgas atрнirоbв no FAKING AMERIKВТU SVЗTKIEM, KURIEM LATVIJВ NEMAZ NEVAJADZЗTU BЫT. Vo blin, Latvijв tev pieies pie mвjas un teiks "Trick or Treat", dabыs "Trick or Uppercut Treat", vai arо "Trick or Kidnap, Rape & Organ Steal Treat"! Atvainojiet, ka es tik ekspansоvs, vienkвrрi besо, ka tagad visa Rоga (jв uzsveru Rоga) pilna pokemхnu un laimu, kas staigвs apkвrt tзlojot вmорus + piedzзruрies. Un kaa jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 njaa viss shitais padebiilais amerikaanisms ir galiigi garaam, baigaa shkrobe par shitiem sveetkiem (un citiem no aizdiikja ievaaktajaam parazhaam ) Latvieshu kjekatas ir daudz labaakas, jo var iet vairaaku dienu garumaa ciemos es shodien vairs durvis neveeru valjaa, kaa tie mazie nelaimes bija apnikushi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire^ Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Man te pa Pljavniekiem arii dzenaajas - priexaa siikajam vienam uzklaats palags, aizmuguree veel barinjsh apdaliito, skraida un tauree, aunu bars... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 neenu kaa. origjinaali jau tie nav amīšu svētki, bet anglju (pa BBC klausijos ka pirmais impulss naacis no Skotijas). bet tomeer kautkaa baigi ar ASV saistaas. besii... (aa, ja kas, esmu par Keriju ) vieniigie ne-latviskie sveetki, ko zinaamaa meeraa gan atbalstu, ir Valentiina diena . bet tas jau vecuma deelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
holms Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 kaa sito arzemju sudu var svineet? ar jankam un ziemassvetkiem nepietiek? pa vidu vel ir kaut kadi sudi pat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 nu mees kaa parasti. piepljaavaamies ar Dieselu un Lethalu. bet nevis taapeec ka haloviini. taapeec ka gribeejaa iepljaut. P.S. takshi taa kaa daargi palikushies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 (edited) Es dirdzu - pie durvīm zvans... Kas tur? Aizeju palūkot pa actiņu... Skatos divi kaut kādi hibrīti melnos apmetņos un ar kaut kādām tizlām maskām... Es padomāju... Saldumu man nav... un ja būtu, tad tik un tā nedotu... Es pasmējos un aizgāju atpakaļ uz istabu... Tie turpināja zvanīties... Beigās apvainojās un aizgāja... Edited November 1, 2004 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Jums tie sveetki nepatiik, vai arii ameerikaanji , vai arii tapeec, ka tie naakushi no amerikas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted November 1, 2004 Author Report Share Posted November 1, 2004 Es jau nesaku ka es vinkus svinu, es vienkaarshi izmantoju iespeeju dabuut konchas un izpriecaaties ar draugiem, thats what mathers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 nesivneeju... nez man kaut kaa neitraala attieksme pret to shitu... ne riebjas n patiik, pa logu vareeeju pavaeerot notiekosho. Kaa mazie dullie skraidelee apkaart, atlika mna iziet uzpiipeet aaraa, ta ne nokurienes uzradaaas un pieseejaas, bet shie jau nor,maali bija uzvaariijushies, no biezajiem 9 ls savaakushi jau bija + veel pilns ar konchaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 man prieks ka koshkam fans bija ee, izskataas ka tu esi ticis maajaas. Kaa tad taa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 (edited) Pēc Latvijas statistikas datiem: 82% iedzīvotāju gaida Helovīnu, 57% ļoti aktīvi tajā piedalās, 10% zina, kas ir Helovīns. Taa arii aptuveni izskataas , retais vispaar zin ,kas tas ir ,bet citiem galvenais dariit to pashu ,ko aamurikaanjiem ,vai kaarteejo reizi piedzerties ,kas nebuutu tas trakaakais. Nepatiik man tas iiru bullshits... Edited November 1, 2004 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 neenu kaa. origjinaali jau tie nav amīšu svētki, bet anglju (pa BBC klausijos ka pirmais impulss naacis no Skotijas). bet tomeer kautkaa baigi ar ASV saistaas. besii... (aa, ja kas, esmu par Keriju ) vieniigie ne-latviskie sveetki, ko zinaamaa meeraa gan atbalstu, ir Valentiina diena . bet tas jau vecuma deelj Lieta jau taada, ka Jenjkjiem pashiem savas kultuuras nav, jo vieniigo, kas vareeja kljuut par vinju kultuuru vinji izshaava "jaukajos" mezhoniigo rietumu laikos. Jenjkji ri liidziigi kaa senie romieshi! Vieniigais ko Amerikaanji dara ar visu shito shitu (jakajaam tradiicijaam), drausmiigi iztizlo un riktiigi popularizee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted November 1, 2004 Author Report Share Posted November 1, 2004 man prieks ka koshkam fans bija ee, izskataas ka tu esi ticis maajaas. Kaa tad taa? Prieks ka pajautaaji, un shet saakas jauns staasts Es paliku riigaa kaa jau juus zinat, aizbraucu pie vienas tantes kaadu laiku a shii brauca pie radiem uz ruujienu un panjeema mani liidz sakot ka vareessu kautkad trezzdien braukt maajaas, a nekaa. Pienaaca ceturdiena un nes saaku plaanot savu lielo plaanu, dabuuju autobusu sarakstu un visus citus shitus un atklaaju ka vieniigais autobus ir 7:35, bet liidz vinnam jaabrauc ar veelvienu autobusu. Nu ko, naakamajaa dienaa 5:00 no rita augshaa, nosperu vecenei neudu un eju uz autobusu, bet pietruukst nauda. Saaku cilveekiem prasiit naudu, a visi taa bailiigi skataas uz mani itkaa es buutu zaglis un aatraak saak iet. Beigaas viena laipna meitene aizdeva man 35 sant Taalaak viss gaaja kaa smeereets. Kad tiku maajaas sariikoju tusinnu ar dahuja meiteneem pie sevis. Meitenes dabuuju chamdiit, dzeeru shmpunu un puutu burbuljus pa muti, lecu araa no 2 staava loga. Vispaar jautri gaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 (edited) koshkam ir funktieris ... vismaz priecaaties vinjsh maak Edited November 1, 2004 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 koshka tu esi vecis man pa heloviiniem gaaja taa -> sarunaajaam peekshnji ar draugiem iet laukaa okey sataisos ejam satiekamies aizejam lidz centram patuseejam mazliet uz rinkji nosalstam un ejam maajaa nottin special vieniigi prieks bija paskatiities uz meiteneem kas bija prikoliigi nokraasojushaas un vel bija reeciigi tas ka heloviinu vakars bija itkaa sestdien bet mees gaajaam sveetdienaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 a es neko daudz neatceros no Halloweeniem tikai to ka nezzeeliigi lija Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 a kad bija tas haloviins? es nepamaniju nemaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 a kad bija tas haloviins? es nepamaniju nemaz? laikam naktii no 6dienas uz 7dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Gaajaam, prasijaam saldumus a viens keks iedeva mums shnjabi butu zinajis ar butu gajis prasit saldumus btw man ar kadas 3 reizes naca 1) kaukadas siikas meitenes, es neatveru bet sencis iedeva banaanu, tomatu un prjanjiku 2) es atveru, bija tadas 2 as meitenes ap 14. vinjas teica ka parvakshoties dzivot pie manis ja nepacienashu , es iedevu Wearthers Original konfektes 3) nelaidu jo zb jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 koshka - respekts tev man nepatiik, ka visi shie sveetki ir nenormaali komercializeeti. tas arii viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 diez ko tad tu teiksi z-sveetkos visi sveetki jau ir komercializeeti ja taa paskataas.. jaanji - alus [reklaamas pastiprinaataa daudzumaa taa shkjiet], lieldienas [ olas, kraasas, etc shits], visaadas dienas [skolotaaju,maates,valentiina,vel nez kaadas] viss jau ir komercializeeC taa ka manupraat.. SVINAAAMMM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 kkaadi atnaaca pie durviim uz teica: "saldumus vai izjokosim! " es vinus atsuvu, nesvinu taadus sveetkus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts