kRi Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 #$#$%%^#@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 3:2 Yeaaah, baby!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 Spēle daudz skaistāka par Latvijas - Norvēģijas duēli. Karsums un Miķelis velk spēli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) Miķela vārti bija ahūnākie! Karsumam labi momenti bija, baigi aktīvais. Edit: kuces atkal izlīdzināja rezultātu! Edit2: kuces vadībā. Edited May 13, 2008 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ejeit jūs visi dirst, nu bļaģ, es esmu dusmīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Kr4, dabūjām pa ņuņām 3:5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Tak Ivanāns varēja vismaz kādam pidaram fricim žokli ielauzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 Bļe man fascinē. Mūsējie sāk domāt par spēli, kad rezultāts jau ir 3:5. Vācieši vienkārši dominēja 3. periodā jau no pirmās minūtes. Tā ir, ka spēlē ar domu noturēt niču... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Aij 3:5 ;[ Žēl.... Bet vienalga Latvija malači... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) Bļe, labāk neko daudz nerakstīšu, negribās masu nemierus kurināt, ibio. Nesaprotu, nahuj tiem lohiem vajadzēja bļe tā darīt? Pirmkārt jau tāpat neko nebūtu panākuši, varēja vismaz to vienu punktu iedot, labi, pieņemsim, bet NAHUJ viņiem bija jākaujas? Vispār tas ko tiesnesis noraidīja ir pizģets, mūsējam pieslido no muguras un iepiš pa muti, saguļās 2 vācieši virsū, bet MAZĀKUMS IR MUMS?!?!?! Ko nu te daudz, ko nu kurš izšķaidīja, papisām. Es Znaroka vietā jau uzeriz pēc kautiņa būtu Ivanānu uzlaidis, lai paretina uzvaras priekus un zobus. Edited May 13, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ble ! Znarokam jadod pa giimi, kad nelaava ivananam uz laukuma iet un pashaidit Pedejo periodu neredzeju jo biju celja uz darbu, bet cik saprotu Nu nekas, paljube musejie malachi, amn aptika kaa paris speles nospeleja, es personigi redzu progresu ar pagajusho gadu, pat loti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Pedejo periodu neredzeju jo biju celja uz darbu, bet cik saprotu Nu nekas, paljube musejie malachi, amn aptika kaa paris speles nospeleja, es personigi redzu progresu ar pagajusho gadu, pat loti Nenoveicās, bija labs kautiņš bet vsp tiktiešām vajadzēja Ivanānu uzlaist... Enijveij spēle laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Jā, mani arī pārmāc dusmas. Vajadzētu visus tos tiesnešus ar ķieģeļiem nomētāt. ZAJEBAĻI. Kaut kāds sviests bija arī ar kaut ko ko mēs spēlējām. Slovēņiem laikam viens pieslidoja aizķeras pats aiz mūsējā slidas un mūsējo noraida. Prasās kādam ielauzt pakausi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) Zheel gan, ka ta Edited May 13, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 vot kaa man izbesiija tas viens stulbais vaacu kroplis, ar taadaam uusaam, jerofejevs laikam vinu beigaas ritiigi izliimeeja pret bortu. blaa, vispaar nesapratu kapeec ivanaanu beigaas neuzlaida kaadu nahuj nodauziit liidz bezsamanjai, jobanie vaachi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 (edited) Sho ari man liekas var vert ciet XD Ko tu tur smirdi? Topiks nav atvērts tikai priekš Latvijas dalības PČ. Zabej, šogad tik tiešām bijām pelnijuši spēlēt 1/4 finālā. Nu vismaz vairāk par norvēģiem jau točna... EDIT Ko jūs vāciešus vainojiet pie tā, ka mēs papisām? Viņi 3. periodā pierādija, ka, kaut vai viņi vairs necīnās par tikšanu talāk, uz katru spēli gatavojas nopietni. Edited May 13, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Neko darīt, spēli vispār neredzēju tikai rezultātu 3:5!Būs jāskatās kā citas komandas spēlē, jo Latvijai čempionāts ir beidzies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 spēli pad**sa komanda un treneri visvairāk jau pēdējie šogad man vispār pret tiesnešiem ir pat mazāk pretenziju kā dažu citu gadu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 tiesnesis, jau nebija vainīgs, ka vārti tika ieskaitīti, jo tur, kas skatījās to atkārtojumu, ziņoja, kas un kā.. tad manuprāt var nonākt pie viena - tiesnesis ir bez vainas. Kaut kas man liek domāt, ka tur informātors, or smthn like that, ir uzpirkts! es, nesaprotu, kā atkārtojumā to nevarēja redzēt, ka vārti netiek gūti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Vo vo, vajadzēja tak Ivanānu uzlaist uz laukuma kad sākās tas fights! Bļāviens, kad vajag viņu tad nav Un vsp pati Latvijas izlase teica, ka sūdīgi nospēlēja. Varat draugos paskatīties. Un vēl pie viena, labs fights starp Somiju un ASV Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Bļa nu kā var tik sūdīgi nospēlēt tik ļoti svarīgajā 3.periodā pret komandu, kurai praktiski neko vairāk nevajag ? Pirmie 2 periodi labi nospēlēti, trešais bija sūdīgākais visā čempī. Pēcspēles intervijās spēlētāji paši īsti tur nesaprata, kas notika. Līdz ar šo zaudējumu atkrita arī iespēja bez kvalifikācijas turnīra tikt uz Olimpiskajām spēlēm. Ko lai saka, jawki vnk. Dažreiz rodas iespaids, ka šo čempionātu tiesā kaut kādi Marokas reģionālās līgas tiesneši bļeģ. Spēlēs beigās vispār tas pēc hokeja neizskatījās. Par katru sūdu vienkārši 2 minūtes latviešiem. Vārtus arī forši ieskaita brīdī, kad Masaļskim ķiveres nav galvā. Idioti. Vot a norvēģiem normāla haļava tagad spēlēt 1/4 finālā. Nekas, pret Kanādu būs kaut kas līdzīgs kā šiem pret ASV(1:9) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Nesaki 'hop'. Norvēģi pret Kanādu nospēlēja 1:2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 kanādieši tgd samasēs pēc pilnas programmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Jā, un dāņi uzvar baltkrievus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now