Iemaciet_spelet Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Man klasesbiedrs pagāšgad disenē saindējās ar alkaholu! Nu tad tā, mums bija apmēram 1,5 l šņabis un katram viens aliņš, jo domājām, ka būs pa maz! Mēs bijām 5 džeki! Cik nu kurš tur izdzēra un neizdzēra, bet tas Mārcis izdzēra apmēram 800-900 gramus viens Aizgājām uz skolu, tur disene Ieejam skolā, uzejam uz diseni, skatamies visi dejo, nu davaj, mēs arī padejosim, a tikmēr Mārcis bija aizgājis uz klasi! Šis atnāk uz zāli, skatās visi dejo, viņam taču arī vajag, kad iegāja iekšā uzreiz gar zemi, sāka vemt . Labi mēs tagad visi ņemam vagu, kas mēs dzērām 1kārt: lai mūs nepieķer un 2kārt lai nav jātīra Ejam uz klasi pa gaiteni, a gaitenī musari ar spraugām, kuras ir musara malās! Cits klasesbiedrs pievēma visas, kādas 5 vai 6 misenes! Tagad ejam atpakaļ uz zāli, skatīties, kas tur notiek, visi vēmekļi no musariem satecējuši gaiteņa vidū Izsauca tam Mārcim senci, tas viņu uz atkačāšanu aizveda un tas Mārcis stāsta, kā es pamostos reanimācijā Tāds ir mans stāsts, grūti visu uzraxtī, vieglāk būtu izstāstīt Runājot par mazo, nevajag dot tādiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Alkaani taadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 nu bljed maani ja nedzer katru nedeelju tad labaak shnjabi nelietot Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 nu bljed maani ja nedzer katru nedeelju tad labaak shnjabi nelietot vot tur tu klluudies veciit Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 apsveicu ar laimigaam beigaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Forshi butu, ja tajos gadiijumos dzheki buutu nomirushi. Liktu jums mazliet apdomaaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 nabaga knarinjsh bet, juus malachi neapjukaat, kaut ar bijaat paalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Man klasesbiedrs pagāšgad disenē saindējās ar alkaholu! Nu tad tā, mums bija apmēram 1,5 l šņabis un katram viens aliņš, jo domājām, ka būs pa maz! Mēs bijām 5 džeki! Cik nu kurš tur izdzēra un neizdzēra, bet tas Mārcis izdzēra apmēram 800-900 gramus viens Aizgājām uz skolu, tur disene Ieejam skolā, uzejam uz diseni, skatamies visi dejo, nu davaj, mēs arī padejosim, a tikmēr Mārcis bija aizgājis uz klasi! Šis atnāk uz zāli, skatās visi dejo, viņam taču arī vajag, kad iegāja iekšā uzreiz gar zemi, sāka vemt . Labi mēs tagad visi ņemam vagu, kas mēs dzērām 1kārt: lai mūs nepieķer un 2kārt lai nav jātīra Ejam uz klasi pa gaiteni, a gaitenī musari ar spraugām, kuras ir musara malās! Cits klasesbiedrs pievēma visas, kādas 5 vai 6 misenes! Tagad ejam atpakaļ uz zāli, skatīties, kas tur notiek, visi vēmekļi no musariem satecējuši gaiteņa vidū Izsauca tam Mārcim senci, tas viņu uz atkačāšanu aizveda un tas Mārcis stāsta, kā es pamostos reanimācijā Tāds ir mans stāsts, grūti visu uzraxtī, vieglāk būtu izstāstīt Runājot par mazo, nevajag dot tādiem ir jaazin meers un luuk neapdomiibas rezultaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 (edited) Dr. Pain, ir tak ari citi veidi, kaa likt cilvekam apdomaties... Edited October 18, 2004 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 ir jaazin meers un luuk neapdomiibas rezultaats Kādas muļķības tu te runā par neapdomību? Tajā brīdī neko nedomājām!!! Tur jau visiem senčus uz skolu izsauca, pēctam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Vairak nevienam nav bijuši nekādi interesanti dzerstiņi bijuši? Ja nav slinkums un ir ko teikt iepostojiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 varu piebilst tik vienu "dziivi dziivo dziivi maacies" Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Es saakumaa lasiiju un visu laiku izlasiiju nevis "kanrinjsh" bet "kraaninjsh" tas jau bija interesanti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 vareetu pastaastiit par paaris interesantaam epizodeem ... pirmais, kas naak praataa: kopaa ar chomu bijaam padzeerushi, bet shis laikam kautko stipraaku. starp citu, bijaam vienaa zaljumballe (kas pashas par sevi pwnz ). vardusakot saak ar mums tuseet divas "would-be" beibes. viena, cik atceros, bija ok, es ar to saaku tur runaaties taa un taa, tad es paskatos uz to otru, ar ko mans draugs raisa vaardus, un man zhoklis ir uz zemes : shii konkreeti vareetu buut taas pirmaas mutere... nu virs 30 jau nu noteikti ir.. galvenais, ka tas choms to vienkaarshi neierubiija, naacaas vinju ar speeku uz aatraako vilkt prom.. nu jaa shis gadijums vareetu nebuut arii nekas iipashs, jo man tieshi kadas 3 dienas pirms tam (vasaraa) cits draugs bija stastijis par ljoti lidzigu gadijumu ar vinju hmm, kas veel..? forshi, protams, ir aizbraukt uz kaadu lauku maaju tuseet, tad sadzerties tik taalju, ka zini, ka peec tam neatcereesies, ko dariiji, un tad iet friistailaa \m/... tad nakamajaa dienaa paraada fochenes kaa puse no vechiem bez dreebeem stopee mashiinas uz shosejas..... teeks, tad veel nesen redzeeju speeciigaako korkjeeshanu.. zheel ka nevareeju nofilmeet, jo tad veel nebija L337415 telefons. betnu bija apmeram taa, ka stabili kaadu minuuti vienkaarshi taada taisna struukla naak pa muti laukaa (vecis seezh pie sienas) un vinjam pasham, protams, virsuu... vareeja kaads litrs vismaz buut.. khmm, bet labakais melnais humors varetu buut, kaa pie drauga vechi sadzeras, tad briinumainaa kaartaa uzraapaas uz shkjuunja jumta (tur bija no vienas puses baigi zems un sameeraa viegli uzkaapt pat shmigaa), turpat arii atluuza, un tad dzeks no riita pamostaas, vinjam vel neaiziet, kur vinsh iisti disloceets un shis kaapj nost no jumta ... nu, viena kaaja bij lauzta. laikam arii smadzenjtriice bij. vispaar jau daudz kas ir bijis... bet parasti nekas iipashs gan nav, tikai tada liela cuukoshanaas. nu, un protams, kautinji bet sevi gan parasti reguleeju, tad taapeec arii varu stastit par citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 (edited) vakar svineejaam drauga b-day un arii briivdienu saakshanos saakaam ar bowlingu 2 stundas pameetaajaam pectam gaajaam uz juurmalu kur lija lietus un bija nezheeliigs veejsh pagaajaam kaadus 200m un bijaam slapji jau diezgan izdomaajaam ka pa juurmalu neiesim, gaajaam pa parku. pa parku arii nekas labaaks nebij un driiz vien jau bijaam cauri slapji - bikses lipa pie kaajaam klaat jo bija izmirkushas un jakas arii bija liidziigaa staavoklii. Labi aizgaajaam uz naakamo vietu - piceeriju. tur pasuutam katrs picas kaadas grib un viens kex pasuuta tomaatu sulu [ mees paareejie coca-cola razhojumus] saleejaam tai sulaa kechupu, saali, asos piparus un cukuru tas samaisa un izdzer pectam protams gandriiz izkorkjjeejas bet tas po. lab eedam picas viens izdomaa uzbeert tos piparus uz picu..uzber mazliet, nokozh to picu UN saak tur elsot kaa nenormaals puspiceerija skataas uz vinju kaa uz nenormaalo lab apeedam picas un pulkstenis ir jau paari septinjiem..aizejam uz veikalu un nopeerkam 3 tekilas un 2 kokteiljus kkaadus .. lab to par trijiem izdzeram n ejam pa pilseetu pastaigaat .. itkaa jau paalii nekaadaa nebijaam ja shodien galva nesaap un to visu atceros, bet gaajaam pa ielu un njirdzaam par stabiem ejam pa ielu paskatamies uz stabu un saakam reekt labi ka cilveeki nebija, kas tos muusu murgus redzeetu.. lab taalaak aizgaajaam uz maximu un nopirkaam desu, cido sulu un laaseenu izgaajaam aaraa, apseedaamies un saakaam eest desu un dzert cido... tad beidzaas desa un cido tad arii devaamies pa maajaam.. un vel gaajaam pa juurmalu bez jakas - t-kreklos un savelkot bikses uz augshu - shortos Edited October 24, 2004 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 bet gaajaam pa ielu un njirdzaam par stabiem ejam pa ielu paskatamies uz stabu un saakam reekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 ..aizejam uz veikalu un nopeerkam 3 tekilas un 2 kokteiljus kkaadus .. kas tad taaas par tikilaam? ja var atljauties veselas triis, jo cik man zinaams dzerama tekila maksaa diezgan daargi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 aha noteikti tekilas .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 ja , un es pat ticu ,ka vinji vinjas nopirka un kur nu veel veselas 3 izdzeera ,tad jau vinji riktiigi ruudiiti naalikji... es gribeetu redzeet savaam acim kaa vinjsh izdzer kautvai 200 g to tekilu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Man šonedēļ bija iesvētības un mēs to klasesbiedru (tagad jau veco, jo viņš gāja uz eliku un palika uz otru gadu) gribējām piedzirdīt, bet neiznāca, cik žēl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 kas tad taaas par tikilaam? ja var atljauties veselas triis, jo cik man zinaams dzerama tekila maksaa diezgan daargi. kkadi 0.70Ls..tekilas kokteilis kkaads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 EDD nezinaju ka tu esi tik liels alkaans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 kkadi 0.70Ls..tekilas kokteilis kkaads lol 0.70 kuraa vietaa ,jaabrauc turmpmaak uz turieni dzert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 ar 5% alko un tilpums 0.3L tas toch maksaa 0.70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 nee alko 15%...tilpums es nezinu cik tur bija..taada pati pudele kaada bija tiem kokteiljiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now