Jump to content
GIGN Forum

D12


Guest blody
 Share

Kura no shiim D12(nu mees visi zinaam ka paarsvaraa taas ir eminema dziesmas :( ) dziesmaam tev patiik visvairaak?  

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

man vismazāk nepatīk dziesma, kura saucās (laikam) "the way i am" vai kautkāds tāds bullshits. vārdusakot, eminems gluži nav mans feivorītākais mūziķis, ja kāds ir tik lolisks un viņu par tādu sauc.

un btw blody tev kautkā mistiski bija izdevies radīt iespaidu, ka tev hiphops nepatīk...

Link to comment
Share on other sites

Pirmkaart: kapec nav taadas variants balsoshnaa (kaa visaas shaada tipa balsoshanaas ir jaabuut) kaa "D12 sux", "D12 smird", vai veel kaut kas taadaa garaa>. tur nepastaav pailniiga izveeles briiviiba jo man ir jaaaprobezhojas ar kaut kaadu "kāda cita", kas ir galiigi neko neizsakosh smile.gif

Otrkaart: piekriitu krish par to komerciju. jo, kad kaut kaadai panku grupinjai paarmeta to, ka taa ir vairaak komercializeejusies nekaa citas taada veida grupas vinji pazinjoja, ka piliigi alternatiiva grupa ir taada, kas speelee pagrabaa un kuru pat nav dziirdeejushas shiis grupas daliibnieku vecmaaminja.

bet vienallga man D12 tik tieshaam nav ne tuvu pie miiljaakajaam grupaam.

Link to comment
Share on other sites

ehhz , h1p h0p sux ! Beet , no d12 bija viena sameeraa OK dziesma - Purple Hills (or orignal name - purple pills wink.gif )

smiliez.de_2551.gif Redziet nu, balsojumu veidotaaji! veel vienam cilveekam buutu nodereejusi iespeeja balsot pa "hip hpo sux". bet galvenais ir tas, ka taa arii jaaraksta "... sux" ar "x" beigaas, jo tas liek aizdomaaties ka tas tieshaam taa ir:)

Link to comment
Share on other sites

shaubos, one, vai tu uztveeri madball'a ironiju wink.gif

manuprāt hips hops ir noderīgs tikai viena tipa gadiijumos; ja vajag īpaši spēcīgi ākstīties kautkādos tusiņos ^^_

kopsh dzirdeeju Snoop Dogg - Hourglass esmu paarliecinaats ka hiphopam/repam ir arii paaris perfektaas dziesmas. Bet par tusinju prikolu skaidra lieta.

un jaa D-12 nepatiik wink.gif neticeesiet bet taas dziesmas neesmu dzirdeejis un esmu diezgan paarliecinaats ka arii neveelos...

Link to comment
Share on other sites

bl00d aizmirsu nokvoteet to replayu bet Lympy - visas shiis dziesmas ir no vinju peedeejaa albuma - D12 world, un purple hills tieshaam rox

to EDD - shaadu iespaidu man buutu gruuti radiit ja es klausos vieniigi D12, Eminem, g-unit, snoop dog, 50 cent,dazus popa gabalus un krievu dailjradi(paarsvaraa visu - pop,rap,u.t.t.)

to madball - nepis mozgas un taisi pats savus pollus un kaa jau Champions teica - allazj paliek iespeeja nebalsot...

to krish - iisteniibaa neatskiru eminemu no D12 jo tikuntaa D12 amerikaa ir tas pats kas latvijaa Austrumbloks - pie mums visur savu baritoninju iepirzj Ozols pie vinjiem visur Eminema "saldseeriigaa" balss...

vot g-unit gan neesu dzirdeejis nevienu feat. with eminem

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...