Jump to content
GIGN Forum

Vajadzīga Palīdzība


l33t
 Share

Recommended Posts

Sākšu ar to ka šis nav domāts kā spams,bet kā palīdzības lūgums.Tādad : šodien tika atvērts mans projekts(trakeris).Nav kārtējais poke trakeris kuri tagad plaukst un zeļ.Pie trakera ir strādāts ilgi līdz nācis klajā.Īsumā par trakeri : ir pre time;izmantotā source tbdev;iespēja augšuplādēt ikvienam,ja vien tā ir scene relīze;tikai latvijas ip;noerdināras klases utt.Mūsu mērķis ir kļūt par lielāko latvijas scene avotu.

Tātad kāda veida palīdzību no jums lūdzu?Daudzi no jums ir labos scene trakeros un ir arī augšuplādējuši lielākajos latvijas trakeros.Lūgums jums : palīdziet pašlaik trakerim straujāk attīstīties un augšuplādēt ik pa laikam kādu scene torrentu.

Lūgums tiem kuri nav labos scene trakeros : ja jūs meklējat jaunākos torrentus,laipni gaidīti : mums ir vajadzīgi arī līčeri.

http://www.scenetouch.lv/

Link to comment
Share on other sites

Dizians smuks man patīk pārskatās un vizuāli ļoti manām acīm tīkams. :)

Tikai viņš palēni ielādē. Pat pie maniem 2mb liekas, ka lēni lādē. Ja gribi, lai šis projekts attīstas ātrāk iesaku uzlabot netu, bet tā viss pārējais ir prīmā. ;)

Link to comment
Share on other sites

Iesaku pievienot veel vienu kategoriju - Movies LAT, jo tomeer kaadreiz arii ir filmas latvieshu valodaa un varbuut pat kaads sanjemsies un uploades Made In Latvia movie! :thumbsup:

P.S. Tikai informaacijai lasot augshuplaades noteikumus atradu gramatikas kljuudu - nezinu tu tur kaut kaadu kaku uztaisiiji ka nevar nokopeet txt, bet kljuuda punktaa nr 3 vaardaa noformeet! :lalala:

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...