0xDEAD BEEF Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Sveiki, cerēju, ka kāds zinās, kas ir jaizdara, lai iegūtu atļauju pirkt pistoli ieroču veikalā. Nevajag nēsēšanas, pietiks ar glabāšanas. Paldies, Beef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksss Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Khe Khe tev jau neviens nedos kriminalniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 Hmm.. izklausas easy! cik daudz laika uz to visu kopa aiziet? Tur vajag kaut kadu ipasu iemeslu izdomat, vai prosta klijanu iela pasaki, ka gribi puhalku un sie tev iedod papirus, pasaka, kad eksamens un lieta darita? A ja es gribu iet macities, tad kuri butu tie kursi (kur) kur butu jaiet? THNX! Vajag tev iet uz policijas pārvaldi Klijānu ielāTev piedāvās 2as lietas: vai nu tu ej kursos vai nu tu nopērc noteikumus, kuri ir uzrakstīti uz pārdesmit lapām. Tad tev vēl būs jāpiezvana instruktoram, kurš tev iemācīs izjaukt un salikt Makarova pistoli. Tālāk ej uz eksāmenu, izvelc biļeti ar tēmu un sāc stāstīt par to tēmu. Saliec/izjauc pistoli un tev rokās būs nēsāšanas un glabāšanas atļauja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 nu ir 3 viedu ieroči: medību ieroči, sporta ieroči, pašaizsardzības ieroči. lai dabūtu medību ieroci, tev jāiziet mednieka kursi un jānokārto eksāmens. lai dabūtu sporta ieroci, vajag attiecīgā sporta vieda pārstāvnecības atļauju. par pašaizsardības ieroci runājot - es zinu, kas nepieciešams, lai dabūtu tā nēsāšanas atļauju: tev jābūt reāliem dzīvības draudiem, tad tu vari dabūt nēsāšanas atļauju, pr glabāšanu nezinu. pameklē netā ieroču aprites likumu un palasi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Seifam jābūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 BEEF, pasaki, ka ar moci brauc, vot tev i dzīvības draudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 medību ieroči, sporta ieroči, pašaizsardzības ieroči. lai dabūtu medību ieroci, tev jāiziet mednieka kursi un jānokārto eksāmens. lai dabūtu sporta ieroci, vajag attiecīgā sporta vieda pārstāvnecības atļauju. par pašaizsardības ieroci runājot - es zinu, kas nepieciešams, lai dabūtu tā nēsāšanas atļauju: tev jābūt reāliem dzīvības draudiem, tad tu vari dabūt nēsāšanas atļauju, pr glabāšanu nezinu. pameklē netā ieroču aprites likumu un palasi! Un ceturtais - militārie un mentu ieroči Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 jā mersy ir arī 5. tie par kuriem tu vēl nezini Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 kriminalniks nu tadiem sikiem pidrikiem ka tev jau protams ka nedos..iznemot H2O pistoles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Sorry par oftopic BET RE KO NODARA CS JAU GRIBAS ISTU PISTOLI NESAT LIDZI Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 varēs patestēt skillu in real life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 :D Pēc mēneša parādās BEEF'a jaunais movie - butchery in Rigas Centrāltirgus Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 viņai ir nēsāšanas vai glabāšanas atļauja? gan jau, ka likumā kaut kas ir arī mainījiesm sen neesmu viņu lasījis! īstenībā ir 6 iedalījumi, bet pārējie neattiecas uz tēmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 beef. come on. nepērc. savādāk nakamjā peintbola spēlē sadusmosies pa to, ka jau atkal parastā gāzene ieķeras un tad mani mizosi ar to brīnumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevins Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Man ir gazene mutere nopirka un teica uz pamata ka tapec jo man krosinies un aizstavibai Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Gazes pistoli var nopirkt jebkurs un tur nevajag neko teikt. Beef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Mani fascinē cilvēka spēja skaidri izteikt savas domas. Fantastiski. Skatījos 5 minūtes bet tā arī šī teikuma jēgu neuztvēru. Mani ārkārtīgi iepriecina doma, kā Kevins izvalbījis aci, atvēris muti un izbāzis mēli šito stenēdams ir klabinājis uz klaviatūras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Man ir gazene mutere nopirka un teica uz pamata ka tapec jo man krosinies un aizstavibai To, ka mutere tev ir gāzene, es saprotu, bet wtf is "krosinies"? Tas ir pizgjec, es arī ilgi lasīju, bet tā arī neiebraucu tavā textā! Beef, nah Tev ieroci? Tikai lieki stresi...pēc tam par katru šavienu jāatbild "pa polnoi programe"...gribi kādu pabiedēt - nopērc centrāltirgū gāzeni pa 50Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Ja man bus ieroca atlauja, tad varesu pirkt patronas. Uzmodificesu gazes pistoli par kaujas, uzmeistarosu glusaku un varesu klut par psiho maniaku killeru, un neviens mani nevares nokert! Muahahhhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 nu tu varēsi pirkt tikai tāda kalibra patronas. kāds būs rakstīts ieroča atļaujā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Bez seifa mājās-tev ierocis nespīd!Starp citu runājot par seifiem tad pagajušo nedeļ SUPER NETO redzēju seifu par pāris desmit latiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 sarunā aizņemties no kāda ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) viņi regulāri ierodas pārbaudīt seifu un nejau tev var būt kautkāds hujovais seifs, bet kautkas stiprāks, lai ar beizbolku nevar sasist. medniekiem, izlabo samuray, ja maldos, (manam paziņam) pa medību ieroci brauc reizi 1-2 mēnēšos pārbaudīt vai viss vietās + vēl par kautkādu prikolu iespējams ar laiku būs nepieciešami divi seifi, kur visu to glabāt, monīciju un ieroci atsevišķi vai kautkā tā. atkarīgs kāds inspektors gadās... ā jā. 900 poust. Edited January 26, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ir tā, ka seifu nāk pārbaudīt katru reizi, kad pagarini atļauju. tas ir ik pa 3 gadiem, bet protams, ka var ierasties jebkurā laikā pārbaudīt. ā un seifam jābūt vismaz 2 mm biezam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ja tev vajag seifu, tad par saprātīgu cenu varu atdot tev vienu Sakarā ar mantojumu, mums līdzi ar ieročiem (kkādu sporta šaujamo + karabīni ar optisko tēmekli, kurus atdāvinājām valstij) nāca seifs, kurš vnk aizņem vietu garāžā. Ja interesē, varu nofotogrāfēt un pateikt izmērus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now