rD.chucky Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 YO visiem kas ir vienkaarshi forshi chalji! ja kas man liekas man i viens no labaakajiem aim shajaa serverii vai es vareetu dabuut BAN tiesiibas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 kas tu par kadru??? ko tu te **** laikam jaapiejem ka tu tas pirmais nOOb kas nobalsoja ka gign smird Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 oookei chucky pierunaaji mani. Izklaideeshu tevi kad satikshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 hmm , chuckyam ir taada interasanta pieeja - vinsh kautko no GIGN grib , bet tik un taa pret viniem neizturas labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 domaa pat ja tu buutu labaakais aimeris GIGN serverii, tu dabuutu tiesiibas? peec taviem peedeejiem topikiem skatoties, tev tiesiibas nespiid, jo tavs intelekta liimenis neatbilst pat teens.lv nepiecieshamajam minimumam... sorry par sviestu, me stiimz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 DuH chucky aakstaas!!Taads vinsh ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 smiekliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 rec-rec-rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 pieteikums smird Link to comment Share on other sites More sharing options...
rD.chucky Posted September 3, 2004 Author Report Share Posted September 3, 2004 es skatos te ahuuna daudz dirsaa liideeju, peec statistikas 1 var spriest ka GIGN patieshaam SMIRD, jo tur i uzlikta kaut kaada ljevaa vote uz to ka "" macho smird"", jo pats uzraxtiijis ""smirdu tikai es"" hahahah vecais viss oK? +veel ielicis iekavaas manu vaardu - tjipa es esmu to vote licis, nu tu DOD! turries cik noprotu JAA 8 NEE 4 hehe gign sMIRD 2x vairaak kaa smarzho FUUU! nes jau pa gabalu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 Ble chuky kads tu esi lohs, ( nelieciet man warn level, jo es saku patiesibu un bez lamuvardiem neiztikt) tu sikais pidarin tu vispar neko nerubi, tavs aims, varu deret suka vairak ka jebkas uz pasaules un isteniba tu esi pilnigs tizlenis, jo tu nedabuji tiesibas uz GIGN un tagad sac kaut ko dirst, macho vismaz rubi fisku, ka kaut ko nomainit, atskiriba no tevis, ja tev nepatik gign, utt, tad pisies nahuj, tu seit nevienam neesi vajadzigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 es skatos te ahuuna daudz dirsaa liideeju, peec statistikas 1 var spriest ka GIGN patieshaam SMIRD, jo tur i uzlikta kaut kaada ljevaa vote uz to ka "" macho smird"", jo pats uzraxtiijis ""smirdu tikai es"" hahahah vecais viss oK? +veel ielicis iekavaas manu vaardu - tjipa es esmu to vote licis, nu tu DOD! turries cik noprotu JAA 8 NEE 4 hehe gign sMIRD 2x vairaak kaa smarzho FUUU! nes jau pa gabalu! Peedeejaa vote noziimee ka smirdi tikai tu. Izmantojot logjiku (kuras tev nav taapat kaa dzimumloceklja) var saprast ka, izveeloties 3. variantu, tiek teikts, ka GIGN nesmird jo peedeejaa votee noraadiits ir ka vieniigais smirdeetaajs esi tu. Un neviens cits-i. Tagad paskaitiisim. (29+4)/8 (es jau redzu ka tavs i-klubos izgliitotais gjiimis savelkas saapjpilnaa grimasee aceroties kaa bija probleemas ar reekjinaashanu tajaas paaris klasees skolaa kuras tu vecaaku spiests apmekleeji (lai gan tu diezgan paarsteidzoshi labi izdaliiji 8 ar 4) (protams ticamaak ir ka tu saliki 12 seerkocinjus uz galda un nejaushi pamaniiji ka 4 ir divreiz mazaak par 8). Lai nu kaa bet shoreiz prof. chucky tu buusi tas kas smirdees vairaak par visiem 13 GIGN memberiem kopaa. Redzu ka tu esi izmantojis liidziigu logjiku daudziem. Vai nu sheit atrodas dirsaa liideeji vai arii taadi reaali dzheki kaa tu kam viss reaali pohuj un kuri nenoliedzami ir forshaakie savaa podjikaa. Citi cilveeku tipi neeksistee. Ok es tev vareetu noveeleet dziivot taalaak savu veertiigo dziivi bet tu jau diemzheel tikai eksistee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 Peedeejaa vote noziimee ka smirdi tikai tu. Izmantojot logjiku (kuras tev nav taapat kaa dzimumloceklja) var saprast ka, izveeloties 3. variantu, tiek teikts, ka GIGN nesmird jo peedeejaa votee noraadiits ir ka vieniigais smirdeetaajs esi tu. Un neviens cits-i. Tagad paskaitiisim. (29+4)/8 (es jau redzu ka tavs i-klubos izgliitotais gjiimis savelkas saapjpilnaa grimasee aceroties kaa bija probleemas ar reekjinaashanu tajaas paaris klasees skolaa kuras tu vecaaku spiests apmekleeji (lai gan tu diezgan paarsteidzoshi labi izdaliiji 8 ar 4) (protams ticamaak ir ka tu saliki 12 seerkocinjus uz galda un nejaushi pamaniiji ka 4 ir divreiz mazaak par 8). Lai nu kaa bet shoreiz prof. chucky tu buusi tas kas smirdees vairaak par visiem 13 GIGN memberiem kopaa. Redzu ka tu esi izmantojis liidziigu logjiku daudziem. Vai nu sheit atrodas dirsaa liideeji vai arii taadi reaali dzheki kaa tu kam viss reaali pohuj un kuri nenoliedzami ir forshaakie savaa podjikaa. Citi cilveeku tipi neeksistee. Ok es tev vareetu noveeleet dziivot taalaak savu veertiigo dziivi bet tu jau diemzheel tikai eksistee... That`s my dogh !!! MAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 chucky ko tu isti gribi panakt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 rD.chucky bezspeeciiga vaargulja meeginaajums atriebties par tiesiibu nedabuushanu cik noprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 Peedeejaa vote noziimee ka smirdi tikai tu. Izmantojot logjiku (kuras tev nav taapat kaa dzimumloceklja) var saprast ka, izveeloties 3. variantu, tiek teikts, ka GIGN nesmird jo peedeejaa votee noraadiits ir ka vieniigais smirdeetaajs esi tu. Un neviens cits-i. Tagad paskaitiisim. (29+4)/8 (es jau redzu ka tavs i-klubos izgliitotais gjiimis savelkas saapjpilnaa grimasee aceroties kaa bija probleemas ar reekjinaashanu tajaas paaris klasees skolaa kuras tu vecaaku spiests apmekleeji (lai gan tu diezgan paarsteidzoshi labi izdaliiji 8 ar 4) (protams ticamaak ir ka tu saliki 12 seerkocinjus uz galda un nejaushi pamaniiji ka 4 ir divreiz mazaak par 8). Lai nu kaa bet shoreiz prof. chucky tu buusi tas kas smirdees vairaak par visiem 13 GIGN memberiem kopaa. Redzu ka tu esi izmantojis liidziigu logjiku daudziem. Vai nu sheit atrodas dirsaa liideeji vai arii taadi reaali dzheki kaa tu kam viss reaali pohuj un kuri nenoliedzami ir forshaakie savaa podjikaa. Citi cilveeku tipi neeksistee. Ok es tev vareetu noveeleet dziivot taalaak savu veertiigo dziivi bet tu jau diemzheel tikai eksistee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 ES vispar domaju, ka seit varetu uzlikt un tam sikajam mulkim, kurs tapat neko ar savu lielo ****** nepanax! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 Pilniigs <cilveeka> liimenis GIGN rulzzz 4-ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts