Jump to content
GIGN Forum

rD.chucky

Mirstīgais
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

rD.chucky's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. es atbildu FORMUMAaaa i tika daudz idiotu cik skudru skudrupuuzniii! blja 99 % postu ir negatiivi tendeeti, bljaa juus BOTi kas saka ka tas vai cits nav pelniijis piemeeram freeslotu, pscc jusm nav pohuj! ta labaak buutu teikushi lai dod taa juus 1 otram paliidzeetu !! ajj ko nu es te staastiishu, n00bs 4ewaaa!
  2. Dvr nav veerts te visis stiepj gumiju + i pilniigi BOTI, labaaak speele gatherus nevis shitanii suudaa kur neviens tik un taa neko nejeedz!
  3. es skatos te ahuuna daudz dirsaa liideeju, peec statistikas 1 var spriest ka GIGN patieshaam SMIRD, jo tur i uzlikta kaut kaada ljevaa vote uz to ka "" macho smird"", jo pats uzraxtiijis ""smirdu tikai es"" hahahah vecais viss oK? +veel ielicis iekavaas manu vaardu - tjipa es esmu to vote licis, nu tu DOD! turries cik noprotu JAA 8 NEE 4 hehe gign sMIRD 2x vairaak kaa smarzho FUUU! nes jau pa gabalu!
  4. YO visiem kas ir vienkaarshi forshi chalji! ja kas man liekas man i viens no labaakajiem aim shajaa serverii vai es vareetu dabuut BAN tiesiibas?
  5. cilveek da blja man besii shitie daunji, kas ne pa teemu kaut ko dirsh! un otra lieta i taada, ka es driiz atkal beishu speelet cs taa kaa tiesiiba snemaz negribeeju dabuut se bet gan kaadam citam :D:D!
  6. buuuus! pasaki ka tev tur nav jautri? vismaz pats taa saki! labaaksi pub LV hahahahahah labaakis pub LV ir HAOSS.APOLLO.LV PSC TAADA GALJA RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  7. nu jaa tu jau tur visu dziivi vareteu pavadiiit, jo tev tak tur vienmeer i jautri!
  8. cs.gign.lv ir hujna un tas arii viss ko varu pateikt! leilaakaa dalja ir vienkaarshi stulbi boti....
  9. zin ko e svaru pateikt Dream un Gordon - juus esat pilniigi LOXI un zadroti, kaut kaadus murgus nesat un neko jeedziigu nevarat pateikt. 4ista mudaki blja es prasu vai varu dabuut tiesiibas uz gign a isu blja kaut ko piepishaas nevis uzraxta kaut vai rec vai antirec! blja varbuut es neesmu taads PIDARAS kaa tu, kam pilniigi vienlaga par to kaads ir citu viedoklis! GORDOn tu esi IDIOTS!
  10. ko? aa ja izdara kaut ko vairaak nekaa citi tad DIBENCAURUMS! da tu neesi dandrs kaut kaaads? a?
  11. speelee daudz, bet nav izaugsmes....
  12. -> extraordinary - neesmu padomaajis par to, ka varbuut pareejie speeletaaji tevi nenjem veeraa, jo speelee ne iipashi labi a? es piem. arii neklausiitu speeleetaaju, kas neizceljas ar labu speeli:D
  13. ja esi admins izdzees nevis shito bet otru! pliiiz
×
×
  • Create New...