vintage Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Cilvēka rakstura noteikšana pēc viņa pirdiena: * Cilvēks, kuram patīk paša izlaistā pirdiena smaka- iedomīgs * Cilvēks, kuram patīk citu cilvēku pirdienu smaka- laipns, draudzīgs * Cilvēks, kurš domā, ka viņa pirdiens ir vispārākais- lepns * Cilvēks, kurš izlaiž klusos pirdienus un pēc tam nosarkst- kaunīgs * Cilvēks, kurš uzdrošinās skaļi pirst un pēc tam smieties- bezkaunīgs * Cilvēks, kurš pirž regulāri, bet ir arī norūpējies par piesārņošanu- zinātnisks * Cilvēks, kurš grib nopirsties, bet pietaisa bikses- nelaimīgs * Cilvēks, kurš pārtrauc pirdienu pusceļā- nervozs * Cilvēks, kurš atzīstas, ka nopirdies, bet paskaidro, ka tas darīts veselības dēļ- godīgs * Cilvēks, kurš nopiržas un vaino savu suni- nelietīgs * Cilvēks, kurš stundām ilgi aiztur pirdienu- muļķīgs * Cilvēks, kurš pirž tikai "uz pasūtījumu"- taupīgs * Cilvēks, kurš lūdz sevi atvainot un iet nopirsties vienatnē- nesabiedrisks * Cilvēks, kurš noslēpj nopiršanos ar skaļu noklepošanos- stratēģisks kalkulētājs * Cilvēks, kurš nopiržas gultā un tad pārvelk segu arī sava blakusgulētāja galvai- sadistisks * Cilvēks, kurš pēc pirdiena smakas var pateikt, kas ēsts pēdējā ēdienreizē- intelektuāls * Cilvēks, kas nopiržas pie mazākās ķermeņa kustības- atlētisks * Cilvēks, kurš vēlētos kārtīgi nopirsties, bet nevar to izdarīt- nožēlojams * Cilvēks, kurš nopiržas un tad sāk raudāt- jūtīgs Es šķiet sevi pieskaitu pie zinātnieka un nelieša. Maybe old stuff, bet nu es reāli ierēcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Redzēts Es esmu bezkaunīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Ai es esmu vairāki. Gan godīgs, gan kautrīgs un vēl pāris Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Iedomīgs un bezkaunīgs sadists paļubomu Edited January 17, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hambits Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Nekas neatbilst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 naiiijss :D Es esmu iedomīgs XD , godīgs, bezkaunīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 * Cilvēks, kurš grib nopirsties, bet pietaisa bikses- nelaimīgs shitas vnk iespaarda, taa noreecos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 nelaimīgs XD nooot, drizak bezkaunigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Nu man ir tā, ja pie manis mājās kāds nopiržās , tad es momentāli viņam sāku dirst, aizrādīt utt, bet ja es pie kāda, tad pasmejos un kko asprātigu pasaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 iedomīgs, lepns un sadistisks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Hm laikam esmu lepns,bezkaunigs, protams vis jau atkarigs no situacijas un vietas + sabiedribas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 nekad nebiju domājis, ka esmu bezkaunīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Iiedomigs un stratēģisks kalkulētājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 stratēģisks kalkulētājs ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 lol , šitie reāli iespārda stratēģisks un zinātnisks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 esmu iedomīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Lepns sadists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now