godiE Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Nu paspēlēju 1stundiņu un nebij nekādas īpašas ja jautrības, az āllveijz, parasta spēlē. Btw, gribētos zināt kad būs kaut kas Gign Allstar spēles,? Būtu forši ja būtu drīzumā, tad varētu būt jautri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Bija interesanti. Varu tikai ieteikt ko šādu rīkot biežāk. Ambition Up Edited January 5, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Nja.. šadus pasakumus vajadzetu biežak Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 bija ok, es tikko beidzu spēlēt, tika drillētas tādas kartes kā de_cpl_strike, cs_winternights, de_airstrip, cs_747, de_box, cs_deagle5, cs_siege, de_storm būs vēl kādā brīvdienā jāatkārto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Juus jau beidzaat zipot bet tagad tikai lielaas papas uzrodas! ali ,allworth, and CO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Tikai nekur nepazudat šas iešu krušit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Pasākums vēl turpinās un nesūdzos. +1 ka šitas jādara biežāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Sjo kaput mahen!GAME OVER! palikaam ar HUSEINU vieni no peedeejiem!bet veel 3keksi kaut kaadi njuubi krushiii taalaaak!Taakaa vareetu katru 6dienu visu nakti krushiiit!kaa agrakos laikos nekad nevajadzeja suuddzeties pa tautas piepluudumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Palikāt tikai jūs, jo serveris offline aizgāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) OFFLINE bija tikai uz 10sec,peregruzka!Nju vo servers TUKSH pavisam!A KUR vISI SOLIITAAS PAPAS BIJA? P.s. LordRudolf,man tak po!I most play only for 4fun,like this time! Edited January 6, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 noaakshnedeelj atkal vareetu :thumbsup: sorry good par to team kill :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 ahh tomer nokaveju, skatijos filmu domaju noskatišos un iešu spelet, bet nokaveju , bet vajag savakties daudziem un krušit visu nakti !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Žēl ka EDD nebija (vismaz tad, kad biju es) tad gan varētu būt kaut kas interesantāks Biju uz kaut kādu vienu stundu, tajā laikā pēc manām domām nekas interesants nenotika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 spēlēju mazu mirklīti (kkadu pusstundu), jo visu laiku kkas pisās (i dators i nets) +vēl tas bustera šits, ka noraustās ik pa mirklim. bet pa to laiku, vienīgais, ko manīju, ka samurajs visus slapoja, kkādi 2puiši prasīja, vai gudmens precēs karīnu un gudmens izklausījās diezgan izbesījies Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 novijas, es domāju, ka cilvēku pietika. +1 par šāda pasākuma atkārtošanu katru nedēļu. Šitā arī varētu GIGNs piepelnīties, kad džekiem apniks, ka viņus kiko par nereģistrētu niku, apņemsies un noskaitīs 10ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Nu tik cik es paspēlēju bija labi Toč vajadzētu biežāk. Icecube es tieši šitā pasākuma dēļ ap 17:00 ieskaītīju wormam 10 ls, bet līdz vakaram šis man mirc neatbildēja Bet nu nekas, vienu reizi izkikoja, pēc tam atkal tiku, un tad problēmu nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 tajā brīdi, kad iegāju es jau biju ļoti autā un neko nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hambits Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Bij norm tikai neredzeju tik daudz tos , kas rakstija ES BUSU es busu ... bet nu bij OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 un tu biji no 23 līdz 4 rītā, lai zinātu to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 nu blāāā...atliek vienu dienu neiegriezties forumā, un tiek palaista garām iespēja jūs visus izbombīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 oi..... kā man patikās šitā visa padarīšana. Paldies samuray`am un Shariganam (kurš nevarēja palikt līdz galam, jo bija ar meiteni jārunā XD).. ventrilo ar bija jautrs un vienu brīdi sasniedza 11 cilvēkus. atkārtot varētu viennozīmīgi, ko tādu. būs citas sejas gan jau, bet nu atkārtot var. un bija prieks spēlēt līdz pat hz cikiem un serveris bija gandrīz pilns, pat pie mega tizlām mapēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Kopumā bija ok, tikai vienā momentā izbesija normāls atsaldenis Miezis JanX (īsti neatceros kā viņa niks pareizi rakstījās) ar saviem flašu prikoliem un teamattackiem. Speciāli viņam veltīju vienu karti visu laiku viņu tīmkillojot ar pumpi Žēl, ka nebija īpaši daudz veco spēlētāju, cerams, next time būs vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Viss bija baigi feini, bet slowiks iesūkāja :| Un vēl jau fakts kā tāds, ka samurays šauj cūkas - nepiedodami. Esmu par atkartošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Ganjau kāds noslēps visas cūkas mežā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Sharingan, kādā veidā interesanti zināt es iesūkāju? kko mani 10min visu laiku sauc ventrilo, kad es tur ienāku, tad neviens nerunā praktiski, visi tipo savākušies ventrilo klusām pasēdēt ņergas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts