Billabong Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Sodien tika apstiprinats ka Rallijs Lisabona Dakara ir acelties Iemesls nedelu atpakal mauritanijas terroristi ir uzbrukusi 4 franzu turistiem 3 gaja boja un 1 smaga stavokli un tapec dakaras drosibas komiteja nolema atcelt raliju un nerisket ar braucejiem un citiem dakaras faniem. Man loti zeel jo sis rallijs bija man ka tradicija katru gadu skatities ka brauc labakie un protams musejie Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 nja diemžel http://www.tvnet.lv/dakara/news/article.php?id=1985 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 žēl gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 TAS IR PIZĢEC Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 bļē šodien mašīnā pa rādžiņu tieši dzirdēju, un prikols ka pēc tam tv5 reklāma ka šamie rādīšot dakāru XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Jā pa SWH arī ziņās saka, ka atcelts un uzreiz pēc ziņām reklāma, ka pa TV5 un LNT būs raidījumi )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 tiesaam žeel pa LNT arii taas reklaamas raadiija Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Damn terrorists! How Could they?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Problēmas cēlonis visdrīzāk meklējams rallija sākumposma izvēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 bļēē speciāli decembra beigās vēl paņēmām viasatu, lai tik dakāru varētu redzēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Nu kamoon suuda braali ... Atcelt pasaulee labaako auto moto notikumu Tie teroristi zakalebali jauktie tur kur nevajag. Vjaadzeja vnk visaam ekipazhaam iedot lidzi ieroci un laist tuksnesii, apsahutu paaris teroristikus un miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Tāda dusma uznāca šo dzirdot, tā jau nevarēju Dakāru sagaidīt un vel dēļ kkadiem pidiņiem ņem un atceļ. Cik lasīju pie vainas ir tie mīkstie francūži, atsauc atmiņā South Park wow sēriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Es laikam esmu kaut ko palaidis garām? bet kāds sakars tieši ar WoW sēriju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Es laikam esmu kaut ko palaidis garām? bet kāds sakars tieši ar WoW sēriju? are you fucking french? Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 pilniigs stulbums. katru gadu gaidu kad dakaara bus un tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Varēja franči katrai ekipāžai iedot pa vienam GIGN`ietiem un lai brauc. P.S. Edited January 4, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 jaa par shito uzzinaju majas no Rigas braucot,nju tas ir vnk pzdc....Al KAIDA(ibio leo,kaa tur isti raxtaaas) atkal uzdarbojas!bet nu jaa sportisti reali appisti,bet nu no droshibas puses ir okej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Jaa bla tas gan nau labi, ka shitaada veeriena pasaakumu atcelj! Runaajot par to ko TV5 raadiis tur ganjau ir padomaats raadiis kaut kaadas dakaaras klasiku, jo paljubomu vinjiem ar kaut ko liidziigu raidlaiks ir jaaizpilda, taa tak nevar, ka saaks tagad dakaaras vietaa raadiit SHOKSHOVU LOGI BLJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 es gan šaubos, ka viņi atcēla dēļ pāris tūristu (vai žurnālistu, vopšem nav svarīgi) tik lielu pasākumu. Manuprāt, tur jābūt kkam lielākam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 A ko tu zini, tie teroristi varbūt tuksnesī k-kur kempo, lai kādam motociklistam ieliktu ķirbī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 šito šitu pa ziņām dzirdēju, bet man pofig, jo no rallijiem man patīk tikai wrc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 labi, ka es neesmu Dakāras fans. protams interesanti pasekot līdz, bet nu.. ar mani viss čiki, kā jums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 tieshaam zeel, es arii piesleedzu viasatu, nejau tikai dakarai, be tik un taa biju prieciigs ka vareshu dakaru skatities, un abloms, tizlie teroristi izdomaja shoreiz nevis americu bombardeet bet dakaras ralliju psc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Dzivosim redzesim es gan neticu ka turistu delj atcela visu dakaru sita menesha laika paradisies vel vairaki iemesli un hvz vai beigas isto iemeslu pateiks Swaki skatos bet fanoju tikai pa Vinteru pa tiem masina runajot lai macas un kraj pieredzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now