sh!d Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 nu ko tas briidis ir klaat...! riit latvijaa buus SUGABABES JUUSU komenti pa sho teemu. SUGABABES 4 - ever'aaaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Es rīt ar kexiem ejam uz to konci, būs jautri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 a kas tas ir sugabebes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 vecenju gupa man liekas btw vareetu aiziet, biju uz Macy Gray teikshu nemaz nebija tik slikti... Briinumainaa kartaa man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Eh es ar gribu loooooooti iet bet, laikam ka nesanaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Man nav taalu jaaiet bet es gribu iekshaa tikt bet visu naudu esmu izteereejis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 SUGABABES - 3 stupid ass holes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Nebuushu tik kritisks kaa mazais Koshkers, bet nuuuu, shii grupa nav fav. listee! Vot uz Fear Factory gan vajadzeeja aizbraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted August 3, 2004 Author Report Share Posted August 3, 2004 SPAM Jurko mo6 ieliec sava konta numuru forumaa la SuperRembo tev dazzus pieciishus vareetu paarskaitiit prieksh fear factor. iespeejams es ar tew kaadu kapeicinju paarskaitiishu!!! SPAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted August 3, 2004 Author Report Share Posted August 3, 2004 (edited) bet sugababeibu - in the middle nemaz tik slikta naw!!! Edited August 3, 2004 by ONE Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 protams. ja neņem vērā, ka ir. cerams, ka sāksies apgalvojumi par to, cik nekomerciāla grupa cukurbeibes īstenībā ir un kā viņu mūzika nāk no sirds, un kā viņas mūziku uztver kā spirituālu atpūtu utt., utjpr. sen tas laiks, kad LP fani pieklusa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 sugarbabes sux. vot es saprastu ja system of a down atbrauktu koncerteet es buutu sveetlaimee un buut ughatavs uz visu lai tikai tiktu tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 EDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 tavam signaturim, kaa jau es to vienreiz mineeju. ehh... es drausmīgi nožēloju, ka netiku uz massive attack. tagad es arī nez ko atdotu, lai tiktu uz viņu konci. nu bet protams - tagad, kad ir naudiņa, labprāt ietu uz jebkuru kautcik normālu mūziku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Ja man buutu money un ar ko iet es gan jau buutu aizgaajis uz beibeem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Riigaa tak bija Gotan Project. vieniigaa beeda, ka tas bija operaa un viena biljete maksaaja 25Ls luuk uz to koncertu aizietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 wtf? pa kuru laiku??? es buutu gaajis !!! kad? kapeec es nezinaaju ?? omg... 25 ls nav TIK daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 nu ko tas briidis ir klaat...! riit latvijaa buus SUGABABES nefiga nebuus.. atceela... nobijaas no izsalkusho fanu bara un superrembo peecpuses... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 vieniigaa beeda, ka ne riiga nedz arii kaut kur tuvu latvijai veel nav uzstajushies Underworld. rrrats... uz shiis grupas konci maksaatu daudz vairaak neka par gotan project, kursh starpcitu nebuut nav man antipaatiska grupa. kad ar to iepazinos, tad reali fanoju. tagad vienkarshi daudz kas jauns paradaas un tiek klausiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 EDD vareeji mochiit uz Fear Factory Tallinaa, iipashi neizskatiijaas ka tur kaadam gadus chekotu labs suuds bija un muahahahaha sugababes atceela jo vinjas Londonaa iepeerkoties esot nokaveejushas ljoteni. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 hvz kā ar to iepirkšanos, jo viņas viena otru paciest nevarot. tā kā maza iespēja, ka viņas bija kopā veikalā Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 stūlbās. info faniem - (gribētos redzēt, vai te tādi ir ) biļetes varot apmainīt atpakaļ līdz 9. augustam. bet it kā sola, ka tomēr kautkad notikšot. tfu, baigi jau nu vajag. a par fear factory es toč nodomāju ka čekos vecumu, tāpēc pat nemaz nemēģināju un neplānoju braukt. ehh, nekas, tā 18 robeža vairs nav tik tālu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 zheel gan ka nenotika tas koncis btw es lasiju tvnetaa ka vinjas kaut kaadaa avaarijaa iekjuvushas tapeec ljopeni nokaveejushas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 kura pilseta tas bubabebes uzstajas kad ??????????????????????????????????????? ;| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 kura pilseta tas bubabebes uzstajas kad ??????????????????????????????????????? ;| Vienkaarshi superidiotisks teikums Nesaprotu, kaa tev superrembo tas izdodas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now