Jump to content
GIGN Forum

Rīgas Sargi


JANKs
 Share

Recommended Posts

  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Es personīgi lolojos, kad redzēju kādu jau bh.lv taisam pieprasijumu uz to filmu.

.. laigan Ali. Kāda tad būtu atšķirība starp pašmāju filmas novilkšanu, no holivudas filmas novilkšanas ? Tās jau arī var nopērkot biļeti redzēt kinoteātrī.

edit : lol @ mantkārība. nonsense.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Padomā kādi ir ieņēmumi visām tām holivudas filmām.. Un tad padomā vai Latvieši vēl gribēs taisīt kādu filmu(normālu) ,ja tagad visi ņems un kačās viņu. Tas pats ir ar mūziku, izpildītāji kuri man tiešām patīk un kuri nav komerciāli ir jātbalsta .

Link to comment
Share on other sites

Zinat cik zemaa liimenii Latvijai ir kino? Parasti filmas nemaksaaja vairaak par 50 000, bet shii filma ir izmaksaajusi 5 miljonus. Ir luugums taads, lai attiistiitu Latvijai kino, nekachaasim un nemekleesim sho filmu. Ja gribi redzeet, aizej uz kino, nevis nodarbojies ar piraatismu.

Link to comment
Share on other sites

Rīgas Sargus rādīšot tikai kino Rīga? Tas būtu diezgan debīli, ņemot vērā, kāda peļņa viņiem aizietu gar degunu, ja nerādītu @ Forum Cinemas. Vismaz kādu daļu no sava salīdzinoši lielā budžeta būtu atpelnījusi.

P.S. JANKs mirsti :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Pirmizrādi nedabūju, tiku tikai uz 2. seansu, jo nočammājos ar biļetēm ( jau tā pirku veselas 9 dienas iepriekš ). Bija neslikti, pēc filmas visi aplaudēja un daudzi cēlās kājās ( uz ko īpaši aicināja kāds veterāns no skatītāju vidus ). Bet manas domas plašos vilcienos lasāmas minirecenzijā.

Skatīties var gan "Rīgā", gan Kongresu namā.

Link to comment
Share on other sites

Ja runa iet par latiem, tad tuvāk patiesībai būs skaitlis 2,5 ļimoni. varbūt kāds jau ir paspējis noskatīties un var dalīties savās domās par šo filmu ?

Link to comment
Share on other sites

Es dēļ šīs filmas gribētu nopirkt DVD maģi un arī pašu filmas disku, protams, lai varētu vecākajai paaudzei izrādī, kuri uz kino neiet. :)

Izmantojot pirātisko topiku, varbūt varu uzzināt, vai šī filma kaut kur ir manīta iekš DVD?

Link to comment
Share on other sites

Bled nahuj visus kroplus, kas shito filmu kachaas !!! Kaajas nogriezt

Lai ko bet shitaadu mantu latvieshi uztaisiijushi 1 reizi, un es noteiki maksashu bileti lai redzeetu filmu un pec tam nopirkshu DVD :)

Zheel, kad es neemsu labs hakeris nonestu visus smirdiigo traketus kur paradiitos piratiksaa versija....

Link to comment
Share on other sites

nogrieziet man kajas, bet kpc man butu jauztur citu cilveku macinji. Tad jau sakam arii pirkt pashmaju muziku tikai originala veidaa tas, tachu arii ir pashmaju razojums. Nekachajiet miljie draugi nekachajiet, deletojies visus profilus torrentos un esiet labi un perciet tikai originalas lietas :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...