JANKs Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Kaads nezin kur var dabuut riigas sargus???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Aizej nopērc biļeti LOSI. Kur tik zemu var krist, ka pat pašmāju filmas jākačā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 (edited) Es personīgi lolojos, kad redzēju kādu jau bh.lv taisam pieprasijumu uz to filmu. .. laigan Ali. Kāda tad būtu atšķirība starp pašmāju filmas novilkšanu, no holivudas filmas novilkšanas ? Tās jau arī var nopērkot biļeti redzēt kinoteātrī. edit : lol @ mantkārība. nonsense. Edited November 11, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Savējie jāatbalsta! Holivudas mantkārība saņem pietiekami daudz naudas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Padomā kādi ir ieņēmumi visām tām holivudas filmām.. Un tad padomā vai Latvieši vēl gribēs taisīt kādu filmu(normālu) ,ja tagad visi ņems un kačās viņu. Tas pats ir ar mūziku, izpildītāji kuri man tiešām patīk un kuri nav komerciāli ir jātbalsta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 (edited) vispar varētu kadu dienu kā piem 6/ 7 aizmaukt vairakiem uz filmu. baigi gribu redzēt. p.s norm bilde whu. paspēju noeditot pirms nākamā poust. savi godpilnie 800 pousti! Edited November 12, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Zinat cik zemaa liimenii Latvijai ir kino? Parasti filmas nemaksaaja vairaak par 50 000, bet shii filma ir izmaksaajusi 5 miljonus. Ir luugums taads, lai attiistiitu Latvijai kino, nekachaasim un nemekleesim sho filmu. Ja gribi redzeet, aizej uz kino, nevis nodarbojies ar piraatismu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Man prieks, ka outlaw un gign atbalsta lv kino! Pats tuvaakajaa laikaa centiishos aiziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Rīgas Sargus rādīšot tikai kino Rīga? Tas būtu diezgan debīli, ņemot vērā, kāda peļņa viņiem aizietu gar degunu, ja nerādītu @ Forum Cinemas. Vismaz kādu daļu no sava salīdzinoši lielā budžeta būtu atpelnījusi. P.S. JANKs mirsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Dzirdeeju, ka Riigas sargus raadiis visaa Latvijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 LordRudolf, biju domājis, ka Rīgā rādīs tikai 1 vietā k/t "Rīga". Par `parējo Latviju neko nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Pirmizrādi nedabūju, tiku tikai uz 2. seansu, jo nočammājos ar biļetēm ( jau tā pirku veselas 9 dienas iepriekš ). Bija neslikti, pēc filmas visi aplaudēja un daudzi cēlās kājās ( uz ko īpaši aicināja kāds veterāns no skatītāju vidus ). Bet manas domas plašos vilcienos lasāmas minirecenzijā. Skatīties var gan "Rīgā", gan Kongresu namā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Ja runa iet par latiem, tad tuvāk patiesībai būs skaitlis 2,5 ļimoni. varbūt kāds jau ir paspējis noskatīties un var dalīties savās domās par šo filmu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Da tās biļetes nevar nopirkt visas izpirktas Kā uz matriksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Es dēļ šīs filmas gribētu nopirkt DVD maģi un arī pašu filmas disku, protams, lai varētu vecākajai paaudzei izrādī, kuri uz kino neiet. Izmantojot pirātisko topiku, varbūt varu uzzināt, vai šī filma kaut kur ir manīta iekš DVD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Tos Rīgas sargus rādis pa Tv ? Man te ir tik reala pilseeta ka kinoteātra te nav un nebūs bet filmu baigi gribētu nosakīties.... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Iejūdz bērīti, brauc Rīgā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Es skatos ka tev daudz naudas [spiriežu pēc tava atvara ] atsūti man 1kaudzīti biļetej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Nu tad gaidi, kad iznāks DVD vai, kad parādīs pa TV, bet nekādā gadijumā nekača!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Bled nahuj visus kroplus, kas shito filmu kachaas !!! Kaajas nogriezt Lai ko bet shitaadu mantu latvieshi uztaisiijushi 1 reizi, un es noteiki maksashu bileti lai redzeetu filmu un pec tam nopirkshu DVD Zheel, kad es neemsu labs hakeris nonestu visus smirdiigo traketus kur paradiitos piratiksaa versija.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Trakeros, vismaz kur es apgrozos jau tiek mestas vārnas jau kautvai pat par pieprasījumiem un nepieļaus tajos šo filmu... esmu pret pirātismu LV ražojumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 esmu pret pirātismu LV ražojumiem... O respect to those trackers Hmmm vajadzetu kopaa savakties nakamnedelj un aizmochiit maybe kopaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 pilnībā atbalstu tavu ideju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Šeku, sacepu pilno izklāstu. Hehe, tā turēt tiem trakeriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 nogrieziet man kajas, bet kpc man butu jauztur citu cilveku macinji. Tad jau sakam arii pirkt pashmaju muziku tikai originala veidaa tas, tachu arii ir pashmaju razojums. Nekachajiet miljie draugi nekachajiet, deletojies visus profilus torrentos un esiet labi un perciet tikai originalas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now