traktorists^ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 hmmmmm. Principā mēs esam pilni un par pieteikšanos vari aizmirst, bet ja nu gadās ka atbrīvojās kāda vieta tad ir cerība tikt. Ja esi jau bijis pieteicies un redzi ka ir brīva vieta un tava populācija ir virs minimuma kurš šobrīd ir 200 tad bļauj! padomā par to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) baba_moyam uzbruka : Bounty 10683 12083 10683 6122 TAS IR NORMAALI ????? Un vel te kaads suudzas ka FFH vinjus fermo, luuk ir arii iemesls. Edited January 15, 2008 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) http://s6.travian.com/berichte.php?id=7661910 Edited January 15, 2008 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 http://s6.travian.com/berichte.php?id=7661910 gulēju, nav atkarība un neviens no 2iem siteriem ar nepaskatījās un resursus neiztērēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 nu bāc kerch tak nevaru uzminēt kad vajag ieiet tavu acc pasiterot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 protams, siteri vainīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Njaa nepatiikami, bet gadaas, ja vins uzbruuk loti piemerotaa laikaa, kad visi letinji gulj vins norauj lielo pikji Un skatoties nakotnee muus reidos arvien vairaak un vairaak jo mees dodam. Tieshi tapeec pirms guleshanas es iztereju praktiski visus resursus (bez travian gold varat aizmirst to izdariit). Un vispaar bez travian gold spleeet defensaa ir nereali, ja spelee uz offense tad bez vinja var iztikt, bet defensaa ir nereaali. Iesaku panemt visiem, kas var travian gold, jo taa fiicha, kas lauj tev visu uzbuveet 1 sec laikaa ir NEREAAALI noderiiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 nu jā, es biju apsolījis, ka iztērēšu, bet tad pēkšņi uzzināju, ka lekcijas sākas tikai pēcpusdienā un izvēlējos darīt to, ko dara jebkurš normāls cilvēks - izgulējos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 kāds nezin , kā ir ar tiem goldiem, piemēram, ja man ir travian+ uzlikt un uzlieku uz to rindu , lai 2 taisās un ķipa uzspiežu uz to , kad uzreiz uztaisās, tad abi viņi ir gatavi vai tikai pirmais ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 s4 esmu romietis, un tur var uzlikt, lai divi buvejas, un kad nospiez to meslu abi ir gatavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) Visa rinda + researchi. Tikai, protams, palace & residence uz shito neatsaucas netkarigi no rindam. Btw, ja esi romietis un esi salicis veselus 3 celties (resursu lauks + 2as maajas), tad visi 3 ir gatavi. Edited January 15, 2008 by TI-83+ Silver Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ew lai ienemti oazes vajag heros mansion 10 lvl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 JAAAA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 bļin, var obaba moja sākt fermot? Joa vnk, ja viņš neatīstas + viņa resus pižģī citi, tad, patiešām, kāda jēga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Tagad otrajam ciemam jau ir pirmais setlers... Vēl tikai 2 palikuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Man ir viens jautājums. nekad neesmu vēl okupējis oazi. Tie mobi kas sēž oāzē kā piemēram sikspārņi, tīģeri utt vai viņi ir stipri un ar cik lielu daudzumu rmijas būtu vēlams iet virsū Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 http://s6.travian.com/warsim.php savadi kas, kur, kā un tev parādīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) Man ir viens sasāpējies jautājums. Ko man darīt ar armiju galvenajā ciemā? Defense unitus man nav jēga būvēt, jo katru dienu mani raido karma reizes 4. Es tik tagad novēroju, ka viņš man uzbrūk ar arvien mazāku armiju. Pirms mēneša viņš man uzbruka ar aptuveni 300 Teutonic knightiem, bet pēdējie uzbrukumi ir bijuši ar 100 un 70 TK. Maybe varētu uztaisīt joku, un atsūtīt uz manām majām kādus 300 defense troopus, un nosist viņam tos 100 TK. Vakar, kad viņš man atkal nosita visu armiju, es viņam aizrakstīju vēstuli, ka varbūt viņš varētu tomēr likt mani mierā, jo pēdējo 2 nedēļu laikā no kādiem 40 uzbrukumiem viņš ir dabūjis ļoti niecīgu bounty. Izklausās viņš pēc sīka perdeļa. Daži citāti no vēstulēm: Maybe I don't attack for bounty ... I have 6 villages already .. don't you think that i have enough resources ?!. I told you told I have enough resources ... maybe you could give me the village ... you can leave me to conquer it Karoče pilnīgs cirvis. Vajadzētu viņam nosist kādus 200 zirgus, un tad viņš sapratīs, ka maybe labāk vairs neuzbrukt.. Un pēdējā vēstule: 50 TK are useless ... I have 1200 TK and 3000 axes and still I think my offense is weak. I saw you settled your second village in another area so my question is why don't you try to move in that area ? P.S 888 Edited January 15, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) Cipruss, ja pieteiksies pietiekami daudz cilvēku, tad to visu varētu sarīkot nākamnedēļ. Paladini neder par aizstāvjiem pret cavalery. Vajag spearmans. Edited January 15, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Vins noteikti tevi scoto , uzstaisi vissmaz 4 scoutus , jo vins buus pietiekami gudrs tad vins neuzbruktu tadaa attaluma bez scoutosanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Muļķības, viņš mani scoutu reizi 10 uzbrukumos. Viņš man jau 2 mēnešus uzbrūk, un zin, ka man vienīgā armija sastāv no offensive troopiem, kurus viņš jau pāris reizes ir nositis. Ja viņš uzbrūk reizē kādiem 15 cilvēkiem, tad katru viņš šā vai tā neskauto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Man iepriekšreiz bija tada problema ar crop, ka nebija necik tagad ka pilns vņš tak un nav kur likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Eu kādam nav kādi lieki resursi? man derēs visi vienalga kādā skaitā tikai ne vairāk par 1000 nesūtat lūdzu ja kāds var atsūtat tiešām svarīgi. uz koordinātēm 215 | 69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Tieši tā - cik reizes viņš ir neveiksmīgi skautojis? Necel offu - uztaisi skautus - vismaz x5 skaitā pret to ar cik viņš nāk pie tevis. Efektu manīsi. Protams - neļauj viņus nosist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 a kas tev ciprus nepatik? tas ir tikai scoutu ziņojums, nekas viņam nozagts tak nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now