Techa Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 NU sutat katrs ko varat bet def troopus lai need parak daudz crop Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 but my servertime is set to GMT ____________ NU vins uzbruks apmeram ar 300 lidz 600 teonick knight Bet domaju pec si pasakuma izjutissu vinja dusmas :D KAroche neuzbruukat ffh, no saakuma parunaashu ar desp un tad domaasim ko dariit Galvenais ir sasuutiit reinforcment lai vins uzbruukot atraujaas... Ja mees saakism uzbrukumu ffh visas manas parrunas buus kakim zem astes Ja veel juus neesat informeeti, tad pazinoshu... Briest tada doma -ac- apvienoties ar ffh vai arii buut aliansee, tapeec jebkurs nepareiz solis izpostiitu visus plaanus !!! Suutam tikai reinforcment techam kopaa ar cropu, bet dieva deelj neuzbruukat !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 rīt pa dienu kādus 100 Phalanxes dabus no manis. cikos pēdējias laiks, lai viņi ir pie tevis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 opa - AC apvienoties ar FFH, vot ta gan ir jauna zina! un visnotalj iepriecinoshi, bet tad ari izveidosies jocigs skats - gandriz viss NE ir viena liela draudziga kopiena - zini, ta tas nepaliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 No manis 100 speari + hero! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) em WTF ?? skatos ka gribu miera ligumos un aliances bet ar ffh neko neredzu ! vel no rita tie musejos tirija araa! :S bet nu ja ta ir tad zaibis ! beidzot varesiet mierigi attistities,taka esat cita pasaules mala saku jus vnk pirms registrejos nebiju iemetis aci foruma! lap jaiet tikt skaidriba ar vieniigo maitu kas mani reido 3-4 reizes diena ! laigan neko nevar man nospert,tas gan apstadinaja resursu attistibu,bet ar normalu armiju tiskhu ar vinju skaidriiba jo viens dzekss kas ari ir tireshi blakam un jaurunaja ar benciku kad bija problemas apsolijas lauzt diplomatiju ar vinju ja es saksh karu...protams no skauma vajadziga armija lai vinju atsistu...jo no 5:00 lidz 7:00 suka visu laiku atsuta cieminjus :@ Edited January 9, 2008 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Mes neapvienojamies ar FFH ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 nē vispār viens hero, nevis katram ciemam, bet uz visiem viens hero! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 karoc cubarisiem jabut pie manis 15:00 pec servera laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 viss man apnika, tam dzekam jaauzbruuk ir 5dien plkst. 21. karoch ja tu benciks neapstiprini sho uzbrukumu lidz ritdienas plkst. 13, tad es pass shaj uzbrukumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 karoch ja tu benciks neapstiprini sho uzbrukumu lidz ritdienas plkst. 13, tad es pass shaj uzbrukumaa JA tu doma to eugene tad tur nav variantu vinjam ir jaauzbruuk es domaju neuzbrukt ffh... Un r&r nekur oficiali nav teikts, kad mees apvienojamies, ir tikai sarunas par to, tikai sarunas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 tam eugene. armija main pilseta var teikt ka nav, droshi nesat ieksha katapultas, droshibas pec kads arii kadus troopus palaizh, man pasham pec 3h bus tur katas jau, redzes ko izdariis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 http://s6.travian.com/berichte.php?id=6972876 pirmais uzbrukums no ta dzeka puses redzes ko sis daris talaakk neko izdeviigs vinjam tas nebija ... Un bencik izlasiji ko tev nosutiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Techa, cik tev tagad jau pilseta ir troopi? pirmajā uzbrukumā šis bik izgāzās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 oāzes var ieņemt tikai tās, kuras ir tavā 7x7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 laikam var pievākt + 10 lvl jabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 pa vienai oazei pie hero mension limena 10 15 20 - tas ir max 3 oazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 iekš -AC- [D] foruma galvenais no allianses rakstīja, ka "FHH wont ally or NAP with us, I have tried the diplomatic approach" tā kā es nezinu par ko te daži tādā fanā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 FFH tagad ir iestājusies lielummānija - viņi tjipo lielie. Tanī pašā laikā uz servera ir vieta 12 alliancēm lai spēlētu - redzēsiet FFH vēsture būs iespējams līdzīga ar Legion Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Kurs tad ir staraa Es domaju, kad jaapiekriit vinituu, bet pagaidaam vinji ir stipraakie, tapeec liekas probemas mums nevajag, ja viss -ac- kaross tad mees to dariisim... savadaak pashi neko labaak nesakam Techa izlasiiju to igm, par to neuztraucies neviens vinjam tik loti neuzticaas, vnk pastaav tada iespejaa kad maybe mees nesaiesim ragos ar ffh. Un ja arii saiesim pie laba teamwork mees vinjus iznestu, jo mums pievienojas veel viens wings, ta ka esam jau veraa nemams speeks. Ja jums apkaart ir jebkrs no -AC- wingiem jums taja 7x7 laucinja ir jabuut komandai, jo tie ir jusu tuvakie sabiedroti, nosledziet sava starpaa kadu vienoshanos, jo ja jums uzbruks juus zinasiet, kad ir apkart cilveki, kas palidzees Edited January 10, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nu pie mums ir kadi 20 vissmaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nee nu tu arii atradi vietu kur skatities Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Ja jums apkaart ir jebkrs no -AC- wingiem jums taja 7x7 laucinja ir jabuut komandai, jo tie ir jusu tuvakie sabiedroti, nosledziet sava starpaa kadu vienoshanos, jo ja jums uzbruks juus zinasiet, kad ir apkart cilveki, kas palidzees Šis ir viens no visprātīgākiem pēdējā laika postiem. Vai FFH ir dabiskie pretinieki? Kas notiekas ar Scarface? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 manā lauciņā ir FFH, ko man vinjiem teikt, jo braļugas? + man ir 4 ISB, kuri mums sabiedrotie. pārējie ir noobji (lielāki, nekā es). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 lauvu aiz ūsām nekaciniet - bet ja nāk ciemos - ierādiet brālu kapus pie jūsu ciemu mūriem - iesaku pretēji - ir metodes kā veselas alliances var iznīcināt - jo īpaši ja FFH ar visiem spārniem to izprāto darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now