jonass Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 The player Traffic is banned due to a violation of the rules XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 (edited) XD traffik ko tu atkal izdariiji ? Edited December 23, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 i need sitter, fast. Mazliet pakrāju palace lvl 10 (pāris k bija palikuši līdz pietiekamajam daudzumam), bet tad, protams, kādam vajadzēja mani pasaukt uzpīpēt ūdenspīpi un iešaut alu, un rezultātā nākamajā dienā ap 1 redzēju, ka viens puisis man ir uzbrucis 4 reizes un aizstiepis ~6k resus un nositis manus karavīrus. Vispār būtu labi, ja kāds man reinforcement atsūtītu, jo man tāpatās tgd crop dirsā daudz. Cik zinu, man vistuvāk ir cyclops. Kas viņš btw ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 kā īsti ir ar trapiem? ja tur kāds no pretinieka kareivjiem iekrīt, var viņu kaukā nosist? vai var tikai atbrīvot. Viens jau 2 reiz uzbrucis, bet neko dadudz dabūjis nav (kaukādus 50 crop un 120 iron). principā vienīgā skāde, ka apsita man kaukādus 12 phalanxus (priekš manis tas ir daudz) ar kuriem nedaudz gribēju pareidot apkārtni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Tak. Otrs ciems gatavs. Bet lietot nevart, jo sezu caur telefonu. Vel vismaz 3 dienas. Ja kads butu tik jauks un ieietu mana profila un k-ko sabuvetu butu loti jauki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 (edited) Zajebalo man taa kaputzzz, stulbaas vecenes !!! Var just kad tu runaa ar veceni otra galaa, bled kaa vinjam man izveda, stulbaa babaa, ar vinju normlai runaat nevar, visu laiku ir jaziepejas jo vinjai galvaa sakaapis, kad vinja ir tik kruta. Neko sarunaat nevar, visu laiku man baazh sejaa kaut kaadas huinjas. Karoch izskatas bediigi iespejam vajadzees ivnju nest nost driz, jo vinja solijaa trauceet muusu attistiibu visu laiku. Kad es vinjai piedavaaju personal NAP's, vinja kaut ko atkal saak man braukt augumaa. Kaut kaada stulba sieviete, god dammit ! Un vinjai bija viens teksts loti labs, ta ka vainojam vien pashi sevi Kaputzzz - And i never really launch attacks to anyone of your members yet. Seriously, if your members be able to active and burn or resource or even build up cranny, i will not get anything from you. IEsaku mums uzmaniities talaka laikaa, jo vina mums varetu trauceet.... Edited December 24, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 ir tak dāvināšanas laiks. jaunais ciems "Lielvircava" stāv 10|27 un gaida jūsu resursus, viss tiek brīvprātigi pieņemts bet labāk jau mircā sarunāt, kad, ko sūtīt. priecīgus ziemassvētkus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Deadalive, kā lai mēs tiekam tavam accountam klāt? Vispār kāpēc tu sāki būvēties tieši tur? Bija runa par to, ka centrs būs tā oāze un tieši ap viņu būvēsies 7x7 laukā, bet tu jau esi ārā no tā lauka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Cau visiem, es esmu jauninjais shaja spele, bet baigi gribaas pievienoties juusu alliancei, kaa la es to izdaru, es raxtiju vincisteram caur speeli PM, bet vins man veeljoporojaam nav neko uzraxtijis, BTW es esmu izlasijis visus noteikumus, un solos tos ieverot. Un ja ir kaadas prasiibas lai juusu aliancee ieiet tad pasakiet kaadas, ljoti ludzu velreiz. Buutu ljoti prieciigs ja mani pienjemtu Niks speele: cielava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Cik apmeeram nojaushu, tad populaacijai jaabuut virs 150 atrashanaas vieta north-east Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 (edited) Nu es domāju, ka tagad vajadzētu pacelt uz augšu to limitu. Sākot no 200 population būtu normāli, jo 2 mēneši tak apkārt kopš serveris uzsāka darbību no jauna. Cielava, pacieties mēnesi, un tiksi uzņemts. Viss notiek rindas kārtībā. !!!(lasīt no apakšas)!!! merdoks Roug UnKillable Herzeleid lavinsh EdgaritO Dr. Pepper. burgeris analgins DeKranX breksis novijas from-hell ivars1012 Prophet wlfs ----(populācijas slieksnis 175)--- zorg ----(šobrīd limita robeža)---- email99 pašreizējais maksimālais biedru skaits 54 Edited December 24, 2007 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 ok, pacietiishos, man vnk gribeejas zinat vai njemsiet vai nee un kaadas prasiibas. Paldies ka atbildeejat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 ja nebutu kadam stipram gruti atsutit pie manis paris karavirus viens daunis jau nedeļu mani aplaupa , nav ar ko aisargaties, jo viņš vienmer mani aplaupa Manas kordinates 19|-149 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 , nav ar ko aisargaties, jo viņš vienmer mani aplaupa Manas kordinates 19|-149 Vel viens kurs atrodas cita kartes malaa - gruti bija pieregistreeties North-East? Liidz teviim ies ilgi 30:52:57 hrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Nu tas bija sakuma kad reģistrejos kad neko vel nesapratu tapec ta! Bet varbut kads ir tuvu un var atnakt aisargat mani:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Tu vēl nesaprati. 99% atrodas +/+ koordinātās. Nezinu kāda jēga tev spēlēt atrodoties tik tālu no pārējiem. Vienīgi tu vari 2. village būvēt pie mums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Cielava, pacieties mēnesi, un tiksi uzņemts. Viss notiek rindas kārtībā. !!!(lasīt no apakšas)!!! merdoks Roug UnKillable Herzeleid lavinsh EdgaritO Dr. Pepper. burgeris analgins DeKranX breksis novijas from-hell ivars1012 Prophet wlfs ----(populācijas slieksnis 175)--- zorg ----(šobrīd limita robeža)---- email99 pašreizējais maksimālais biedru skaits 54 Sūtu resursus, pacietīgi gaidu jau kādu 3 nedēļu (iespējams ilgāk!) Vismaz esmu ticis pāri populācijas slieksnim kas ir 175, man jau 226 Tas tik tā, zināšanai! Neko nepārmetu, jo varbūt tiešām nav laika vai varēšanas papildināt alianses biedrus skaitu! Merry Christmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 vincisters aizgaja uz otro pilsetas buuvesanas plaanu un embassy atlika buuvet , bet driiz - driiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 es kaut kad parevidēšu aliansi, slinkākos spēlētājus izkikošu un to vēstniecību pabeigšu, bet to jau jaunajā gadā jo tagad nebūtu īsti korekti novērtēt kuri ir neaktīvi. Priecīgus Ziemassvētkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 (edited) man protams ir poh kurus izkikos pat ja tas bushu es, bet man looti svarigs jautajums....mes ar huseinu iedzeram pa "paris aliniem"...bleg ka var savejos atbrivot no guuusta laika hero nepalidz vai arii vinam ir nebeidzami trapi..nepievers uzmanibas rakstibu kludam ! kads var palidzet zaibal,uzcelu beidzot kko lidzigu armijai un taisijos elt uzbrukumam bet pie kkkada kretina visi stav gusta!! :S Edited December 25, 2007 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Pirms sūti uzbrukumā savu izcilo armiju, pārliecinies vai ir to vērts, jo redz, tagad visa tava armija ir gūstā! Vismaz nākošreiz padomāsi, kad sūtīsi savus ~20 karavīrus pret gaulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 (edited) tatad so problemu var atrisinat nospiezot dissolve rally pointa? vai arii vinjus var dabut atpakalj? Edited December 25, 2007 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 (edited) uzraksti tam dzekam tekstu ka tu vairs shim neuzbruksi, ja tas atbriivos taveejos Edited December 25, 2007 by mezazvers Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 danhil 25.12.07 no subject 09:29:14 would you like come in wing of BUFF ally, %BUFF%??? Man piedava kautkada alliance iestaties ūūū Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Thank you very much. But . let me join your group immediately. Please send me invitation to join your group. I need more power. ____________ Cipruss wrote: Your attacks won't have a long future. I promise you. Biju nedaudz izbrīnīts, kad izlasīju šito. Varbūt es angliski kaut ko ne tā uzrakstīju? I GOT THE POWER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now